РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ – РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Редизайн на сайт – процесът по обновяване на един уеб сайт с нов дизайн, чисто визуално,  се нарича редизайн. Редизайн на уеб сайт е направа на чисто нов графичен дизайн. В този процес се обработва визуално с фотошоп и css видимата част на даден уеб сайт. При направа на редизайн на сайт трябва да знаете какво да поръчате на уеб дизайнера ви и да го навигирате правилно в процеса по редизайн. Както всички знаем, доста голяма част от уеб и графични дизайнери не са особено досетливи за някой неща. Затова се налага Вие да контролирате стриктно процеса по редизайн на уеб сайт-а Ви. Така получавате желания краен резултат.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ – РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

При поръчка на РЕДИЗАЙН вие получавате:

  • Цялостен редизайн на вашия уеб сайт или онлайн магазин
  • Брейнсторминг за правилна подредба на начална страница
  • Олекотяване на сайта ви чрез редуциране на големината на картинките
  • Анализиране на JS, CSS и HTML на вашия сайт (за оптимизиране)
  • Безплатен SEO Анализ

ЦЕНА ЗА УЕБ САЙТ: 500 лв (срок 5 работни дни)
ЦЕНА ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН: 700 лв (срок 5 работни дни) 

РЕДИЗАЙН НА САЙТ

Още със стартирането на редизайн на уеб сайт Вие първо трябва да кажете на уеб дизайнерите към каква цветова гама да се придържат. Също така, трябва да им зададете пътека по която да изграждат оформлението на сайта ви.

Какво е пътека на оформление ?

При процеса по редизайн на уеб сайт пътека е шаблонът за визуално структуриране на изображенията и структурата на сайта Ви. Без пътека (шаблон), по която да се движат, графичните дизайнери няма да знаят какъв краен резултат искате. Лесно ще се изгубят по пътя, правейки редизайн на структури по тяхна преценка. Дизайнерите не са продавачи. Те не знаят как да поднесат даден продукт, за да е запомнящ се и продаваем. Затова повечето Уеб Дизайнерски студиа като нашето си сътрудничат с широка гама маркетинг специалисти. Те знаят как да продават в интернет пространството чрез Гугъл, Фейсбук, Линкедин, дори и с Youtube и са много добри в това.

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Какво трябва да знаем в процеса по редизайн на онлайн магазин ?

Извършването на редизайн на онлайн магазин не е като редизайн на уеб сайт и не е никак лесна задача. Редизайн на онлайн магазин изисква по-сериозно да се модифицира дизайна и структурата така, че тя да е продажбено ориентирана. В процеса не трябва да има цветове които да не са си на мястото. А именно – с доброто впечатление и гъвкави функции на един онлайн магазин приканваме клиента да пазарува. Затова редизайн на онлайн магазин изисква много опитни дизайнери, за да бъде задачата изпълнена успешно и качествено.

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ се информираме и квалифицираме постоянно за всички новости в сферата на уеб и графичния дизайн. Така можем да ви направим не просто уеб сайт, seo оптимизация, уеб софтуер или редизайн на сайт, а да ви помогнем да успеете в бизнеса Ви.

ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ

Професионален редизайн на уеб сайт се различава от стандартния редизайн на уеб сайт по много процеси. Като начало нормално процеса започва с простичка подредба на CSS кода. За визуална смяна на шрифтове, цветове и подредби на елементи. Но един редизайн на уеб сайт не е просто подредби в него има много скриптове на JavaScript с които трябва да се съобразим, както и респонсив код. За това в процеса на редизайн на уеб сайт е добре да пипаме картинките преди всичко и CSS-а на сайта. Следващата стъпка е да се модифицира и някой друг PhP файл, но само при огромна крайна нужда, като цяло не се препоръчва. Редизайн на уеб сайт е комплексна задача от графичен дизайн, програмиране на cascading style sheets и навързване на логики за респонсив код. Както казахме не е лесна задача, когато искаме професионален резултат.

ГРАФИЧЕН РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ

Графичното оформление има няколко професионални етапа докато се постигне желания ефект на визуализация. Първия етап е идейния проект за психическо ориентиране на потребителите с цветове. Както знаете всеки цвят си има своето навигиране на окото къде да гледа. Когато в един уеб сайт има червена точка, а той е сив, нормално окото Ви отива на червената точка за да види различното. Това е втория етап графично оформяне на структората на уеб сайта или така наречения графичен редизайн на уеб сайт. При трета стъпка на редизайн на уеб сайт е таргетиране на цветови банери за лични продукти и услуги. Или така наречената вътрешна реклама. Идеята на вътрешната реклама е при попадане на потребител в сайта. Да види бързо, каквото вие прецените че би било продаваемо.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ – БАНЕРИ И ВЪТРЕШНА РЕКЛАМА

Редизайн чрез вътрешни банери на всички страници на вашия уеб сайт на ротационен принцип дава насищане на информация. Потребителя на уеб сайта ви ще започне минута след минута да свиква с тези реклами и да им обръща внимание. Всичко това за да се случи е необходимо разбира се много подходящи цветове, перфектен психологически графичен дизайн. Потребителя ще гледа всеки път нещо ново, а кой не обича нови неща е няма такива хора. Редизайн на уеб сайт се прави предимно на стари сайтове, но понякога се налага и на чисто нови, поради лошо закупена тема. Тази грешка винаги идва от страна на уеб дизайнерите, защото Ние знаем, че един дизайн се избира много внимателно и прецизно. Повечето уеб студия не го правят внимателно, подхвърлят даден дизайн и сменят цветовете. Да но за да е качествен един редизайн на уеб сайт са необходимо доста повече професионализъм и търпение.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ – ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Стратегия и PR е когато се поставят вътрешни реклами и продукти или услуги на първа страница на уеб сайта ви. Идеята е не само за бързи продажби и внимание, а за крайно удобство и показване на вашите продукти и услуги веднага. Това пести време на клиента и прави вашият уеб сайт полезен за него, като му пести време от излишно ровене. Но все пак редизайн на уеб сайт в комбинация с продуктово позициониране и PR маркетинг с вътрешни реклами е ненадмината стратегия. За това Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ предлагаме професионален пакет редизайн на уеб сайт с продуктово позициониране. Пакета включва цялостен редизайн на сайт и графичен редизайн на визуалната част. В голяма част от стъпките на редизайн етапите влизат частично програмиране на CSS кода на дадени модули също. Предлаганите от нас услуги за редизайн са на най-високо ниво, включват и продуктово анализиране на пазара.

ГРАФИЧЕН РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Графичен редизайн на онлайн магазин се налага при повечето малки или непрофесионално направени онлайн магазини. Цялостната концепция е разбита, цветовете на са уцелени и в такива моменти се налага редизайн на онлайн магазин. Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ предлагаме бързи и достатъчно ефикасни и професионални решения за вашия онлайн магазин. Един онлайн магазин не е просто магазин, а онлайн визията на вашия бизнес пред милиони хора. Разбирайки тази важност, Ние постъпваме професионално и много деликатно, чрез анализ и PR маркетингово проучване. Доста уеб студия не предлагат маркетингово проучване, нито PR специалист, да не говорим за продуктов мениджър. Това разбира се винаги води до ниски и много слаби крайни резултати.

 

редизайн на уеб сайт, редизайн сайт, редизайн на онлайн магазин, редизайн сайт цени, редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин цена  Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com