ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ – КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Гравирането е процес, в който се изпича повърхностният слой на даден предмет чрез лазер. Лазерните машини за гравиране намират широка употреба в рекламния сектор давайки огромни предимства за мърчандайза. Доста фирми гравират за нуждите си масово, много и най-различни предмети. От гравиране на табелки за бюро до гравиране на табели за врати. Тези процеси биха били немислими без лазерно гравиране. Какво представлява лазерното гравиране? Машината за лазерно гравиране има лазер с оптика и CPU управление за да може да нарисува изпичайки повърхностния слой на предмета. Без компютърното управление процесът е немислим и крайно невъзможен за изпълнение.
ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКА: 0898 406 486
( минимум количество 100 броя )

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ

При нас можете да поръчате лазерно гравиране за вашите нужди на достъпни цени. Ние работим с много фирми предлагащи тази услуга с големи отстъпки за нас. Защото знаем колко е необходимо да ви предоставим гарантирано високо качество при лазерното гравиране. И всичко благодарение на висококачествените лазерни гравиращи машини на нашите партньори. Работим и с много печатници които предлагат тази услуга на достъпни цени. Ние ще съставим за вас индивидуална оферта на конкурентна цена.

РЪЧНО ГРАВИРАНЕ

Ръчно гравиране е много предпочитан метод при сувенирната реклама и при личните подаръци. Много често се ползва ръчно гравиране поради възможността дизайнера да изрисува поръчка на клиента по начин по който машина не може. Понякога облите предмети или такива с неправилна форма изискват ръчно гравиране. Твърде малко фирми вече предлагат ръчно гравиране поради подължителността във времето и трудоемкостта на процеса. Изисква се много повече внимание и умения за ръчно гравиране отколкото при компютърно зададеното. При Нас може да си поръчате ръчно гравиране на достъпна цена спрямо други фирми, предлагащи услугата.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА СТЪКЛО

Лазерно гравиране на стъкло се използва доста често в сувенирната реклама и в определени етапи на мърчандайза. Гравиране на стъкло е красив и доста практичен метод особено, ако решите да направите подарък. Много фирми предлагат гравиране на стъкло, но доста от тях са с точково гравиране, а не с линейно. Това значително понижава качеството на крайния продукт. Ние правим и точково и  линейно гравиране на стъкло. При Нас можете да поръчате и двата типа услуга в зависимост от вашите нужди.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА ЧАШИ

Лазерно гравиране на чаши доста често намира широкото си приложение в събития като сватби, годишнини, подаръци, рожденни дни и много други. Незаменим подарък за подобни събития. Но трябва да внимавате в какви фирми си поръчвате услугата поради масово ниското и качество. Ние работим с две от най-добрите фирми за лачерно гравиране на чаши в цяла България.  Качеството, което можем да Ви предложим, е на достъпна конкурентна цена, без значение от количеството. Може да поръчате от една до 10 000 бройки. Предстои Ви сватба и няма къде да гравирате вашите чаши, поръчайте при нас. Не сте намерили чаши, ние можем да подберем геометрична форма, близка до вашата за символична сума. Има модели с красив дизайн – реплики на цена от 15 лв. вместо 60 лв. На фона на общите разходи по една сватба това е малка, но съществена разлика.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА БУТИЛКИ

Лазерно гравиране на бутилки най-често намира приложение в събития като сватби, годишнини и други подобни. Високото качество е задължително за да може ефекта от избраното изображение или текст да бъде максимален. Работим с изградена мрежа от партньори извършваща тази услуга с професионални машини и максимално високо качество. Цените, които предлагаме, са винаги конкурентни, а услугата е бърза и качествена. Доставяме гравираните бутилки директно от партньора ни до Вас. Избягването на допълнително транспортиране ускорява вашата поръчка. Ако желаете качество и бързина на доставка заповядайте при нас. Не се колебайте да ни позвъните на посочения в сайта ни телефон.

ГРАВИРАНЕ НА ПОДАРЪЦИ

Гравиране на подаръци е доста търсена услуга когато желаете да направите скъп и запомнящ подарък. Няма нищо по хубаво, приятелско или романтично от гравиране на стара вещ или нов подарък. Създаването на запомнящи се моменти чрез поднасяне на гравиран подарък е безценно. При нас можете да поръчате гравиране на подаръци на конкурентно ниска цена.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА ХИМИКАЛКИ

Лазерно гравиране на химикалки намира своето широко приложение предимно при средно големи и големи фирми. Мърчандайз рекламни химикалки са функционален подарък и реклама в едно. Поради тази причина много от фирмите подаряват на свойте клиенти химикалки с телефонни номера, имейли, уеб сайт и лого на фирмата. При нас можете да поръчате от малки до особено големи количества лазерно гравиране на химикалки. Разбира се, за големи количества ще ви дадем и конкурентно ниска цена.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА ФЛАШКИ

Лазерно гравиране на флашки – тази услуга намира широко приложение за мърчандайз реклама. Доста от големите фирми най-често поръчват гравиране на флашки за да могат да подаряват на свойте клиенти. Този тип подаръци за клиентите винаги работи заради все по-напредващата дигитализация в сферите. Всички използваме електронни носители и една флашка върши чудесна работа. Малките и размери дават възможност да я носите със себе си навсякъде. Тези и предимства я правят номер две по успех в мърчандайз рекламирането след химикалките. При нас можете да поръчате от малки до особено големи количества флашки със или без гравиране. Ние работим с доста китайски производители и можем да ви предложим много ниски цени за цялостната услуга.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА МЕТАЛ

Лазерно гравиране на метал доста често се поръчва за подарък или класически адвокатски табелки за бюро. Дизайнът на метала в комбинация с гравирането дава много корпоративен на вид и качество подарък. Заради нискитата цена, която даваме, много малки фирми поръчват метални табелки за техните бюра. При нас можете да поръчате гравиране на метал на доста конкурентни цени.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА ДЪРВО

Лазерно гравиране на дърво най-често намира широка употреба при малките фирми поради ниската цена на услугата. Гравиране на дърво придава уют в сравнение с металните табели за врати и табелки за бюро. При нас можете да поръчате лазерно гравиране на дърво с високо качество на конкурентни цени.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ НА БИЖУТА

Лазерно гравиране на бижута – тази услуга се поръчва предимно от бижутери, които нямат налична техника да си го направят сами. За тях Ние даваме конкурентни бизнес отстъпки. Гравиране на бижута се налага не само при сватби, но и при годежни пръстени, подаръци за Коледа, рождени дни, годишнини и други подобни празници. Често се подаряват бижута, които са напълно уникални и неповторими и едно гравиране ги прави съвсем персонален подарък. Запаметявайте вашите събития чрез гравиране на бижута с най-модерната гравираща апаратура на най-ниските цени.

 

 

лазерно гравиране Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com