СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ – Какво е това ?

СЕО Оптимизация на сайт – представлява процес при който се пише сео оринетиран текст с ключови думи, фрази и се залагат линкове с анкериране на думите. Цялостната концепция е да може да се посочи на обходждащите машини на гугъл какви думи да гледат и събират за вашият уеб сайт.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБ САЙТ

сео оптимизация на уеб сайтСЕО Оптимизация на уеб сайт – представлява сео оптимизация на първа страница за даден уеб сайт плюс вътрешните страници. Всяка страница трябва да бъде с много добре описана тематика с ключови думи и фрази. В процеса на писане на сео контент е желателно да се поставят ключови думи и фрази. Всяка ключова дума и фраза задължително трябва да бъдат анкерирани и да им бъда поставен тематичен вътрешен линк. При писане на ключовите думи за дадената страница те трябва да отговарят само за нея и да не се просто копи пейст за всички страници. Това би довело оптимизацията до много критично ниво. Гугъл ще зачете сайта като една страница в най-лошият случай, разбира се това ще доведе сайта до лошо класиране. Как точно може да се опише процеса на оптимизация.
СЕО Оптимизацията може да се опише като процес в който се прави тематика за дадени продукти или услуги с точни ключови думи. Правилната сео оптимизация винаги довежда до високи резултати при търсене в масовите търсачки.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

сео оптимизация на сайтСЕО Оптимизация на онлайн магазин – като цяло може да се опише като един дълъг процес които изисква огромни познания. Много уеб дизайнери мислят, че стандартният подход за сео оптимизация ще помогне, но това далеч не е така.
При писането на сео контент за онлайн магазин е нужно да да знаете няколко неща. Заглавията на артикулите трябва да са сео ориентирани, какво ще да рече това ? Това означава, че заглавията трябва да са проверени в търсещите резултати на гугъл. Ако те съществуват там, става задължително да присъстват във вашият уеб сайт. Освен сео заглавията е необходимо да можете да описвате текста правилно. Това ще рече да се харесва на потребителите и да не се забелязва сео оптимизацията на съдържанието. Това е не много лека задача, защото всеки магазин си има своя дедлаин и не може да се проточва писането дълго. Всеки артикул трябва да има изградена линкова ситема с други тематични артикули. Само по този начин се създава вътрешен линк билдинг.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ – ЛИНК БИЛДИНГ

Линк Билдинг представлява процес в който се създават вътрешни линкове за даден уеб сайт. Каква е идеята на това ? Цялостната концепция на линк билдинг е да се създават тематични вътрешни линкове. При обхождане на уеб сайта от гугъл роботите се събира информация за уеб сайта от тези линкове. И колкото се по-тематични гугъл разпределя сайта ви като тематичен и го класира по-напред в търсещите резултати. Ако имате сериозен външен линк билдинг към уеб сайта ви това е голям плюс за вас. При обхождането на гугъл той ще събере всички линкове за вас от интернет пространството. Това ще подскаже за интереса към вашият уеб сайт и гугъл ще ви избута още по-напред в класацията при търсене на дадени ключови думи. В общи линий линк билдинг представлява мрежа от вътрешни и външни линкове към и в сайта ви.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ТЕКСТОВЕ

СЕО Оптимизация на текстове като цяло представлява писане на текст с ключови думи и фрази по тематиката на съдържанието. Най -добрите текстове със сео контент са текстовете с много ключови думи, изцяло по тематиката. Това допринася на за наличие на сео оптимизация на текстове. При извършването на сео оптимизация на текстове трябва да се придържате стриктно към тематиката. Ако не спазите това правило, може да напишете страхотни текстове, но почти без никаква сео сила и видимост. Има много сайтове които нямат се оптимизация на текстове по вътрешните си страници и поради тази причина са на крайни позиции в гугъл. Тези правила са заложени от гугъл с цел да може да се отсеят знаещите и можещите от аматьорите и непрофесионалистите. Целта е да се предоставят само най-качествените и професионални резултати базирани на сео оптимизация на текстове. Силата на сео оптимизация на текстове се крие в спазването на всички правила на гугъл за постигане на високи резултати.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА WORDPRESS

СЕО Оптимизация на wordpress – оптимизирането на wordpress сайтове не е особено лесна задача. Платформата има свойте особености и не предразполага за добра сео оптимизация с малко движения. Поради тази причина извършването на сео оптимизация на wordpress сайт си е цяла наука в сравнение с други платформи. Например Prestashop е в пъти по-лесна за обслужване за писане на сео контент в нея. И тя си има свойте недостатъци, но от към сео е написана много добре. Най-лошата платформа за сео е може би Joomla без значение версията, доста са омазани нещата там. Причината за това са разбира се лошите умения на разработчиците и честата смяна на екипа. Всичко това води тази платформа надолу почти до пълното и изчезване. Има много плъгини за сео на wordpress, но има само два професионални които могат да свършат работа. За сега плъгинът на Yoast SEO върши чудесна работа, дано разработчиците да продължат да го поддържат.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА OpenCart

Направа на сео оптимизация на сайт с платформа OpenCart е доста полесно в сравнение с WordPress платформата. Като цяло по-дбората сео структура, която се изгражда при писане на съдържание в OpenCart е по-добра от WordPress в пъти. За да проумеят нашите специалисти разликите ние получихме квалификационни курсове от най-добрите индийски сео специалисти. Колкото и странно да звучи в индия са най-големите сео специалисти в цял свят. Ако един гермаски сео специалист или един китайски сео специалист правят един сайт за 3 дни, то в индия това става за ден, дори за часове. Дори в Майкрософт има 9 годишно индийче което програмира уеб базирани приложения. Това е факт от преди години и беше изключителна новина за всички медий. OpenCart е платформа за онлайн мгазини, но предлага и доста възможности за най-обикновен уеб сайт.

 

сео оптимизация, сео оптимизация на сайт, сео оптимизация на уеб сайт, сео оптимизация на уеб сайт цена, сео оптимизация на уеб сайт цени, сео оптимизация на сайт цена, сео оптимизация на сайт цени, цена за сео оптимизация, цени за сео оптимизация, сео оптимизация на онлайн магазин, сео оптимизация за онлайн магазин, сео оптимизация на онлайн магазин цена, сео оптимизация на онлайн магазин цени, сео контент, писане на сео съдържание, сео съдържание за уеб, сео съдържание, писане на сео съдържание за уеб

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com