НОВИНИ ЗА УЕБ ДИЗАЙН

Доста от информацията идваща от различните институции Ние умело я пресяваме благодарения на дългите години опит в сферата на уеб и графичния дизайн. Новини за уеб дизайн идват от цял свят и повечето са пълни с доста ценна информация как точно се върти онлайн бизнес. Нашите професионалисти сравняват тази информация с информацията предоставена от държавни и частни институции. Всичко това ни дава крачка две пред повечето уеб дизайнери на свободна практика и дори някой от големите уеб студия.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – НОВОСТИ

От средата на януари тази година гугъл въведе нови правила за сео оптимизация на онлайн магазини. Това доведе редица магазини да отпаднат при търсене от класацията на доста по-задни позиции. Това разбира се имаше много последици след себе си и много изгубени ползи. След изработка на онлайн магазин доста от уеб дизайнерите не изпълниха новите условия за старите си клиенти, което само по себе си доведе до лошите резултати. Като разбира се това беше само началото на редица от лоши събития. Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ за два месеца успяхме да обработим всички онлайн магазини изработени от нас за да подсигурим нашите клиенти и нашето бъдещо съществуване.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ – НОВИ МЕТОДИ (новини за уеб дизайн)

Новите методи които ни предлага WordPress не са никак за подценяване, доста уеб дизайнери не четат изобщо новостите. Подобрената антихакерска защита и подложка за трейс на ип адреси е уникална опция при проблем с уеб сайта ви. Подобрен е и модула за инсталация избегнати са много грешки в базата данни и изработка на уеб сайт е повече от детска игра. Новите методи дават и още функционалност на таблото при влизане в админ панела. Допълнителна функционалност отговаря за грешките и тяхното отстраняване. Видео клиповете си имат система за адекватно добавяне без проблеми при визуализацията за гугъл хром браузерите.

ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – Какво трябва да знаем ?

Какво трябва да знаем при поръчка на поддръжка на онлайн магазин ? Първо и много важно е да знаем приблизително опита на уеб дизайнера или уеб студиото. Вторто при поръчка на самата поддръжка на онлайн магази да пожелаем писане на сео контент за артикулите ни. Трето да попитаме уеб дизайнера може ли да ни предложи CDN за нашия онлайн магазин ! Това ще ускори бързото зареждане и на мобилните устройства също. Съответно ще доведе и до много добри резултати при търсене в гугъл. Четвърто да попитаме дали в нашия бюджет може да се разположат добре исканите услуги. Доста уеб дизайнери разширяват услугите спрямо бюджета ви което не е финансово изгодно за вас. Ние за това имаме точно изписани цени за да фиксирани услуги давайки ви възможност за точно пресмятане на разходите ви.

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ – Какво да изискваме ?

При поддръжка на уеб сайт е добре да знаете следните фактори за да попитате уеб дизайнерите за тях. Първо дали могат да се впишат в бюджета ви ! Второ да изберете типа на самата поддръжка на уеб сайт ! Трето да попитате за писане на сео контент за вашия уеб сайт. Четрвърто да попитате дали предлагат реклама в социалните мрежи като фейсбук реклама и гугъл реклама. Защото след изработка на уеб сайт е добре да се извърши не само сео оптимизация, но и добре таргетирана реклама. Всичко това ще ви изстреля доста напред с продажбите на вашите продукти и услуги. Новини за уеб дизайн се четат доста най-вече от по-развитите страни в европейския съюз. Идеята не е достатъчно узряла обаче за българите, неосъзнавайки пропуснатите огромни ползи от онлайн бизнеса.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНИ
(новини за уеб дизайн)

СЕО Оптимизация на онлайн магазин е едно от важните неща за вашия нов магазин и не трябва да се пропуска. Това би довело до много лоши резултати и съответно няма да си възвърнете инвестицията. При добра сео оптимизация на онлайн магазин резултатите се виждат до няколко дни максимум седмица. Ако някой ви каже, че до два месеца ще видите резултат определено иска само да ви вземе парите. В света на графичния дизайн, новини за уеб дизайн се четат все по-рядко в България. Хората не вярват достатъчно на уеб дизайнерите поради много измамници фрилансери, които се навъдиха през последните години. За това Ние предлагаме адекватна сео оптимизация на онлайн магазин на изгодни и достъпни цени.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ
(новини за уеб дизайн)

При поръчка за сео оптимизация на уеб сайт е добре да знаете и точните фиксирани цени. Доста уеб дизайнери и уеб студия не предлагат като Нас фиксирани цени черно на бяло написани за да си направите сметката. И разчитат на това да ви преценят и подхлъзнат колкото се може повече. Идеята им е буквално да изцедят каквото могат от вас. Това винаги е една много лоша стратегия, която ние НЕ практикуваме от самото ни съществуване. Защото искаме да създаваме бъдещи дългогодишни взаймоотношения с високо качество за вас. Давайки ви възможност за бързо и адекватно онлайн развитие и присъствие на вашият успешен бизнес. Това е закон за Нас които няма да нарушим ! Стараем се много за да ви дадем най-важните новини за уеб дизайн и да спомогнем вашето онлайн присъствие. Защото новини за уеб дизайн за българите все още не значат кой знае какво, но ние гледаме да показваме огромните ползи от познанията който дават.

НОВИНИ ЗА УЕБ ДИЗАЙН – защо българите не осъзнават ползите ?

Ползите които масово се пропускат от българите поради липсата на новини за уеб дизайн се равняват на милиони левове. Ще попитате как и от къде имаме тази информация ? Доста държавни институции и дори някой частни от 3-4 години насам извадиха на публична показ резултати от пропуснати ползи в онлайн бизнеса. Разбира се маса бизнесмени изобщо не отразива това като пропуснати ползи, което само показа колко не сме узряли за онлайн бизнес. Още новини за уеб дизайн идват и от щатите, където единици частни лица правят близо милион долара само от онлайн бизнес. Доста от тях в последствие стават и огромни компаний. Надяваме се скоро и България да се осъзнае и да се концентрира повече в онлайн бизнеса и да се развие икономиката ни.

 


А повече за нас може да намерите тук.

новини за уеб дизайн Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com