ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

имейл маркетинг, мейл маркетинг, имейл маркетинг цена, имейл маркетинг цени, цена за имейл маркетинг, имейл кампанияМоже да звучи странно, но рекламиране на продукт или услуга чрез изпращане на масово съобщение е доста ефикасен метод.

Повечето средни и големи компаний разполагат със мейл сървър, който обикновенно не е добре защитен срещу спам. Това обаче не означава, че имейл маркетинга ще се индексира от техния сървър като спам.

Новите похвати да се изпращат масово рекламни съобщения пред чужди сървъри до България заобикаля правилата на сървъра и съобщенията попадат във входящата поща.

Това прави имейл маркетинга доста успешен метод поради факта, че всеки ще го отвори за да види какво е преди да го изтрие. Разбира се ще изтрие имейл само ако предлаганото не му е необходимо или ще го запази за да ви прозвъни или поръча.

Индивидуални цени на тел.: 0884 561 731 или имейл: globalwebdesignbg@gmail.com

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ – ПОЛЗИ

Ползите от имейл маркетинга не са никак малко. Една от тях е предизвикването на интерес и трафик към вашия сайт или магазин. Това винаги влияе добре на сайта ви пред Гугъл като вдига репутацията ви и ви избутва нагоре в класирането. Всеки посетител на вашия уеб сайт е потенциален клиент и това не трябва да се забравя. Имейл  маркетинг е метод, който включва няколко процеса – изготвяне на графика, текст и масово изпращане. Нужно е да имате телефон, имейл и евентуално уеб сайт или онлайн магазин. Все пак тези хора ще искат да видят вашия труд и/или предлаганите от вас продукти и услуги. Съумеете ли да направите много добре графиката и текста, успехът на имейл маркетинга ще бъде голям.

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ ЦЕНА

При поръчка на имейл масово изпращане на рекламно съобщение ви получавате:

  • Графично оформление (Фотошоп)
  • HTML оформление посредством (HTML5)
  • Респонсив дизайн – (за да се отваря и на мобилни устройства)
  • Вътрешен Линк Билдинг
  • Форма за Отписване (автоматична)

ЦЕНА (100 000 имейла ): 250 лв.
ЦЕНА (200 000 имейла ): 400 лв.
ЦЕНА (300 000 имейла ): 480 лв.
ЦЕНА (400 000 имейла ): 550 лв.
ИЗЧИСТВАНЕ НА ВАША БАЗА С ИМЕЙЛИ (до 5 милиона): 50 лв.

ИМЕЙЛ КАМПАНИЯ

Имейл кампания е метод чрез който се навигират едновременно няколко имейл маркетинг масови разпращания на рекламни съобщения. Когато се изпълнява една такава имейл кампания обикновенно трафика към уеб сайта или онлайн магазина ви е огромен. Следва да говорите с вашия уеб хостинг и да ги предупредите за това ви действие и да получите съвет или директно увеличаване на ресурсите на хостинга ви. В противен случай може да претоварите вашия сървър и уеб сайта ви да падне за период от време. Това няма да бъде никак приятно, особено когато сте платили за масова имейл кампания.

МАСОВО ИЗПРАЩАНЕ НА РЕКЛАМНИ СЪОБЩЕНИЯ – КЗП

Редовно се случва фирми, предлагащи масово разпращане не имейли, да не съобразят законите на КЗП. Това разбира се никога не води след себеси положителни последици и винаги се стига до съд. Има много лица, които са се регистрирали към КЗП за да не получават спам (не желани рекламни съобщения ). Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ винаги използваме КЗП програмата която те самите предлагат на уеб сайта си и дневната база за изчистване на имейлите преди кампания. Задължително пишем датата в която сме направили чистенето и часа на разпаращане, а най-долу има и форма за отписване, която е автоматична. По този начин Ние ви гарантираме безпроблемно рекламиране и спокойствие. Ние отговаряме пред КЗП за цялата ви рекламна кампания. Даваме ви гаранция за високото качество на услугата, а вие се наслаждавате на успехите.

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ – ЗАЩИТА

Имейл маркетинг – как да се защитим от Комисията за защита на потребители при масова имейл кампания ?

Ние извършваме изичстване на до 5 милиона имейла на конкурентни цени. Ако разполагате с огромна база от имейли и не можете да ги изчистите от юридическите лица, нежелаещи да получават рекламни съобщения, ние сме тук. Разполагаме с модерен и бърз софтуер за изчистване на имейл до 5 000 0000 имейла. Ускорената процедура става посредством наш сървър с 24 ядрена технология. След едно такова изчистване спокойно ще можете да разпращате имейл  маркетинг рекламни съобщения без страх от глоби и съд.

 

имейл маркетинг, имейл кампания, имейл маркетинг цена, имейл маркетинг цени, масово изпращане на имейли, масово изпращане на рекламни съобщения, какво е имейл маркетинг, имейл ремаркетинг Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com