СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

сео оптимизация на онлайн магазинНаправа на сео оптимизация на онлайн магазин не е лесна задача, необходими са редица анализи, преди започване. Доста често много уеб дизайнери започват направа на сео оптимизация на онлайн магазин без тези проверки и резултатите са 60% успеваемост.

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ извършваме дълбоки, анализи с помощта на Продуктов мениджър, PR маркетинг специалист и Дигитален маркетинг специалист. За да можем да Ви предоставим 100% пълноценна сео оптимизация на вашия онлайн магазин, избутвайки го на първа страница в Гугъл. В 99% от случаите всеки избутан от нас онлайн магазин на първа страница в Гугъл седи там 4-5 месеца, ако няма конкуренция. Някой онлайн магазини изкарват дори и доста повече време.

При конкуренция се налагат различни похвати за да се задържи даден онлайн магазин на първа страница. Изискват се редовни ежедневни публикации и правилно описани продукти с правилен сео ориентиран текст.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНА

При поръчка на СЕО за вашия онлайн магазин Вие получавате:

  • Пълна сео оптимизация на онлайн магазин
  • Продуктово анализиране
  • Продуктово пременажиране
  • Продуктово позициониране ( за Гугъл 1-ва страница)
  • Проверка и корекция на локално сео (органично сео)
  • Създаване на пренасочвания (ако има счупени линкове)
  • Линк Билдинг на онлайн магазин
  • Създаване на Robots.txt и Sitemap.xml ( и запълване !)
  • Гаранция за извършените услуги 6 месеца

ЦЕНА: 489 лв. (за онлайн магазин до 200 продукта)
ЦЕНА: 589 лв. (за онлайн магазин до 400 продукта)
ЦЕНА: 839 лв. (за онлайн магазин до 700 продукта)
ЦЕНА: 1079 лв. (за онлайн магазин до 900 продукта)
ЦЕНА: 1589 лв. (за онлайн магазин над 1000 продукта)
ЦЕНА: 2159лв (за онлайн магазин над 2000 продукта)

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
( ПРОДУКТОВО АНАЛИЗИРАНЕ – ПОЗИЦИОНИРАНЕ )

Продуктово позициониране на продукт на онлайн магазин се извършва след сериозно анализиране на конкуренцията и продукта като цяло. Това включва проверка в сериозна дълбочина и вникване в материя неясна за повечето уеб дизайнери. Продуктовия мениджър, проверява всичко за дадения продукт като, производство, материали, недостатъци, предимства, цена, конкуренция и т.н. И с тези данни се извършва стратегия за правилното описване на продукта, така че клиента да получи всичко на едно място. Един добре описан онлайн магазин с правилна информация, винаги дава повече на клиента от колкото лошо описания. Всички описани от нас онлайн магазини са със сериозен авторски текст и защита против копирайтърство. Тоест, ако някой копира съдържание за бизнес цели Вие можете да го осъдите. Лесно можете да защитите съдържанието си в КЗП и чрез описване на правила за ползване на съдържанието във вашия онлайн магазин.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
( ЛИНК БИЛДИНГ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН )

СЕО Оптимизация на онлайн магазин чрез линк билдинг, какво ще да рече това ? Изграждане на линк билдинг на онлайн магазин дава изключително много предимства. Едно от тях е че избутва онлайн магазина в Гугъл класирането, второ линковете винаги спомагат неговото социално споделяне. Ако има вашия онлайн магазин множество социални линкове към него, това се отчита от Гугъл положително. За това една сео оптимизация на онлайн магазин с линк билдинг е толкова полезна. Бързо и лесно ще можете да продавате дори в социалните мрежи, пренасочвайки хората към вашия онлайн магазин. Всяка социална мрежа предлага редица опции за локални продажби в себе си и качествена реклама. С малко бюджет напримерно във Фейсбук можете да продавате доста добре. Разбира се всичко изисква уменията на Дигитален маркетинг специалист за графично оформяне на рекламите или видеоклиповете.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
НА WORDPRESS
( МЕТОДИ, ТЕХНИКИ И ТЪНКОСТИ )

СЕО Оптимизация на онлайн магазин на WordPress не е никак лесна задача. WordPress не предоставят редица възможности за качествена сео оптимизация на онлайн магазин и се налага много ръчен труд. За да започне една сео оптимизация на онлайн магазин под WordPress се налага инсталиране на редица плъгини. Какво знаем, всеки плъгин забавя онлайн магазина и неговото зареждане на мобилни устройства. За да се избегне това се налага СуперКеширане, има една единствена хостинг компания предлагаща услугата, която не е евтина. За това че ако имате магазин който е разработен на WordPress значи се пригответе за сериозни разходи. По-висок план хостинг и съответно суперкеширане за да може вашия онлайн магазин да се зарежда бързо и коректно. Ние за целта работим в тясно партньорство със Суперхостинг БГ и предлагаме отстъпки в цените им. При нас можете да закупите по-евтино уеб хостинг, както и домейни за ваши уеб сайтове или онлайн магазини.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
( ИЗБУТВАНЕ НА ПРОДУКТИ В ТОП ГУГЪЛ )

За да е успешна една сео оптимизация на онлайн магазин се налага много добре да се опишат продуктите. За целта е необходимо много правилне авторски сео ориентиран текст и технически описания. Залагането на линк билдинг с тематични връзки и само една ключова фраза е фрапиращо важно. Доста онлайн магазини и уеб сайтове са с много ключови думи и фрази на една страница, което води до лоши резултати в Гугъл. Ние сме професионалисти в направата на  сео оптимизация на онлайн магазин и даваме гаранция за услугата. Какво ще да рече гаранция за услугата ? При неизпълнение на услугата Ви връщаме парите ! Само ние и още една уеб дизайнерска агенция даваме гаранция за услугите ни. Както знаете само истинските професионалисти уверени в уменията си от дългите години опит чрез стаж могат твърдо да ви дадът гаранция. Нашия професионален опит в сео оптимизация на онлайн магазин ни е показал всичко необходимо за гарантиран успех.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ( ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО )

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ ви даваме гаранция за качество на всяка наша услуга и връщаме пари, при лоши резултати. Защото знаем колко е важно за вас направата на сео оптимизация на онлайн магазин какви възможности отваря.

 

сео оптимизация на онлайн магазин, сео на онлайн магазин, сео за онлайн магазин, сео оптимизация на онлайн магазин цена, сео оптимизация на онлайн магазин цени Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com