УЕБ И ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Изготвянето на графичен дизайн за банер, лого, корица, диплянка, визитка, меню, каталог, метро реклама, автореклама изисква сериозни познания по маркетинг.
Доста често се срещат услуги с уеб и графичен дизайн, но твърде малко са реалните специалисти за изграждане на онлайн магазин или уеб сайт които да са успешни. Това се дължи на сериозната липса на компетентни лица в сферата и това води до спад на качествените уеб сайтове и онлайн магазини. Доста български фирми вече търсят решение извън България, което води със себе си други последствия. Всеки уеб сайт или онлайн магазин се нуждае и от добра поддръжка след като бъде изграден и добре seo оптимизиран.

Уеб и Графичен Дизайн – Какво всъщност представлява?

Само по себе си това е наука за психологията на клиента чрез създаване на визуален продукт предизвикващ остра нужда за притежаване. Казано по друг начин вид маркетинг манипулация – създава се изкуствена нужда и после се предоставя на клиента. Това е простичък трик които е започнал дълго преди появата на компютрите. Уеб и графичен дизайн се ползва за много дейности без него е немислимо да се изгради визуализация за крайният потребител.

Кои сме ние и повече информация за това какво точно правим и колко професионално го правим може да намерите кои сме ние global web design bgи тук.

Уеб и Графичен Дизайн – дизайн на уеб сайт

При изграждане на уеб сайт чрез графики и подбиране на правилни цветове, шрифтове и код се получава успешен уеб сайт. Уеб и графичен дизайн също може да се каже, че е процес в който клиента започва да осъзнава какво всъщност му трябва. В този процес се решават най-важните елементи за визията и функционалността на даден уеб сайт. Уеб и графичен дизайн се ползва не само за създаване на уеб сайтове, но и при създаване на уеб базиран софтуер, при уеб игри и уеб приложения. Основната цел на уеб и графичният дизайн е да се насочи погледа на потребителя там където ние искаме да му покажем дадено нещо. Ако някой ви каже, че уеб и графичен дизайн се ползва за функциониране на сайт, това ще бъде лъжа. Дизайна се ползва само за визуално представяне и нищо повече.

Концепция за Уеб и Графичен Дизайн

Концепцията за уеб и графичен дизайн е още известна, като сториборд рисунки по които клиент да си представи визията. Чрез сториборд работят само професионалистите в уеб дизайна, като Нас и само още няколко уеб студиа. Идеята е клиента да придобие пълна представа за подредбата на елементите по сайта му. Графичен дизайн се ползва дори и при създаването на карта за контактни форми в даден сайт. Разбира се това е остарял метод и не се ползва вече, поради готовите плъгини за целта. При нас можете да си поръчата не само уеб и графичен дизайн, но и много други наши услуги.

 

уеб и графичен дизайн - изграждане на уеб сайт, изграждане на онлайн магазин

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com