РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин цена, редизайн на онлайн магазин цени, цени за редизайн на онлайн магазин, професионален редизайн на онлайн магазин, качествен редизайн на онлайн магазин, редизайн на магазинРедизайн на онлайн магазин не е никак лесна задача, когато говорим за избутване на онлайн магазина първа страница в Гугъл.

Реномето на онлайн магазина трябва да бъде достатъчно тежка, а ранкинга висок и много добър социален линк билдинг. Разбира се локалното и органично сео трябва да са над 78% за да можем да издигнем дадения онлайн магазин на първа страница в Гугъл.

Редизайн на онлайн магазин е процес в който се извършва редица от процеси. Започвайки се от картинките и редуцирането им като мегабайти, до редуцирането на JS, CSS, HTML и всички файлове в него.

След това стартира процес по изчисляване на HTTP заявките към сървъра и намаляването им чрез кеширане. Премахване на излишен код или позиционирането му във външни JS, CSS файлове. Не на последно място създаване и свързване на онлайн магазина с CloudFlare сървър за стабилност на магазина.

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНИ

При поръчка на редизайн на онлайн магазин вие получавате:

  • Цялостен редизайн на онлайн магазин
  • Редуциране на големината на картинките за бързо зареждане
  • Редуциране големината на JS, CSS и HTML файловете за бързо зареждане
  • Проверка за CloudFlare услуга за постоянно визуализиране на онлайн магазина ви дори при падане на хостинга ви
  • Безплатно СЕО анализиране на вашия онлайн магазин
  • Подреждане на първа страница от Маркетинг Продуктов Специалист

ЦЕНА (до 500 продукта): 199 лв.
ЦЕНА (до 1000 продукта): 299 лв.
ЦЕНА (до 5000 продукта): 499 лв.
ЦЕНА (до 20 000 продукта): 699 лв.

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ГАРАНЦИЯ

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ ви даваме гаранция от 6 до 8 месеца за нашите услуги. Гаранцията покрива резервно копие на всички картинки и файлове които сме редактирали или редуцирали за оптимално бързо зареждане. И можем да ви ги пазим за да възстановите съдържание от тях при необходимост. Нашите сървъри могат да съхраняват и големи количества файлове до 100 GB. Услугата е при минимални месечни тарифи – попитайте на телефон или имейл от контактната ни форма.

редизайн на онлайн магазин Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com