изработка на онлайн магазин, направа на онлайн магазин, изграждане на онлайн магазин

изграждане на онлайн магазин

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

ЦЕНА: 890 лв – 330 лв.
Спестявате много пари с нашите горещи оферти като “ ОНЛАЙН МАГ „Включва:

 • Изграждане на уеб сайт частта за магазина;
 • Изграждане на онлайн магазина;
 • Оформление по Логото;
 • Попълване на Категориите;
 • Вграждане на видео;
 • Качване на Снимки;
 • Ежедневни Ъпдейти;
 • Антиспам защита;
 • Възможност за качаване на артикули от нас;
 • Качване на статии;
 • Писане на постове;
 • Писане на новини;
 • СЕО оптимизация на артикули;
 • СЕО оптимизация за всеки пост, статия и новина;
 • Изграждане на вътрешен линк билдинг до 300 линка;
 • Писане на Сео контент;

изграждане на онлайн магазин, онлайн магазин цена, магазин цени, изграждане на онлайн магазин цени, изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин цени

Качване на артикули

1бр. артикул до 5 картинки + текст – Цена: 0.25 лв.
1бр. артикул до 5 картинки + сео ключови думи + текст – Цена: 0.35 лв.

АДМИН ПАНЕЛ – лесно достъпен от вас 24/7
Превод на един допълнителен език (английски);
Видимост на уеб сайта ви от всяка точка на земята;
Домейн по ваш избор (включен в цената + 29,75 лв.- .com);
Обучения за администриране на онлайн магазина безплатно (1 час)
Възможност за онлайн банкиране през онлайн магазина ви (не е включено в цената) !

ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Поддръжка на онлайн магазин включва – направа на уеб сайт плюс изграждане на онлайн магазин и каталоговата му част. Годишна промоция за поддръжка на промопакета след първият месец – 150 лева спестявате 50 лева, хиляди нерви и тонове време в това да го поддържате. Оставете поддръжката на нас и се насладете на вакантно настроение.

ГАРАНЦИЯ ЗА при ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Уверени сме в нашите специалисти и можем да ви дадем гаранция от самото начало при изграждането на вашия онлайн магазин. Цялостната защита на даден онлайн магазин е важно стратегическо решение и ключово за вашият бизнес. Защитата покрива хакерско сриване на онлайн магазина и възстановяване от архив с предна дата, дори да е цялостно унищожен. Можем да си позволим да даваме гаранция защото, разполагаме с професионалисти и модерна методология.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Това е повече от важно и наложително, особено за ново изграден онлайн магазин, така търсачките ще го индексират на предни позиции. Ако не създадете сео оптимизация за вашият онлайн магазин и вътрешните му страници, все едно нищо не сте изградили. Никой няма да знае за вашето съществуване и цени в интернет пространството и няма да ви намират. Сео оптимизация при изграждане на онлайн магазин с правилна структура, ключови думи, фрази и анкериране на даден текст е ключа.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – ЛИНК БИЛДИНГ

Създаването на Линк Билдинг е също много ключово за препоръчването на резултати от ключови думи при търсене от потребител към вас. Ако добре се изпълни и с всичките изисквания от световната търсачка google, това ще доведе положителни резултати. Колкото повече, толкова повече казал мечо пух за линк билдинга, шегата на страна без него е немислимо google да ви предлага. Пример някой потребител пише: изграждане на уеб сайт цени – ако не сме се оптимизирали добре няма да ни посочи google при тези търсения ! Надяваме се че разбирате важността от сео оптимизация в комплект с линк билдинг при изграждане на онлайн магазин, колко е важно особено ако е нов.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН + СЕО ПАКЕТ

Изграждане на онлайн магазин + сео пакет включва пълна сео оптимизация на онлайн магазин с вътрешните страници в това число и първа страница. Голямата полза от това е че при индексация от страна на гугъл, вашия онлайн магазин ще излезе веднага при търсене. Този похват се ползва само от най-добрите сео оптимизатори, Ние също изпълняваме този похват вече единадесет години. След самото изграждане на онлайн магазин сео оптимизацията е повече от задължителна. Това го знаят всички професионални уеб дизайнери и уеб студиа, но малка част от тях го изпълняват. Поради тази причина Ние създадохме и този пакет, още след изграждането на онлайн магазина да се извърши и сео оптимизацията.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – Как да останем на 1-ва страница в гугъл ?

За да можете след изграждане на онлайн магазин да останете на първа страница е необходимо да знаете няколко стратегии. А именно да пишете на всеки два дни поне по една статия, публикация или да качвате продукт много добре описан с ключови думи. Сео ориентираният текст трябва да бъде съобразен само за дадената тематика на продукта. Всяка ключова дума и фраза също трябва да са в тематиката на продукта. Това ще даде уникален авторски текст на продукта, което ще го изстреля на първа страница в гугъл по ключово търсене. Цялостната концепция на писането на сео съдържание е да има ключови думи, фрази и текста да е с подходящата тематика.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – (изработка на онлайн магазин)

При поръчка за изграждане на онлайн магазин трябва да съобразите няколко важни детайли. Първият детайл е да зададете бюджет за самата изработка на онлайн магазин. Второ трябва да сте подготвили текстове, картинки и много друга информация за да не бавите процеса при изграждане на онлайн магазин. Всяко забавяне може да ви коства повече от бюджета ви защото всеки астономически час се заплаща в повечето уеб студия. Картинките които трябва да подготвите за вашите нужди трябва да са проверени и оптимизирани от към мегабайти. Защото бързото зареждане на вашия онлайн магазин е от значение гугъл да го позиционира по-напред в класирането си.

КАК ДА СЕ ЗАЩИТИМ след ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ предлагаме антивирусна защита в реално време на достъпна цена. Тази услуга се наложи през 2010 година след поредица хакерски атаки срещу наши клиенти. Освен защита на вашия онлайн магазин, антивирусната система проверява и съдържанието, което качвате в админ панела. Това предпазва уеб сайта или онлайн магазина ви от качване на вирусно съдържание и последващи проблеми.

Някой от нашите доволни клиенти – www.itravel-bg.com – www.ihealth.bgwww.safe-portal.com – www.upibeautyandspa.com – www.isports.bg