МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА Android, IPhone & Windows

Кои сме ние? Ние сме Global Web Design BG и разработваме мобилни приложения за вашите смарт устройства за да можем да ви дадем достъп до по-добра реклама и гъвкавост на вашият бизнес в онлайн пространството. Повишавайки присъствието ви в Google Play с мобилно приложение Вие получавате изключителна реклама не само в държавата, в която сте, но и пред огромна част от световното население. Разбира се, външността т.е. интерфейсната реклама на вашето мобилно приложение трябва да е много добре подбрана и в стила на вашият успешен бизнес. Това гарантира успеха на вашето мобилно приложение.

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ – МОБИЛЕН СОФТУЕР

Мобилните приложения, които нашите специалисти разработват на този етап са само за смарт устройства с операционна система Андройд (Android), Айфон (IPhone) и Уиндоус (Windows) !
Разработваме приложения за всякакви ваши нужди – рекламни приложения, приложения тип игра, информационни, ланчер приложения за уеб сайт и др. като поддържаме конкурентни за бранша ни цени.

Няма да имате досадни реклами в приложението, които да ви дразнят и пречат на добрата игра. Ще имате допълнително опция за подпомагане на чрез SMS на разработчиците. По този начин ще можем да ви предложим само безплатни приложения за игри, асистент приложения и много други.

мобилни приложения

Global Web Defece Pro v.1.0 – Light Version DEMO – СВАЛИ и ТЕСТВАЙ


При поръчка на изграждане на Мобилно Приложение получавате:

Изграждане на мобилно приложение;
Индивидуален дизайн;
Подходяща функционалност;
Интеграция в социална платформа;
Обучения за администриране на “ МОБАЕЛ “ безплатно (1 час)
Възможност за онлайн банкиране през “ МОБАЕЛ “
(не е включено в цената) !

Цена: ТУК

ОЩЕ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ


В сайта ни може да намерите не само разработка на мобилни приложения, но и звукозаписни услуги, звукообработка, видео заснемане и видео монтаж и други пакетни предложения – CEO отпимизация, изграждане и поддръжка на уеб сайт, редизайн на уеб сайт, изграждане и поддръжка на онлайн магазин, както и разработка Web софтуер. За повече информация – тук…


МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ В ПОДКПРЕПА НА СОЦИАЛНО СЛАБИ МАЙКИ С ДЕЦА

Това е и един от нашите проекти за уеб базирана игра, която се прави в подкрепа на социално слаби майки с деца. Ние даряваме помощите лично и без посредници за да сме абсолютно сигурни, че те ще достигнат хората в нужда. Приветстваме всеки, които желае да подкрепи тази кауза, защото много майки с деца нямат пари за жизненоважни неща. Много често за да подсигурят храна, облекло, учебници за децата си са принудени да работят на две или повече места, а понякога дори да проституират на улицата. Ние не просто правим бизнес, ние помагаме на Вас, нашите клиенти, да се развивате и да можете да задвижвате икономиката.

БЕЗКРАЕН СВЯТ – ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

Безкраен Свят - Пътешественика

Заедно с целият ни екип Ние решихме да създадем уеб игра в която да няма насилие, да няма завист, алчност и жажда за власт. Проектът се оказа може би един от най-трудните за измисляне. Свят без тези условия може да се опише като един перфектен, но доста труден за изграждане свят. Концепцията на играта е да развива уменията на играчите и да им помага те да открият своята посока на развитие в реалния свят. Как би станало това, ще се запитате от виртуалния свят към реалния свят? Добре дошъл е всеки, който може да ни помогне в създаването на уникален софтуер за развитие на потенциала не само на децата, но и на възрастните. Не е нужно да сте програмисти, дори не е нужно да знаете какво е програмиране. Нужно е само да имате желание и Ние ще ви покажем как да ни помагате с вашите лични умения.

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ЖИВОТ И РАЗВИТИЕ БЕЗ ЗАВИСИМОСТ

Безкраен Свят - Пътешественика

Да това е напълно възможно, тази игра не е просто игра. Ще попитате какво е тогава? Това е един перфектен симулатор за развитие на потенциала! Тази игра, може би по-скоро софтуер, прави начина на мислене гъвкав и така ви помага в подреждането на собствената ви програма на живота. Освен това, изграейки я можете да печелите реални пари. Концепцията има свой мотор, който да поддържа паричния баланс и всички играчи в играта. Хем играете, забавлявате се и се запознавате, хем развивате вашите умения и в същото време печелите реални пари. По този начин се осъществява перфектният баланс между играта, живота и развитието на едно човешко същество. Отне ни повече от 18 години за да съберем парченцата на този на пръв поглед невъзможен пъзел, но ето че настъпи денят в който да кажем и за него.

ЛИНК КЪМ ДЕМО ИГРАТА

(Молим всички който имат желание да помагат да пишат на имейл globalwebdesignbg@gmail.com и ние ще ви отговорим.)

 

 

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com