изработка на онлайн магазин, направа на онлайн магазин, изграждане на онлайн магазин, поддръжка на онлайн магазин, поддръжка на онлайн магазин цени

изграждане на онлайн магазин

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Спестявате много пари с нашите горещи оферти като “ ОНЛАЙН МАГ„ която

включва:
изграждане на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин цена, магазин цени, изграждане на онлайн магазин цени, изработка на онлайн магазин цени

 • Изграждане на уеб сайт частта за магазина;
 • Изграждане на онлайн магазина;
 • Оформление по Логото;
 • Попълване на Категориите;
 • Вграждане на видео;
 • Качване на Снимки;
 • Ежедневни Ъпдейти;
 • Антиспам защита;
 • Възможност за качаване на артикули от нас;
 • Качване на статии;
 • Писане на постове;
 • Писане на новини;
 • SEO оптимизация на артикули;
 • SEO оптимизация за всеки пост, статия и новина;
 • Изграждане на вътрешен линк билдинг до 300 линка;
 • Писане на SEO контент при нужда;

Качване на артикули

1бр. артикул до 5 картинки + текст – Цена: ТУК
1бр. артикул до 5 картинки + seo ключови думи + текст – Цена: ТУК

ЦЕНА: ТУК

Условията подлежат на договаряне.

Допълненителна информация при изграждане на онлайн магазин:
АДМИН ПАНЕЛ – лесно достъпен от вас 24/7
Видимост на уеб сайта ви от всяка точка на земята;
Домейн по ваш избор (включен в цената + 41,75 лв.- .com);
Обучения за администриране на онлайн магазина безплатно (1 час)
Възможност за онлайн банкиране през онлайн магазина ви (не е включено в цената) !

ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Поддръжка на онлайн магазин включва – направа на уеб сайт плюс изграждане на онлайн магазин и каталоговата му част. Месечна поддръжка на промопакета след първият месец – 60 лева спестявате 10 лева, хиляди нерви и тонове време в това да го поддържате. Оставете поддръжката на нас и се насладете на вакантно настроение.

ГАРАНЦИЯ ЗА при ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Уверени сме в нашите специалисти и можем да ви дадем гаранция от самото начало на изграждането на вашия онлайн магазин. Цялостната защита на даден онлайн магазин е важно стратегическо решение и е ключово за вашия бизнес. Защитата покрива хакерско сриване на онлайн магазина и възстановяване от архив с предна дата, дори да е цялостно унищожен. Можем да си позволим да даваме гаранция защото, разполагаме с професионалисти и модерна методология.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Това е повече от важно и наложително, особено за ново изграден онлайн магазин. Необходимо е за да могат търсачките да го индексират на предни позиции. Ако не направите seo оптимизация на вашия онлайн магазин и вътрешните му страници, все едно нищо не сте свършили. Никой няма да знае за вашето съществуване и цени в интернет пространството и няма да ви намират. SEO оптимизация при изграждане на онлайн магазин с правилна структура, ключови думи, фрази и анкериране на даден текст е ключът към успеха.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – ЛИНК БИЛДИНГ

Създаването на Линк Билдинг е също много ключово за препоръчването на резултати от ключови думи при търсене от потребител към вас. Ако добре се изпълени всички изисквания от световната търсачка google, това ще доведе до положителни резултати. „Колкото повече, толкова повече“ – казал Мечо Пух, а тов с пълна сила важи и за линк билдинга. Шегата на страна, но без него е немислимо google да ви предлага. Когато някой потребител пише: изграждане на уеб сайт цени – ако не сме се оптимизирали добре няма да излезем на първа страница в google при тези търсения. Сега разбирате важността на seo оптимизация в комплект с линк билдинг при изграждане на онлайн магазин. Тези две неща са от изключително значение, особено ако сега навлизате в бизнеса с онлайн магазини.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН + SEO ПАКЕТ

Изграждане на онлайн магазин + seo пакет включва пълна seo оптимизация на онлайн магазин с вътрешните страници, в това число и първа страница. Голямата полза от това е, че при индексация от страна на Гугъл, вашият онлайн магазин ще излезе веднага при търсене. Този похват се използва само от най-добрите seo оптимизатори. През последните 11 години ние същи се уверихме, че той работи безотказно. След самото изграждане на онлайн магазин seo оптимизацията е повече от задължителна. Това го знаят всички професионални уеб дизайнери и уеб студиа, но малка част от тях го изпълняват. Поради тази причина Ние създадохме и този пакет. Веднага след изграждането на онлайн магазина да се направи и seo оптимизацията.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – Как да останем на 1-ва страница в Гугъл ?

За да можете след изграждане на онлайн магазин да останете на първа страница е необходимо да знаете няколко стратегии. А именно – да пишете на всеки два дни поне по една статия, публикация или да качвате продукт много добре описан с ключови думи. SEO ориентираният текст трябва да бъде съобразен само с дадената тематика на продукта. Всяка ключова дума и фраза също трябва да са в тематиката на продукта. Това ще даде уникален авторски текст на продукта, което ще го изстреля на първа страница в Гугъл по ключово търсене. Цялостната концепция на писането на seo съдържание е да има ключови думи, фрази и текста да е с подходящата тематика.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – (изработка на онлайн магазин)

При поръчка за изграждане на онлайн магазин трябва да съобразите няколко важни детайли. Първият детайл е да зададете бюджет за самата изработка на онлайн магазина. Второ – трябва да сте подготвили текстове, картинки и много друга информация за да не бавите процеса на изграждане на онлайн магазин. Всяко забавяне може да оскъпи услугата, защото всеки астономически час се заплаща в повечето уеб студия. Картинките, които трябва да подготвите за вашите нужди, трябва да са проверени и оптимизирани от към мегабайти. Защото бързото зареждане на вашия онлайн магазин е от значение за позиционирането му на по-предни позиции в Гугъл.

КАК ДА СЕ ЗАЩИТИМ след ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ предлагаме антивирусна защита в реално време на достъпна цена. Тази услуга се наложи през 2010 година след поредица хакерски атаки срещу наши клиенти. Освен защита на вашия онлайн магазин, антивирусната система проверява и съдържанието, което качвате в админ панела. Това предпазва уеб сайта и онлайн магазина Ви от качване на вирусно съдържание и последващи проблеми.

 

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефон и имейл, както и във Фейсбук. Попитайте и за програмата ни за лоялни клиени, с която може да получите до 35% отстъпка от цените на продуктите ни.

 

изграждане на уеб сайт Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com