МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ

Маркетингово проучване е процес в които чрез маркетинг инструменти се анализира пазара за вашите продукти и услуги. Посредством маркетинг инструменти като социално анкетиране лесно се събира информация.

Какво да правите със събраната информация ?

След събирането на информацията, за да бъде успешно едно проучване, трябва да следвате две основни стъпки. Първата стъпка е да се пресеят паразитните мнения от истинските. Втора стъпка е да се отделят истинските мнения за рекламна кампания. Проучване се прави за много фирми и за много дейности и процеси. Крайната цел на самото  маркетингово  проучване е вложените средства да бъдат възвърнати и умножени.

МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ – (М-ПРО)

При поръчка Вие получавате следните услуги:

 • Маркетингово проучване
 • Маркетингово проучване за услуга
 • Маркетингово проучване за продукт
 • СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ – 5 работни дни

ЦЕНА: 99.90 лв.


МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ

Маркетингова стратегия е доста необходима при големи и средно големи подрастващи фирми. Една маркетингова стратегия започва с проучване и маркетингово планиране за продукт или услуга. Това е специфичен момент в който трябва много внимателно да се прецени пазара на клиенти. След преценяването на таргет групата се проучват ключовите места за реклама.

МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ – (МС-ПРО)
Вие получавате следните услуги при поръчка:

ЦЕНА: 129.90 лв.


МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ НА ПРОДУКТ

Маркетингово проучване на продукт е ключов процес при които се извършва професионално проучване на даден сектор на пазара. Тъй като е маркетингово проучване в процеса се извършва и маркетингово проучване на сегменти. Планирането е следващата фаза за едно проучване на продукт, където стъпките до продажбите се разбиват на малки стъпки. Всяка стъпка в проучване на продукт е тясно обвързана с воденето на сериозна база от резултати. Всеки резултат от процеса по маркетингово проучване казва къде се намирате на пазара. Можете да поръчате маркетингово проучване на продукт за вашия бизнес или за предстоящ нов продукт. Както знаете всеки нов продукт или услуга е желателно да се проучва предварително дали би била печеливша и търсена. За едно добро маркетингово проучване е нужно да разделите потребителите на таргет групи. Така крайния резултат на проучвването ще е по-детайлен и точен.

МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ НА ПРОДУКТ (ПРОДУКТ-ПРО)
При поръчка Вие получавате следните услуги:

 • Маркетингово проучване на продукт
 • Маркетинг анализ на парарния сектор
 • Маркетинг сегментиране
 • Конкурентен анализ лист
 • СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ – 5 работни дни

ЦЕНА: 149.90 лв.


МАРКЕТИНГОВО ПЛАНИРАНЕ

Маркетингово планиране на процесите по продажба на продукт или предлагане на услуги е ключов фактор за успеха на един бизнес. Големите фирми се възползват от професионалните услуги на различни уеб студиа и маркетинг компании за проучванията. В редки случай се стига и до услуги за маркетингово планиране от freelancer-ри доказали репутацията си пред техни приятели. Това са варианти за направа на едно маркетингово планиране. Цените разбира се са коренно различни при маркетинг компаниите и freelancer-те, както и резултатите. Не може да се каже със сигурност кой са по-добри, защото има freelancer-ри който дълги години работят само това.

МАРКЕТИНГОВО ПЛАНИРАНЕ (СЕО-ПЛАН)
При поръчка Вие получавате следните услуги:

 • Маркетингово планиране
 • Маркетинг сео анализ на продукт / услуга
 • Марктинг таргет група
 • Ценово ориентиране на продукт / услуга
 • Цялостен маркетинг план за продажба
 • СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ – 5 работни дни

ЦЕНА: 459.90 лв.


МАРКЕТИНГ и РЕКЛАМА – МАРКЕТИНГ PR – МАРКЕТИНГОВА РЕКЛАМА

Маркетинг и реклама е комплексен процес по събиране и обработване на пазарни данни за предпродажбени процеси. В маркетинг процеса се нуждаете от маркетинг PR специалист, който да може да води процеса, да архивира и отсява данните за базата. След маркетингово проучване и маркетингово събиране на данни, обработката на тези комплексни сложни данни отиват обикновенно при PR специалист.

Защо е важно вашият PR специалист да е с дългогодишен опит ?

Както всички знаем, за да постигнем успех, е нужен опит. Един опитен PR специалист маркетинг и реклама, бързо и лесно ще подреди и систематизира данните в готови таблици. Идеята на структурата е да Ви ориентира в ценовият диапазон на продаване и конкурентоспособността ви за даденият продукт или услуга.

МАРКЕТИНГ АНКЕТИ – СОЦИАЛНО АНКЕТИРАНЕ и ТАРГЕТИРАНА РЕКЛАМА

Маркетинг анкетиране се използва при нови продукти и някой услуги. Това е процес в който се анкетират дадени групи в социалните мрежи и по този начин се събират данни от анкетите. Данните от анкетите предоставя маркетинг възможности за планиране и позиционирано таргетиране. Без таргет и позиция на даденият продукт ще продавате на сляпо и възможността от печалба е много малка. За успешни маркетинг и реклама се нуждаете от солидно социално анкетиране за събиране на данни. След като имате данните можете да организирате и таргет групата и да насочите платени реклами с предразполагащ графичен дизайн. Повечето видеоклип реклами дават по-висок резултат като цяло пред статичните. Често тази услуга използват и някои много големи фирми.

 

маркетингово проучване, маркетингова стратегия, маркетингов план, маркетинг, маркетинг и реклама, ремаркетинг, маркетингово проучване на продукт Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com