ЗВУКОЗАПИС И ЗВУКООБРАБОТКА

ТАЗИ УСЛУГА ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРЕДЛАГА

Освен видео запис и видео монтаж, ние от Global Web Design BG можем да направим звукозапис и звукообработка на цяло Ваше събитие – камерен концерт, солов концерт, презентация, конференция и др., както и Ваш личен проект – песен, инструментална композиция, скеч, спот, джингъл и др. Разполагаме с професинална техника за звукозапис и звукообработка, което прави възможно и изваждането на звук от видео файл, както и обработка на вече готов запис според вашите желания. Звукозапис и звукообработка се извършват както от български, така и от чуждестранни специалисти.

ЗВУКОМОНТАЖ – ЗВУКОВ ПРОДУКТ – ЗВУКОЗАПИС

Готовият звуков продукт (звукомонтаж)се записва по Ваше желание на DVD или CD диск с принтирано в/у него изображение по Ваш избор и в желан от Вас аудио формат. Кутията на диска е с дизайн отново по ваш вкус. Срокът за изпълняване на дадена поръчка варира в зависимост от обема на зуковия файл и изискването за звукообработка на клиента.

Ние, Global Web Design BG, залагаме на професионализма и качеството на крайния продукт. Затова в сайта ни може да намерите не само звукозапис, звукообработка, видео заснемане и видео монтаж, а и други пакетни услуги – CEO отпимизация, изграждане и поддръжка на уеб сайт, редизайн на уеб сайт, изграждане и поддръжка на онлайн магазин, както и разработка на мобилни приложения и уеб софтуер. За повече информация – тук…

 

звукозапис


ЗВУКОЗАПИСНО СТУДИО – ЗВУКОЗАПИС

Global Web Design BG  разполага с партньорско студио за звукозапис с висок клас звукозаписна техника и подходяща акустика. Нашите тонрежисьори са с над 8 години професионален опит в звукозаписа. Цялостна звукообработка на звуци, рекламни съобщения, радио реклама, звуци за игри и много други са в нашият обсег. Ние залагаме на високия професинализъм и добитата професионална рутина на нашите тонрежисьори. Знаем, че качественият запис  зависи не само от последния модел оборудване и най-новия звукозаписен и звукообработващ софтуер.

ТОНРЕЖИСЬОР – ТОНРЕЖИСУРА и КОМПЮТЪРНА МУЗИКА

За изряден запис и монтаж преди всичко е нужен изряден и обигран тонрежисьор, който може да предвиди всяка възможна грешка на записващия. Това води до значително скъращаване на времето за запис и монтаж и ускорява достигането на крайната цел. Един перфектно записан и смесен звуков продукт е готов за употреба по предназначение.
Екипът на Global Web Design BG работи съвместно с маркетинговият отдел на клиента и може да преложи голям избор от актуални звуци, звукови ефекти и музикални подложки за постигане на максимално въздействие на слушателя. Ние сме фокусирани върху бързината на изпълнение на дадена поръчка, постигане на високо качество и професионален краен резултат.

 

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефон и имейл, както и във Фейсбук. Попитайте и за програмата ни за лоялни клиени, с която може да получите до 35% отстъпка от цените на продуктите ни.

 

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com