ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ?

Гравирането е процес в който се изпича повърхностния слой на даден предмет, чрез лазер ! Лазерните машини за гравиране намират широка употреба в рекламния сектор давайки огромни предимства за мърчандайза. Доста фирми гравират за нуждите си масово много и най-различни предмети. От гравиране на табелки за бюро до гравиране на табели за врати. Тези процеси биха били немислими без лазерно гравиране. Какво представлява лазерното гравиране ? Машината за лазерно гравиране има лазер с оптика и CPU управление за да може да нарисува изпичайки повърхностния слой на предмета. Без компютърното управление, процеса е немислим и крайно невъзможен за изпълнение.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ

При нас можете да поръчате лазерно гравиране за вашите нужди на достъпни цени. Ние работим с много фирми предлагащи тази услуга и с доста големи отстъпки за нас. Защото знаем колко е необходимо да ви предоставим гарантирано и високо качество при лазерното гравиране. Ние ще съставим за вас конкурентна цена на високо качество. И всичко благодарение на висококачествените лазерни гравиращи машини на нашите партньори. Работим и с много печатници които предлагат тази услуга на достъпни цени.  Но предпочитаме да работим само с нашите партньори поради високо качество на машини.

РЪЧНО ГРАВИРАНЕ

Ръчно гравиране е много предпочитан метод при сувенирната реклама и при личните подаръци. Много често се ползва ръчно гравиране поради възможността дизайнера да изрисува поръчка на клиента по начин по който машина не може. Понякога облите предмети или такива с неправилна форма изискват ръчно гравиране. Доста малко фирми вече предлагат ръчно гравиране поради много отнемане на време и трудоемката работа в процеса. Изисква се много внимание и умения за ръчно гравиране от колкото при компютърно зададеното, поради очеизвадни причини. При Нас може да си поръчате ръчно гравиране на достъпна цена спрямо други фирми предлагащи услугата.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА СТЪКЛО

Лазерно гравиране на стъкло, доста често се използва в сувенирната реклама и определени етапи на мърчандайза. Възможностите на гравиране на стъкло е красив и доста практичен медот особено, ако решите да направите подарък. Много фирми предлагат гравиране на стъкло, но доста от тях са с точково гравиране, а не с линейно гравиране. И качеството е по-ниско ! Ние работим и с двата бранша и с точково гравиране и с линейно гравиране на стъкло. При Нас можете да поръчате и двата типа услуга в зависимост от вашите нужди за качество.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА ЧАШИ

Лазерно гравиране на чаши доста често намира широкото си приложение в събития като, сватби, годишнини, подаръци, рожденни дни и мн. др. Незаменим подарък за подобни събития. Но трябва да внимавате в какви фирми си поръчвате услугата поради много ниското качество на услугата. Ние работим с две от най-качествените фирми за лачерно гравиране на чаши в цяла България.  Качеството което можем да Ви предложим задължително е на достъпна дори конкурентна цена. Без значение от количеството, може да поръчате от една до 10 000 бройки. Предстои Ви сватба и няма къде да гравирате вашите чаши, поръчайте от нас. Не сте намерили чаши, ние можем да подберем геометрична форма, близка до вашата за символична сума. Има модели с красив дизайн реплики на цна от 15 лв. вместо 60 лв. малка но съществена разлика + гравиране = 15+20=35 лв. На това му казвам в десятката.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА БУТИЛКИ

Лазерно гравиране на бутилки най-често намира приложение в събития като, сватби, годишнини, подаръци и др. Високото качество е задължително за да може ефекта от избраното изображение или текст да бъде максимален. Работим с изградена мрежа от партньори извършваща тази услуга с максимално високо качество. Цените които предлагаме са винаги конкурентни, услугата е бърза и качествена. Доставяме гравираните бутилки директно от партньора ни до Вас. Избягването на допълнителни транспорти ускорява вашата поръчка. Ако желаете качество и бързина на доставка заповядайте при нас. Не се колебайте да ни позвъните на посочения телефон в главата на сайта ни.

ГРАВИРАНЕ НА ПОДАРЪЦИ

Гравиране на подаръци е доста търсена услуга, когато желаете да направите скъп и запомнящ подарък. Няма нищо по хубаво, приятелско или романтично от гравиране на стара вещ или нов подарък. Създаването на запомнящи се моменти чрез поднасяне на гравиран подарък е безценно. При нас можете да поръчате гравиране на подаръци на конкурентно ниска цена.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА ХИМИКАЛНИ

Лазерно гравиране на химикалки намира своето широко приложение предимно при средно големи и големи фирми. Мърчандайз рекламни химикалки са метод от край време за функционален подарък и реклама в едно. Поради тази причина много от фирмите подаряват на свойте клиенти химикалки с телефонни номера, имейли, уеб сайт и лого на фирмата. При нас можете да поръчате от малки до особено големи количества лазерно гравиране на химикалки. Разбира се ще ви дадем и особено конкурентно ниска цена за големи количества.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА ФЛАШКИ

Лазерно гравиране на флашки – тази услуга намира широко приложение за мърчандайз реклама. Доста от големите фирми най-често поръчват гравиране на флашки за да могат да подаряват на свойте клиенти. Този тип подаръци на клиентие винаги работи, поради все по-напредващата дигитализация в сферите. Много от нас работим с електронни носители и една флашка върши чудесна работа вместо компакт диск. Малките и размери дават възможност да я носите със себе си навсякъде. Тези и предимства я правят номер две след химикалките, успешна в мърчандайз рекламирането. При нас можете да поръчате от малки до особено големи количества флашки и тяхното гравиране. Ние работим с доста китайски производители и можем да ви предложим доста ниски цени за цялостната услуга.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА МЕТАЛ

Лазерно гравиране на метал, доста често бива поръчвана за подарък или класически адвокатски табелки за бюро. Дизайна на метала в комбинация с гравиране дава много корпоративен подарък и качество. Доста малки фирми поръчват метални табелки за тяхните бюра, поради ниската цена. При нас можете да поръчате гравиране на метал на доста конкурентни цени.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА ДЪРВО

Лазерно гравиране на дърво най-често намира широка употреба при малките фирми поради ниската цена на услугата. Гравиране на дърво дава уют пред металните табели за врати и табелки за бюро. При нас можете да поръчате лазерно гравиране на дърво с високо качество на конкурентни цени.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА БИЖУТА

Лазерно гравиране на бижута – тази услуга се поръчва предимно от бижутери без налична техника. За тях Ние даваме конкурентни бизнес отстъпки за гравиране на бижута. Гравиране на бижута се налага не само при сватби, но и при годежни пръстени, годишни подаръци и мн. др. Често се подаряват бижута които са уникални и едно гравиране ги прави много персонални като подарък. Запаметявайте вашите събития чрез гравиране на бижута с най-модерната гравираща апаратура на най-ниски цени.

 

 

лазерно гравиране Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com