КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме „Global Web Design BG“, професионален технически екип за разработване и изграждане на уеб сайтове, уеб софтуери, мобилни приложения, рекламни кампании и интегриране. Основани сме 2008 година и сме се регистрирали 2009 година, когато е направен и съществуващият ни сега уеб сайт. Дейността ни премина през много фази и съдружия преди да успеем да съберем изключително добрият ни екип. Гордеем се със екипа който имаме и разполагаме в момента. Френски, Немски и Индийски специалисти с висока степен и квалификация, ние постигаме това, което другите само ви обещават.

Обичаме да следим новостите на пазара и да се оптимизираме, за да можем да предложим на нашите клиенти това, което търсят по подходящ, модерен и гъвкав начин. Не спираме пред нищо за да направим вас, нашите клиенти щастливи и успешни. Развиването на вашият бизнес е важно за нас!!!
Методиките ни на работа са по западен стандарт, което гарантира и качеството в нашите продукти, услуги и краен резултат.


СЪДРУЖИЕ КЪМ НАС – кои сме ние всъщност !

Отворени сме за нови съдружия, бордови спонсори, фирми с иновации и  др.
Умеем и обичаме да съдействаме при преговаряне за разширяване на бизнеса, разбирайки колко важен ключов момент е това за развитието ни.
Предлагаме Афилиейт възможности за нашите продукти и услуги пакетно и индивидуално в зависимост от факторите. Кои сме ние всъщност – от 11 години сме в сферата на уеб и графичният дизайн изграждаме само успешни уеб сайтове и онлайн магазини. От 8 години насам изграждаме и уеб базиран софтуер и софтуерни решения за всякакви нужди. А от 5 години усилено изграждаме и уеб и мобилни приложения с всякаква цел, за Фейсбук, за Гугъл плей и други. Ако Вие имате развит бизнес и желаете компетентен дигитален маркетинг партньор то ние сме нареща. Кои сме ние – ние сме екип от тесни специалисти по дигитален маркетинг и извършваме и аутсорсинг за много фирми.


 

кои сме ние, всичко за нас, за нас, global web design bg, global web design, глобал уеб дизайн бг  Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com