РЕКЛАМА В МЕТРОТО – МЕТРОРЕКЛАМА

Метро реклама е един много добър метод за реклама, които не трябва да подценяваме. В метрото минават ежедневно до два милиона човека, които са потенциални клиенти за вашия бизнес. Реклама в метрото би дала приблизително от 60% до 1900% успешност в продажбите на вашите продукти и услуги. Разбира се, това много зависи и от качеството, което предлагате на крайните потребители. Само с една реклама в метрото в София за 14 дни, което е минималният срок за реклама в метрото, ще видите огромните резултати. Като се замислите за доста от интересните мюзикъли, концерти, предавания, продукти и какво ли още не сте прочели на метро паната. Добавянето на QR code във вашата реклама би дала сериозно преимущество за смарт потребителите, освен наличието на уеб сайт линк.

РЕКЛАМА В МЕТРОТО В СОФИЯ – МЕТРОМЕДИЯ

Реклама в метрото в София, метромедия. Какво точно можете да очаквате от една подобна кампания ?

Метромедия в метрото е малко по-различен подход към крайните потребители и техните възприятия на вашата реклама. Комбинацията е толкова успешна, че много от големите вериги, като Кауфланд, Била и др. постоянно се възползват от техните рекламни пакети и повишават продажбите си. И това не е всичко, реклама в метрото чрез рекламни пана е другият още по-успешен метод даващ още по-голям успех.

РЕКЛАМА В МЕТРОТО ЦЕНИ

При поръчка на реклама в меторо вие получавате:

  • Метро реклама чрез пана
  • Метро реклама чрез пана в метровагоните
  • Реклама в метрото на паната срещу пероните за чакане
  • Реклама в метото чрез метромедийна реклама
  • Изготвяне на договори с Метрополитен, срокове и отстъпки за Вас !

ЦЕНА: Изготвя се индивидуално според бюджета ви.
Минимален срок на реклама – 14 дни. Цените се дават от Метрополитен, като нашата комисионна за всичко е само 10% от вашият бюджет.

МЕТРО РЕКЛАМА и МЕТРОВАГОНА РЕКЛАМА

Реклама в метровагоните чрез рекламни пана е още един добре измислен и много успешен метод за привличане на внимание. Огромният трафик на хора от различни възрастови и таргет групи  и стратегическите места на рекламните пана в метровагоните обуславят постинането на големите резултати. Метровагоната реклама е може би най-успешният метод след рекламните пана на пероните за чакане на метрото. Метромедия е другият малък, но също доста успешен метод за видео реклама в метрото. Излъчва се на големите телевизори и информационните кисоки в метрото. Идеята е да се даде и бърз и в същото време обяснителен видео клип на чакащите в рамките на една минута.

РЕКЛАМНИ ПАНА в МЕТРОВАГОНИТЕ

Рекламни пана в метровагоните – цени: По договаряне, съобразени с вашия бюджет.

Цената е от значение до толкова до колкото сте склонни да развивате вашият бизнес. В днешно време доста малки фирми теглят дори кредит за да направят метровагона реклама. Това се дължи на големите продажби след една такава успешна кампания. Само по себе си това показва и желанието за разтеж на малкия и среден бизнес. За това и ние сме на ваше разположение за изработката и разпространението на една качествена метровагона реклама.

 

реклама в метрото, метрореклама, реклама в метрото в софия, метровагона реклама, реклама в метрото цени Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com