МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА Android, IPhone & Windows

Ние разработваме мобилни приложения за вашите смарт устройства за да можем да придадем по-добра реклама и гъвкавост на вашият бизнес в онлайн пространството. Повишавайки присъствието ви в Google Play с мобилно приложение Вие получавате изключителна реклама пред огромна част от световното население. Разбира се външността т.е. интерфейсната реклама на вашето мобилно приложение трябва да е много добре подбрана и в стила на вашият успешен бизнес за да бъде то успешно.

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ – МОБИЛЕН СОФТУЕР

Мобилните приложения които нашите специалисти разработват на този етап са само за смарт устройства с операционна система Андройд (Android), Айфон (IPhone) и Уиндоус (Windows) !
Разработваме приложения за всякакви ваши нужди – рекламни приложения, приложения тип игра, информационни, ланчер приложения за уеб сайт и др. като поддържаме конкурентни цени пред всички останали в бранша ни.

Няма да имате досадни реклами в приложението, които да ви дразнят и пречат на добрата игра. Ще имате допълнително опция за подпомагане на чрез SMS на разработчиците. По този начин ще можем да ви предложим само безплатни приложения за игра, асистент приложения и много други.

мобилни приложения

Global Web Defece Pro v.1.0 – Light Version DEMO – СВАЛИ и ТЕСТВАЙ


При изграждане на Мобилно Приложение:

Изграждане на мобилно приложение;
Индивидуален дизайн;
Подходяща функционалност;
Интеграция в социална платформа;
Обучения за администриране на “ МОБАЕЛ “ безплатно (1 час)
Възможност за онлайн банкиране през “ МОБАЕЛ “
(не е включено в цената) !

Цена: 480 лв – 250 лв

ОЩЕ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ


В сайта ни може да намерите не само разработка на мобилни приложения, но и звукозаписни услуги, звукообработка, видео заснемане и видео монтаж и други пакетни предложения – CEO отпимизация, изграждане и поддръжка на уебсайт, редизайн на уебсайт, изграждане и поддръжка на онлайн магазин, както и разработка Web софтуер. За повече информация – тук…


 

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: [email protected]