ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ – направа на уеб сайтове !

Изработка на сайтове – тя винаги започва със закупуване на хостинг и домейн (име) на уеб сайта, който ще се изгражда. Нужно е внимателно да се преценят менютата му, както и съдържанието от текст и картинки преди процеса по самата изработка на сайтове да започне. Нужно е да сте наясно какво точно искате, да сте подготвили материалите си и да ги предоставите на избрания от Вас дизайнер. В противен случай, ако вече сте платили за изграждането, ще изостанете в сроковете за изпълнение. Всеки уеб дизайнер или студио ще искат по-бързо да приключи процесът по самата изработка на сайтове поради редица причини. Това ще ви форсира да взематe доста решения които няма да сте премислили добре и  има вероятност да не сте доволни от резултата. Все пак, всеки иска след самата изработка на сайт да види нещо работещо с визията, която си е представял.

Цени можете да видите – ТУК.

ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ (методики)

Има доста методики за изработка на сайтове, като една от тях е използването wordpress платформата.

Какво точно дава CSM платформата и как тя спомага процеса по самата изработка на сайтове ?

Без платформи би било изключително трудоемко да се пишат безкрайно много редове код за изпълняване на различни функции. Това е тенденция от доста години насам, благодарение на която ежедневно по цял свят се изработват сайтове за малко пари. Този голям плюс и за двете страни  – за нас, дизайнерите и за клиента, пести време и пари.
Имате изграден проект, но нямате хостинг и домейн? Тук идваме ние и ви предлагаме хостинг и домейн на доста по-ниски цени. Ние работим дълги години  със Суперхостинг БГ и разполагаме с голям ресурс хостинг пространство от тях. Ние ви предоставяме високо качество, надеждност и стабилност за безпроблемната работа на вашият уеб сайт или онлайн магазин.

ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ – ПОДДРЪЖКА НА САЙТОВЕ

След всяка изработка на сайт следващата важна стъпка е да имате професионална поддръжка за сайт. Повечето фрийлансъри след изработка на уеб сайтове не предлагат поддръжката им, което принуждава клиента да търси алтернатива. Това винаги е неприятен процес, които Ние обхващаме за да не се налага да търсите поддръжка след като сайттъ ви вече е готов. Предлагаме професионална поддръжка на сайт и професионална поддръжка на онлайн магазин, за да можете да излизате на първа страница в Гугъл безпроблемно. Важно е в една поддръжка да са включени детаили като качване на съдържание при нужда и  писане на seo текст. Това са една много малка част от етапите на добрата поддръжка, които гарантират излизането на сайта на първа страница в Гугъл търсачката. SEO оптимизация на вътрешните страници след изработка на сайт е важна стъпка, която често се пропуска. Това винаги води до лошо класиране в Гугъл.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – SEO КОНТЕНТ

При изграждане на сайт е важно да се внимава какво точно се пише в него. Доста често клиентите не внимават какво съдържание слагат в сайта си. Това води до хаотичност, което обърква Гугъл обхождащия робот. Резултатът от тази хаотичност е, че роботът отбелязва сайта като уеб страница с лоша seo оптимизация. Съответно го позиционира доста по-назад в касирането по дадени ключови думи и фрази. При лоша seo оптимизация след изработка на сайт има само едно нещо, което може да се направи. Това е да потърсите специалисти по seo оптимизация като нас, които могат да оправят кашата. Този процес обикновенно отнема около две до три седмици работа до пълното отстраняване на проблема. Трябва да знаете, че след изработване на сайтове seo оптимизацията от професионалист с доказан опит е много важна.

ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ – РЕКЛАМА В ГУГЪЛ

Изработка на сайт и seo оптимизацията са процеси след които се налага реклама на готовия сайт. Гугъл рекламата е подходящ метод, но с неопитен специалист по PR маркетинг и реклама резултатите ще са недостатъчни. За Нас след една изработка на сайт успехът идва след като го видим на първа страница в Гугъл. Нашите seo специалисти се обучават постоянно за да можем да дадем професионални услуги за реклама. До сега не сме имали уеб сайт или онлайн магазин който след seo оптимизация да не е позициониран на първа страница в гугъл. За ваше спокойствие, ние работим с договори за качество и връщаме пари при лошо изпълнена услуга. В рамките на 11 години нямаме такъв случай.

Успехът на вашият бизнес след изработка на сайт се крие в правилните стъпки за дигитална реклама. Ние работим и с Метрополитен ЕАД и можем да ви предложим преференциални цени за 14 дневни реклами в цялата им мрежа.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЦЕНИ

Винаги е важно да се правят точни бизнес бюджети, в които да се предвижда сума за изработка на сайт и сума за процесите след това. Най-честото търсене в Гугъл е: изработка на сайтове цени. Но при подобно търсене винаги излизат най-скъпите студиа, което не е добре за бюджета ви. Без достатъчно добре пресметнат бюджет обикновенно не се стига до крайната цел – а именно завършен красив и функционален уеб сайт. При лошо пресметнат бюджет се налага свиване във функционалността на сайта, което води до неудовлетвореност. Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ винаги намираме начин да предложим алтернативи на нашите клиенти като уеб сайт на лизинг, онлайн магазин под наем и всякакви други гъвкави решения. Това отваря много възможности да получите всичко сега и да го ползвате без да иматен наличен бюджет за него.

ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ – уеб сайт под наем 

Възможност за поръчка на сайт под наем или директно изработка на сайтове за вашият бизнес. Има много малки стартиращи фирми със свит бюджет и за тях ние предлагаме услугата уеб сайт под наем. Това е нова услуга, която доста уеб студия не предлагат поради малката печалба. Ние осъзнаваме необходимостта на малките фирми за онлайн присъствие, което им помага в израстването и затова предлагаме изработка на сайтове под наем. За нас е важно да спомогнем вашето бързо и професионално израстване. Това винаги ни носи радост и удовлетворение от добре свършената работа.

 

 

изработка на сайтове, направа на сайтове, направа на сайт цени, изработка на сайт цени, изработка на уеб сайт цени, изработка на уеб сайт цена, изграждане на сайтове Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com