РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ – РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Редизайн на сайт – в процеса по по обновяване на един уеб сайт с нов дизайн, чисто визуално, това се нарича редизайн. Редизайн на уеб сайт е чисто графичен дизайн в който процес се обработва визуално с фотошоп и css видимата част на уеб сайт. При направа на редизайн на сайт трябва да знаете какво да поръчате на уеб дизайнера ви за да го навигирате правилно в процеса по редизайн. Както всички знаем доста голяма част от уеб и графични дизайнери не са особено досетливи за някой неща. И се налага вие да контролирате стриктно процеса по редизайн на уеб сайт-а ви за да може да получите желаният резултат в крайна сметка.

РЕДИЗАЙН НА САЙТ

Още със стартирането на редизайн на уеб сайт Вие трябва първо да кажете на уеб дизайнерите в каква цветова гама да се придържат. Както и да им зададете пътека по която да изграждат оформлението на сайта ви. Какво ще да рече пътека на оформление ? При процеса по редизайн на уеб сайт пътека се нарича шаблон за визуално структуриране на изображения и структура. Без пътека (шаблон) по който да се движат графичните дизайнери те няма да знаят какво Вие искате като краен резултат. И лесно ще се изгубят по пътят правейки редизайн на  структури по тяхна преценка. Както знаем дизайнерите не са продавачи и те не знаят как да поднесат дадено нещо за да е продаваемо. За това повечето Уеб Дизайнерски Студиа като нашето използват така наречените, маркетинг специалисти. Те знаят как да продават в интернет пространството, чрез гугъл, фейсбук, линкедин, дори и с youtube в това са много добри.

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

В процеса по редизайн на онлайн магазин какво трябва да знаем !
Като за начало извършването на редизайн на онлайн магазин не е като редизайн на уеб сайт и не е никак лесна задача. Редизайн на онлайн магазин изисква по-сериозно да се модифицира дизайна и структурата така, че тя да е продажбено ориентирана. Като в процеса не трябва да има цветове които да не са си на мястото. А именно с доброто впечатление и гъвкави функции на един онлайн магазин, така прикарваме клиента да пазарува. За това редизайн на онлайн магазин изисква много опитни дизайнери за да бъде задачата изпълнена успешно. За това Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ се информираме и квалифицираме постоянно за всички новости в сферата на уеб и графичният дизайн. За да можем да ви дадем не просто уеб сайт, сео оптимизация, уеб софтуер илиредизайн на сайт, а да ви дадем успех в бизнеса ви.

 

редизайн на уеб сайт, редизайн сайт, редизайн на онлайн магазин, редизайн сайт цени, редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин цена

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: [email protected]