изграждане на онлайн магазин

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

изграждане на онлайн магазин, онлайн магазин цена, магазин цени

 

 

 

 

 

 

ЦЕНА: 890 лв – 330 лв.
Спестявате много пари с нашите горещи оферти като “ ОНЛАЙН МАГ „Включва:

Изграждане на уеб сайт частта за магазина;
Изграждане на онлайн магазина;
Оформление по Логото;
Попълване на Категориите;
Вграждане на видео;
Качване на Снимки;
Ежедневни Ъпдейти;
Антиспам защита;
Възможност за качаване на артикули от нас;
Качване на статии;
Писане на постове;
Писане на новини;
СЕО оптимизация на артикули;

СЕО оптимизация за всеки пост, статия и новина;
Изграждане на вътрешен линк билдинг до 300 линка;
Писане на Сео контент;

Качване на артикули
1бр. артикул до 5 картинки + текст – Цена: 0.25 лв.
1бр. артикул до 5 картинки + сео ключови думи + текст – Цена: 0.35 лв.

АДМИН ПАНЕЛ – лесно достъпен от вас 24/7
Превод на един допълнителен език (английски);
Видимост на уеб сайта ви от всяка точка на земята;
Домейн по ваш избор (включен в цената + 29,75 лв.- .com);
Обучения за администриране на онлайн магазина безплатно (1 час)
Възможност за онлайн банкиране през онлайн магазина ви (не е включено в цената) !

ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – ОНЛАЙН МАГ

Поддръжка на онлайн магазин включва – направа на уеб сайт плюс онлайн магазин и каталоговата му част. Годишна промоция за поддръжка на промопакета след първият месец – 150 лева спестявате 50 лева, хиляди нерви и тонове време в това да го поддържате. Оставете поддръжката на нас и се насладете на вакантно настроение.

ГАРАНЦИЯ ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Уверени сме в нашите специалисти и можем да ви дадем гаранция от самото начало при изграждането на вашият онлайн магазин. Цялостната защита на даден онлайн магазин е важно стратегическо решение и ключово за вашият бизнес. Защитата покрива хакерско сриване на онлайн магазина и възстановяване от архив с предна дата, дори да е цялостно унищожен. Можем да си позволим да даваме гаранция защото, разполагаме с професионалисти и модерна методология.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Това е повече от важно и наложително, особено за ново изграден онлайн магазин, така търсачките ще го индексират на предни позиции. Ако не създадете сео оптимизация за вашият онлайн магазин и вътрешните му страници, все едно нищо не сте изградили. Никой няма да знае за вашето съществуване и цени в интернет пространството и няма да ви намират. Сео оптимизация при изграждане на онлайн магазин с правилна структура, ключови думи, фрази и анкериране на даден текст е ключа.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН и ЛИНК БИЛДИНГ

Създаването на Линк Билдинг е също много ключово за препоръчването на резултати от ключови думи при търсене от потребител към вас. Ако добре се изпълни и с всичките изисквания от световната търсачка google, това ще доведе положителни резултати. Колкото повече, толкова повече казал мечо пух за линк билдинга, шегата на страна без него е немислимо google да ви предлага. Пример някой потребител пише: изграждане на уеб сайт цени – ако не сме се оптимизирали добре няма да ни посочи google при тези търсения ! Надяваме се че разбирате важността от сео оптимизация в комплект с линк билдинг при изграждане на онлайн магазин, колко е важно особено ако е нов.

Някой от нашите доволни клиенти – www.itravel-bg.com – www.ihealth.bgwww.safe-portal.com – www.upibeautyandspa.com – www.isports.bg