МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ

Маркетингово проучване е процес, в които чрез маркетинг инструменти се анализира пазара за вашите продукти и услуги. Посредством маркетинг инструменти като социално анкетиране лесно се събира информацията, която е необходима.

Какво да правите със събраната информация ?

След събирането на информацията, за да бъде успешно едно проучване, трябва да следвате две основни стъпки. Първата стъпка е да се пресеят паразитните мнения от истинските. Втора стъпка е да се отделят истинските мнения за рекламна кампания. Проучвания правим за най-различни фирми и техните дейности. Крайната цел на самото  маркетингово  проучване е вложените средства да бъдат възвърнати и умножени.

МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ – (М-ПРО)

При поръчка Вие получавате следните услуги:

 • Маркетингово проучване
 • Маркетингово проучване за услуга
 • Маркетингово проучване за продукт
 • СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ – 30 работни дни

ЦЕНА: 3200 лв.


МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ

Маркетингова стратегия е доста необходима при големи и средно големи фирми, които искат поетапно, но бързо да се разраснат. Една маркетингова стратегия започва с проучване и маркетингово планиране за продукт или услуга. Това е специфичен момент в който трябва много внимателно да се прецени пазара и броя на потенциалните клиенти. След преценяването на таргет групата се проучват ключовите места за реклама.

МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ – (МС-ПРО)
Вие получавате следните услуги при поръчка:

ЦЕНА: 4500 лв.


МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ НА ПРОДУКТ

Маркетингово проучване на продукт е ключов процес, при които се извършва професионално проучване на даден сектор на пазара. Тъй като е маркетингово проучване на даден продукт, то включва в себе си и проучване на определени сегменти от пазара. Планирането е следващата фаза за едно проучване на продукт. Тук етапите до реализиране на продажбите се разбиват на малки стъпки. Всяка стъпка в проучване на продукт е обвързана с воденето на база данни, в която се вписват всички резултати. Всеки резултат от процеса по маркетингово проучване показва къде се намирате на пазара. Можете да поръчате маркетингово проучване на продукт за вашия бизнес или за предстоящ нов продукт. При въвдеждането на всеки нов продукт или услуга на пазара е желателно да се проучва предварително дали биха били печеливши и търсени. За едно добро маркетингово проучване е нужно да разделите потребителите на таргет групи. Така крайният резултат на проучването ще е по-детайлен и точен.

МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ НА ПРОДУКТ (ПРОДУКТ-ПРО)
При поръчка Вие получавате следните услуги:

 • Маркетингово проучване на продукт
 • Маркетинг анализ на парарния сектор
 • Маркетинг сегментиране
 • Конкурентен анализ лист
 • СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ – 17 работни дни

ЦЕНА: 3800 лв.


МАРКЕТИНГОВО ПЛАНИРАНЕ

Маркетингово планиране на процесите по продажба на продукт или предлагане на услуги е ключов фактор за успеха на един бизнес. Големите фирми се възползват от професионалните услуги на различни уеб студиа и маркетинг компании за проучванията. В редки случай се стига и до услуги за маркетингово планиране от freelancer-и, доказали репутацията си пред техни приятели. Това са варианти за направа на едно маркетингово планиране. Цените разбира се са коренно различни при маркетинг компаниите и freelancer-ите, както и резултатите. Не може да се каже със сигурност кои са по-добри, защото има freelancer-и, който дълги години работят само това.

МАРКЕТИНГОВО ПЛАНИРАНЕ (CRO-SEO-ПЛАН)
При поръчка Вие получавате следните услуги:

 • Маркетингово планиране
 • Маркетинг seo анализ на продукт / услуга
 • Марктинг таргет група
 • Ценово ориентиране на продукт / услуга
 • Цялостен маркетинг план за продажба
 • СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ – 15 работни дни

ЦЕНА: 5500 лв.


МАРКЕТИНГ и РЕКЛАМА – МАРКЕТИНГ PR – МАРКЕТИНГОВА РЕКЛАМА

Маркетинг и реклама е комплексен процес по събиране и обработване на пазарни данни за предпродажбени процеси. В маркетинг процеса се нуждаете от маркетинг PR специалист, който да може да води процеса, да архивира и отсява данните за базата. След маркетингово проучване и маркетингово събиране на данни, обработката на тези комплексни сложни данни отиват обикновенно при PR специалист.

Защо е важно вашият PR специалист да е с дългогодишен опит ?

Защото за да постигнем успех, е нужен опит. Един опитен PR специалист маркетинг и реклама, бързо и лесно ще подреди и систематизира данните в готови таблици. Идеята на структурата е да Ви ориентира в ценовият диапазон на продаване и конкурентоспособността на дадения продукт или услуга.

МАРКЕТИНГ АНКЕТИ – СОЦИАЛНО АНКЕТИРАНЕ и ТАРГЕТИРАНА РЕКЛАМА

Маркетинг анкетиране се използва при нови продукти и някой услуги. Това е процес, в който се анкетират дадени групи в социалните мрежи и по този начин се събират данни от анкетите. Данните от анкетите предоставят маркетинг възможности за планиране и позиционирано таргетиране. Без таргет и позиция на дадения продукт ще продавате на сляпо и възможността от печалба е много малка. За успешни маркетинг и реклама се нуждаете от солидно социално анкетиране за събиране на данни. След като имате данните можете да организирате и таргет групата и да насочите платени реклами с предразполагащ графичен дизайн. Повечето видеоклип реклами дават по-висок резултат като цяло пред статичните. Често тази услуга използват и някои много големи фирми.

 

маркетингово проучване, маркетингова стратегия, маркетингов план, маркетинг, маркетинг и реклама, ремаркетинг, маркетингово проучване на продукт Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com