ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ – процеси !

Изработка на уеб сайт за вашият успешен бизнес в процеса са включени най-модерните методики за органично seo. При изработка на уеб сайт е важно да се избере цветовата гама в която той ще преобладава. Логото трябва да е с подходящ дизайн, отговарящ на визията за бизнеса Ви в онлайн пространството. То е вашата визитка и лице пред потребителите на уеб сайта Ви. Дизайнът на уеб сайта трябва да е подбран правилно, опростен и изчистен за лесна навигация в него. При изработка на сайт е необходимо да познавате добре вашите конкуренти, за да може лесно да се анализират техните уеб сайтове. Това ще спомогне за вашият успех в онлайн продаването на продуктите и услугите ви.

Цялостна изработка на сайт цена ?

Обикновенно цената за изработка на сайт не е висока при малкия и от части среден бизнес, но има и доста фактори които я определят.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Изработка на сайт – процеса е комплексен и цената се калулира в зависимост от изискванията на клиента. Тя най-много зависи от функционалностите на сайта и колко графичен дизайн в работни часове ще се отдадат. Това са основните два параметъра по които се сформира цена за изработка на сайт. Хостингът и домейнът са още един важен елемент. Хостингът е средно от 80 до 780 лв на година в зависимост какви параметри ви трябват. Домейнът е другият малък, но жизнено важен фактор за сформиране на крайната сума. Обикновенните домейни .com, .net, .org, .eu са 29 лв с ддс, но домейни като .bg са 63 лв на година. Важното е при самата изработка на сайт да сте наясно какъв домейн искате да си купите. Също дребна, но важна подробност, е месечната поддръжка за вашия сайт. Обикновенно една поддръжка на уеб сайт е от 30 до 150 лв. Цената отново зависи от труда и часовете за администриране.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ ! ! !

Изработка на уеб сайт цени – как сами да можем грубо да пресметнем колко би ни струвал нашият уеб сайт? В Гугъл лесно можем да напишем фразата: изработка на уеб сайт цени и да разгледаме във всички уеб дизайн сайтове за цени. Това сравнение ще ни даде представа за средната цена за изработка на уеб сайт. След като придобием представа за цената на нашият бъдещ сайт, остава да изберем и уеб дизайнерско студио. Самата изработка на сайт не отнема повече от 5-15 работни дни. Забавянето се получава при пълненето на сайта със съдържание. Така известно още като администриране на уеб сайт. Всъщност администриране на уеб сайт е поддръжка на уеб сайт и неговото правилно функциониране. Пълненето на уеб сайт със съдържание е процес и само по себе си не е администриране, а е блогърска дейност.

ПОДДРЪЖКА НА САЙТ след ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Поддръжка на сайт е професионалната дейност по администриране на функционирането на даден уеб сайт. След изработка на сайт се налага той да бъде запълнен със съдържание и често то не е seo ориентирано. Това води до лошо позициониране на уеб сайта, липса на информираност на потребителите и ниски продажби.

Администриране на сайт цени ?

Цените за администриране варират от 30 лв до 200 лв и се изчисляват спрямо работните часове на специалиста. Дейността по администриране се описва в редовни ъпдейти, проверка на функционалност и редица дребни анализирания. Анализите показват дали съдържанието е тематично за сайта и къде се позиционира той при търсене в Гугъл, както и къде са грешките при лошо позициониране. Всеки уеб сайт е завършен само когато е с добра seo оптимизация и е на първа страница в търсачката на Гугъл.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ – РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ

След една успешна изработка на уеб сайт, доста често се случва даден дизайн да остарее много бързо спрямо новоизлизащите на пазара. Това налага да се извърши качествен редизайн на уеб сайт и CSS частта му. Така се подобрява неговата конкурентоспособност и се увеличава отново интереса на потребителите  към него. Професионална изработка на уеб сайт е онази изработка на сайт, която е предвидила редизайн и широка визия за стратегическо развитие на сайта.
Какво ще да рече това ли ?
Простичко е – всеки уеб дизайнер извършва изработка на уеб сайт, но не мисли за неговото прогресивно развитие. Още в зародиш трябва да се осмисля на къде и с какви стратегически етапи ще се популяризира дадения уеб сайт. Най-често си смислите, че това става само с една простичка реклама в Гугъл и Фейсбук, но грешите.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ – МЕТОДИ ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ

Методите за популяризиране на един успешен уеб сайт не са простички реклами, не са флаери, не са дори рекламните кампании.
Сега ще се запитате: Е какво е тогава ? Отговорът е: продуктовото позициониране и PR маркетинг на високи нива за бърз и силен финансов старт. Това изисква доста усилия и средства, но и се отплаща много силно давайки огромни бизнес възможности. Така се класира една професионална изработка на уеб сайт и чак след това се стартират и другите малки процеси. А именно -преговаряне с по-малки фирми и позиционирането на услугите ви през тях. Това е  така наречената „обмяна на клиенти“. След процеса на изработка на уеб сайт се налага понякога и бърз малък редизайн. Въпреки, че на Вас сайтът ви харесва помнете, че този редизайн е за клиентите ви. Липсата на такъв редизайн е доста често срещана грешка при изработка на уеб сайт ! Необходимо е да се постави цел и да се постави норма за постигане на клиентова база – така нареченият марж. Винаги е добре да се привличат нови капитали към успешния Ви бизнес.

 

изработка на уеб сайт, изработка на сайт, изработка на уеб сайт цени, изработка на сайт цени

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com