РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин цена, редизайн на онлайн магазин цени, цени за редизайн на онлайн магазин, професионален редизайн на онлайн магазин, качествен редизайн на онлайн магазин, редизайн на магазинРедизайн на онлайн магазин не е никак лесна задача, когато говорим за избутване на онлайн магазина първа страница в Гугъл.

Реномето на онлайн магазина трябва да бъде достатъчно тежко, а ранкингът висок. Онлайн магазинът трябва да има и много добър социален линк билдинг. Локалното и органично seo трябва да са над 78%, за да можем да издигнем дадения онлайн магазин на първа страница в Гугъл.

Редизайн на онлайн магазин е процес, при който се следва утвърдена схема на изпълнение. Започва се от картинките и редуцирането им като мегабайти и се стига до редуцирането на JS, CSS, HTML и всички файлове в него.

След това се изчисляват HTTP заявките към сървъра и се намаляват чрез кеширане. Премахва се излишният код или се позиционира му във външни JS, CSS файлове. Не на последно място, онлайн магазинът се свързва с CloudFlare сървър, който играе една от основните роли за неговата стабилност.

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНИ

При поръчка на редизайн на онлайн магазин вие получавате:

  • Цялостен редизайн на онлайн магазин;
  • Редуциране на големината на картинките за бързо зареждане;
  • Редуциране големината на JS, CSS и HTML файловете за бързо зареждане;
  • Проверка за CloudFlare услуга за постоянно визуализиране на онлайн магазина ви дори при падане на хостинга ви;
  • Безплатно SEO анализиране на вашия онлайн магазин;
  • Подреждане на първа страница от Маркетинг Продуктов Специалист.

ЦЕНА: ТУК

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН -ГАРАНЦИЯ

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ ви даваме гаранция от 6 до 8 месеца за нашите услуги. Гаранцията покрива резервно копие на всички картинки и файлове, които сме редактирали или редуцирали за оптимално бързо зареждане на магазина. Тези копия се пазят и когато се наложи от тях възстановяваме целия магазин. Нашите сървъри могат да съхраняват и големи количества файлове с размери до 100 GB всеки. Услугата е при минимални месечни такси – попитайте на посочения телефон или имейл от контактната ни форма.

редизайн на онлайн магазин Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com