ВИДЕО МОНТАЖ и ВИДЕО МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ
( От заснемане на събитие до кутия – цялостна концепция )

ВИДЕО МОНТАЖ ЦЕНИ И ПРОЦЕСИ

видео монтаж, видеомонтаж, видео монтажни дейности, видеомонтажни дейности, видеомонтажистВидео монтаж е процес при който Ние свързваме ваши видео материали, обработвайки и добавяйки визуални ефекти и филтри.

Много често се налага и звукообработка на един или повече канали за да може изживяването пред екрана да бъде максимално.

От видео монтаж до кутия с обложка сте само на едно телефонно обаждане или имейл от нас.

Ние Ви предлагаме пакетна услуга, за да не се налага да се чудите от къде да намерите фотограф, оператор и после студио за обработка.

Всички наши видеомонтажни  услуги са стриктно съобразени с вашият бюджет и ви дават шанс да получите точно това, което желаете.

Попитайте за цена: 0884 561 731 или globalwebdesignbg@gmail.com

ВИДЕОМОНТАЖИСТ

Цялостното обработване на видео материал от DVD, CD, Hard Disk, Flash Memory или друг цифров носител се извършва от нашите висококвалифицирани видеомонтажисти. Видеомонтажист е човекът, които извършва самия видео монтаж с професионален софтуер. Колкото по-добър е един видеомонтажист, толкова и по-добър краен продукт има. Ние разполагаме с няколко много добри видеомонтажисти на високо ниво и гарантираме краен продукт с високо качество. Нашите специалисти работят с няколко софтуера за изготвяне на видео монтажа, като: adobe premier, adobe after effects, sony vegas pro и др. Винаги сме успявали да изпълним изискванията на нашите клиенти с предлаганият от Нас видео монтаж.

ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАСНЕМАНЕ

Извършваме и професионално заснемане на всякакви събития, рожденни дни, именни дни, тържества, училищни събития, дипломирания, годишнини, златни моменти, сватби както и много други. Разполагаме с оборудване и за озвучаване при нужда като предварително трябва да се види мястото, може и на снимка.
Разполагаме и с много добри диджей, който ще направят събитието незабравимо с подходяща музика, игри и много други забавления. Добрият спомен се запазва само с добра снимка, затова нашите фотографи са на ваше разположение. Можем да предоставим всяка услуга на много конкурентна цена, за да не ви се налага да търсите всичко по отделно. Трудно се намира добър фотограф, оператор, видеомонтажист и оборудване, което струва хиляди левове. Разполагаме с всичко и можем да предоставим заклюцен цикъл за цялото събитие.

ВИДЕО МОНТАЖ – ОБРАБОТКА и ЗАПИС

След като вече имаме изготвен видео монтаж от видеомонтажиста, можем да пристъпим към записването му на DVD или CD. Целият процес завършва само тогава, когато на Вас ви харесва как изглежда. Предлагаме възможност за принтиране върху диск – картинка, текст или и двете. След което се изготвя обложка, която се принтира и се подпъхва в опаковката на кутията придобивайки завършен вид. Цялостният дизайн на обложката, както и на диска са по-ваш вкус и с ваши снимки и текст. Увековечете моментите от живота си и ги съхранете на диск или в интернет cloud сървър с нашите услуги.

ВИДЕО МОНТАЖ – ЦЕНИ
ЕФЕКТИ ДЪЛЖИНА БРОЙ КОПИЯ

Добавяне на един ефект (1 бр.) – 30 лв.

Добавяне на два ефекта (2 бр.) – 50 лв.

Добавяне на три ефекта (3 бр.) – 90 лв.

Добавяне на четири ефекта (4 бр.) –100 лв.

Добавяне на четири ефекта (5 бр.) –120 лв.

Добавяне на четири ефекта (6 бр.) –140 лв.
За повече ефекти – договаряне !

До 10 сек.–200лв.

До 40 сек.–380лв.

До 60 сек.–420 лв.

До 3 мин.– 590 лв.

До 5 мин.–690 лв.

До 10 мин.-800 лв.

До 10 копия – 50 лв.

До 20 копия – 60 лв.

До 40 копия – 80 лв.

До 60 копия – 100 лв.

До 100 копия – 200 лв.

До 200 копия – 300 лв.

До 500 копия – 500 лв.
Над 500 копия – договаряне !

 

Видео монтаж - видео монтажни дейности и заснемане на събития  Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com