КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме „Глобал Уеб Дизайн БГ ЕООД“, професионален технически екип за разработване и изграждане на уеб сайтове, уеб софтуери, мобилни приложения, рекламни кампании и интегриране. Основани сме през 2001 година и от тогава извършваме нашите професионални услуги, като фирмата ни е регистрирана през 2019 година. Като през 2001 година е направен и съществуващият ни в момента уеб сайт. Дейността ни премина през много фази и съдружия преди да успеем да съберем изключителния ни екип. Гордеем се, че след повече от 20 години усилена работа успяхме да съберем професионалисти от различни държави под шапката на Глобал Уеб Дизайн БГ ЕООД . Ние постигаме това, което другите само могат да ви обещаят.

Постоянно следим новостите на пазара и се информираме, за да можем да предложим на нашите клиенти това, което търсят по подходящ, модерен и гъвкав начин. Не спираме пред нищо за да направим вас, нашите клиенти, щастливи и успешни. Развиването на вашият бизнес е важно за нас!!!
Методиките ни на работа са по западен стандарт, което гарантира и качеството на нашите продукти и услуги.


СЪДРУЖИЕ КЪМ НАС – кои сме ние всъщност 

Кои сме ние всъщност – от 20 години сме в сферата на уеб и графичният дизайн и изграждаме само успешни уеб сайтове и онлайн магазини. От 8 години насам изграждаме и уеб базиран софтуер и софтуерни решения за всякакви нужди. А от 5 години усилено изграждаме и уеб и мобилни приложения с всякаква цел – за Фейсбук, за Гугъл плей и други.

Отворени сме за нови съдружия, бордови спонсори, фирми с иновации и  др.
Умеем и обичаме да съдействаме при преговаряне за разширяване на бизнеса, защото разбираме колко важен ключов момент е това в развитието ни.
Предлагаме Афилиейт възможности за нашите продукти и услуги, пакетно и индивидуално, в зависимост от факторите.  Ако Вие имате развит бизнес и желаете компетентен дигитален маркетинг партньор, то ние сме нареща.

Кои сме ние? – Ние сме екип от тесни специалисти по дигитален маркетинг, които освен всичко останало, извършват и аутсорсинг за много фирми.


 

кои сме ние, всичко за нас, за нас, global web design bg, global web design, глобал уеб дизайн бг  Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com