фейсбук реклама

ФЕЙСБУК РЕКЛАМА – РЕКЛАМНО ПРИЛОЖЕНИЕ

При поръчка за изграждане на Facebook приложение вие получавате:
Направа на Фейсбук приложение за 280.00 лв, вместо за 750 лева.
Спестявате много пари с нашите горещи оферти като “ ФЕЙСЛИМИТ “ Включва:

Направа на ориентиран графичен дизайн за фейсбук реклама
Изграждане на facebook приложение;
Индивидуален дизайн по ваш вкус;
Подходяща функционалност за целите;
Интеграция в социална платформа Facebook;
Интегриран интерфейс изцяло за фейсбук реклама;
Обучения за администриране на “ ФЕЙСЛИМИТ “ безплатно (1 час)

Възможност за онлайн банкиране през “ ФЕЙСЛИМИТ “ (не е включено в цената) !


ФЕЙСБУК РЕКЛАМА – РЕКЛАМА В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Рекламирането в социалните мрежи става все по предпочитан начин пред обикновенната реклама в гугъл търсачката. Поради многобройните потребители саморазделили се на групи фейсбук рекламиране по таргет е значително по-ефикасно от гугъл. Разделяйки таргетите Вие можете да рекламирате до специфични хора имащи интереси от вашите продукти и услуги. Реклама в социалните мрежи се практикува от почти всички фирми в България. Под 5% са фирмите които не използват социалните мрежи за реклама, което говори само по себе си ! Фейсбук рекламиране е методика на всички интелектуалци за достигане на желани таргети и постигане на високи маркетинг резултати в продажбите. Все пак рекламиране в социалните мрежи е приоритетно пред гъгъл рекламата и се предпочита повече. Никой не иска да си даде парите за лоша реклама и да получи ниски или никакви крайни резултати.

РЕКЛАМА във ФЕЙСБУК

Като цяло над 95% от фирмите в България предпочитат да рекламират свойте продукти и услуги в социалната мрежа фейсбук. В нея хората могат да отбелязват точно какво искат да получават, което дава таргетиране на крайните потребители. Това е златна мина в социалното рекламиране чрез фейсбук реклама. Голяма част от уеб дизайнерите препоръчват фейсбук реклама пред гугъл реклама поради таргетирането и високите резултати. Защо гугъл рекламата не може да достигне високи резултати пред фейсбук рекламиране ? Гугъл не е социална мрежа и хората не могат да отбелязват какво искат да получават и какво искат да следват. Въз основа на това те получават всичко и голяма част от търсенията не им дават това което търсят всъщност. Ако във фейсбук напишем – уеб дизайн – ще намерим точни фирми за уеб дизайн с конкурентни цени. Ако напишем в гугъл – уеб дизайн – ще попаднем на по-скъпи уеб дизайнерски студиа. Фейсбук рекламиране дава предимства пред гугъл рекламиране и пред имейл маркетинг.

РЕКЛАМА В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Има много социални мрежи, но само три в които пускането на реклама дава реални резултати. Това са Фейсбук реклама, Линкедин реклама, Гугъл Плюс – последната социална мрежа не я очаквахте нали ? Да точно така гугъл плюс е особено важна при рекламата на продукти и услуги. Не заради друго, а защото е тясно свързана с гугъл търсачката и правилната реклама там, ще даде в пъти по-висок резултат от фейсбук реклама. Малко са уеб дизайнерите знаещи тези дребни, но важни детайли в изготвянеето на маркетинг стратегия за реклама и бюджетиране. Доста често крайният потребител на даден бизнес у нас дава пари и получава само 20% реален резултат от рекламата. Това се получава от простичкият факт, че доста от парите не са изразходвани за реалното плащане на рекламата. Разбира се и двете страни страдат от последствията после, което не води до положителни резултати. А именно, при добра реклама и правилно разпределен реално похарчен бюджет резултатите ще са доста високи. И фирмата отново ще потърси коректните услуги на същата уеб дизайнерска фирма или студио.

РЕКЛАМА в ГУГЪЛ – РЕКЛАМА в ГУГЪЛ ПЛЮС – ФЕЙСБУК РЕКЛАМА

Когато се изготви и пусне реклама в социалната мрежа гугъл плюс тя автоматично се свързва с Fetch роботите на гугъл търсачката да обходят текста. Това води или до положителни или до отрицателни резултати в зависимост колко добре е написано съдържанието на рекламата. Пускането на гугъл реклама е финна работа ососбено когато става въпрос за гугъл плюс. Тази социална мрежа изисква анкериран тест, линковете да са с имена и в текста да има ключови фрази не само ключови думи. Разбира се и тематиката да е спазена в правилна структура, което прави писането от обикновен човек близко до невъзможното. За това сме Ние за да напишем сео ориентирана реклама в гугъл плюс за постигане на висок резултат.


При поръчка за Реклама в Google вие получавате:
Направа на рекламна кампания в Google от 300.00 лв, вместо за 490 лева.
Спестявате много пари с нашите горещи оферти като “ НЕТКОМ “ Включва:

Направа на рекламна кампания в Google;
Индивидуален подход;
Анализ на конкуренцията ви;
Таргетирана реклама в Google Plus;
Ежедневни статистически данни по имейл от “ НЕТКОМ “ !


ФЕЙСБУК МАРКЕТИНГ – ФЕЙСБУК РЕКЛАМА

Фейсбук маркетинг какво е това ?
Така нареченият фейсбук маркетинг включва редица инструменти за финна реклама във фейсбук, нищо особено на пръв поглед. Оказва се че има доста финни опции за да придобие вашата реклама във фейсбук социален облик. А именно писането на рекламно съобщение не е лесна задача, особено когато трябва да има ключови фрази. Как да разберем кой ключови фрази работят за нашата реклама, това е простичко. Изписвате каквото се сетите за вашият бизнес в търсачката и наблюдавате какво тя ви препоръчва като думи и фрази. Записвате си тези думи и фрази и ги залагате във вашата реклама с линкове и по този начин, ще изградите и линк билдинг към вас. Няма по-полезен метод от линк билдинга той дава високо органично сео.

ОРГАНИЧНО СЕО – ЛОКАЛНО СЕО

Какво е органично сео и как се проверява ?
Това са две напълно различни два вида сео оптимизации които дават различен резултат, но комбинирани са неповторими. При единят вид сео оптимизация Вие получавате възможност да излизате в търсачката по ключови думи. В другият случай излизате по бизнес още преди да бъдете обходени от гугъл по съдържание на сайта ви. Винаги сме се опитвали да комбинираме двата метода и до сега винаги сме успявали давайки много високи резултати за нашите клиентски сайтове.


 

фейсбук реклама и реклама в социални мрежи

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: [email protected]