ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ

Всички обявени от нас цени не са съобразени с пазара, а с вашите възможности за изграждане на уеб сайт. Защото ние знаем колко е важно днес всеки бизнес да бъде онлайн.

 

изграждане на уеб сайт, изграждане на уеб сайт цени

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ – УЕБ МОНО

Изграждане на уеб сайт – УЕБ МОНО
ЦЕНА: 890 лв – 320 лв.

Спестявате много пари с нашите горещи оферти !
“ УЕБ МОНО „Включва:

Изграждане на уеб сайт;
Антиспам защита;
Оформление по Логото;
Попълване на Категориите;
Вграждане на видео;
Качване на Снимки;
Ежедневни Ъпдейти;
Качване на статии;
Писане на постове;
Писане на новини;
СЕО оптимизация за всеки пост, статия и новина;
Изграждане на вътрешен линк билдинг до 300 линка;
Писане на Сео контент;

АДМИН ПАНЕЛ – лесно достъпен от вас 24/7
Превод на един допълнителен език (английски);
Видимост на уеб сайта ви от всяка точка на земята;
Домейн по ваш избор (включен в цената + 29,75 лв.- .com);
Обучения за администриране на сайта ви безплатно (1 час)
Възможност за онлайн банкиране през сайта ви (не е включено в цената) !

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ – УЕБ МОНО

Годишна промоция за поддръжка на уеб сайт – уеб моно пакета след първият месец – 150 лева спестявате 50 лева ,хиляди нерви и тонове време в това да го поддържате. Оставете поддръжката на нас и се насладете на вакантно настроение. Гарантираме цялостно дългогодишно обслужване за вашият уеб сайт.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО ЗА УЕБ САЙТ – УЕБ МОНО

Ние сме професионалисти и се стараем да дадем на вас нашите клиенти най-високо качество на конкурентна цена, при това и с гаранция.
Какво включва гаранцията – тя покрива хакерски атаки и възстановяване от копие на вашият уеб сайт, дори той да е напълно унищожен ! ! !
Всекидневни архиви се извършват и можем да възстановим даден уеб сайт само с няколко клика и в рамките до 20 минути.
Вашият уеб сайт е вашето дигитално лице за пред вашите клиенти и ние няма да позволим нищо да пречи на вашият онлайн бизнес и представяне.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ на ВЪТРЕШНИ СТРАНИЦИ

Писане на сео контент за всяка, статия, пост и новина е закон за нас, това води след себе си резултати които извеждат уеб сайта ви към първи позиции.
Колкото по-добре са описани и систематизирани в структури текстовете и с включени ключови думи, толкова по-оптимизиран ще става вашият уеб сайт.

ЛИНК БИЛДИНГ

Важно условие за сео оптимизация на дадена страница е да има добре изграден, структуриран и в същата тематика зададен линк към ключови думи.
Правилното прилагане на всички услогия от търсачката на google ще доведе дадената страница до първа позиция и честно казано са малко тези които знаят какво правят. По-лошо от лошата сео оптимизация и зле структурираният линк билдинг най-вероятно е да ви накажат от google. За месец два поради лоша сео оптимизация или black seo.
Каквото и да правите, първо помислете добре тъй като знаем, че не ви се дават двойно пари за една и съща работа. Може дадена сео оптимизация и линк билдинг да струват скъпо, но при професионално изпълнение ще си възвърнете инвестицията в кратки срокове. Няма място за страх, ние сме първите професионалисти които ще ви върнат парите, ако нашата сео оптимизация не даде резултат.

Някой от нашите доволни клиенти – www.imusic.bg – www.ilady.bgwww.electro-portal.eu – www.upibeautyandspa.com