SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ – Какво е това ?

SEO Оптимизация на сайт – представлява процес при който се пише seo оринетиран текст с ключови думи, фрази и се залагат линкове с анкериране на думите. Цялостната концепция е да може да се посочи на обходждащите машини на гугъл какви думи да гледат и събират за вашият уеб сайт.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБ САЙТ

seo оптимизация на уеб сайтSEO Оптимизация на уеб сайт – представлява seo оптимизация на първа страница за даден уеб сайт плюс вътрешните страници. Всяка страница трябва да бъде с много добре описана тематика с ключови думи и фрази. В процеса на писане на seo контент е желателно да се поставят ключови думи и фрази. Всяка ключова дума и фраза задължително трябва да бъдат анкерирани и да им бъда поставен тематичен вътрешен линк. При писане на ключовите думи за дадената страница те трябва да отговарят само за нея и да не се просто копи пейст за всички страници. Това би довело оптимизацията до много критично ниво. Гугъл ще зачете сайта като една страница в най-лошият случай, разбира се това ще доведе сайта до лошо класиране. Как точно може да се опише процеса на оптимизация.
SEO Оптимизацията може да се опише като процес в който се прави тематика за дадени продукти или услуги с точни ключови думи. Правилната seo оптимизация винаги довежда до високи резултати при търсене в масовите търсачки.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

seo оптимизация на сайтSEO Оптимизация на онлайн магазин – като цяло може да се опише като един дълъг процес които изисква огромни познания. Много уеб дизайнери мислят, че стандартният подход за seo оптимизация ще помогне, но това далеч не е така.
При писането на seo контент за онлайн магазин е нужно да да знаете няколко неща. Заглавията на артикулите трябва да са seo ориентирани, какво ще да рече това ? Това означава, че заглавията трябва да са проверени в търсещите резултати на гугъл. Ако те съществуват там, става задължително да присъстват във вашият уеб сайт. Освен seo заглавията е необходимо да можете да описвате текста правилно. Това ще рече да се харесва на потребителите и да не се забелязва seo оптимизацията на съдържанието. Това е не много лека задача, защото всеки магазин си има своя дедлаин и не може да се проточва писането дълго. Всеки артикул трябва да има изградена линкова ситема с други тематични артикули. Само по този начин се създава вътрешен линк билдинг.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ – ЛИНК БИЛДИНГ

Линк Билдинг представлява процес в който се създават вътрешни линкове за даден уеб сайт. Каква е идеята на това ? Цялостната концепция на линк билдинг е да се създават тематични вътрешни линкове. При обхождане на уеб сайта от гугъл роботите се събира информация за уеб сайта от тези линкове. И колкото се по-тематични гугъл разпределя сайта ви като тематичен и го класира по-напред в търсещите резултати. Ако имате сериозен външен линк билдинг към уеб сайта ви това е голям плюс за вас. При обхождането на гугъл той ще събере всички линкове за вас от интернет пространството. Това ще подскаже за интереса към вашият уеб сайт и гугъл ще ви избута още по-напред в класацията при търсене на дадени ключови думи. В общи линий линк билдинг представлява мрежа от вътрешни и външни линкове към и в сайта ви.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ТЕКСТОВЕ

SEO Оптимизация на текстове като цяло представлява писане на текст с ключови думи и фрази по тематиката на съдържанието. Най -добрите текстове със seo контент са текстовете с много ключови думи, изцяло по тематиката. Това допринася на за наличие на seo оптимизация на текстове. При извършването на seo оптимизация на текстове трябва да се придържате стриктно към тематиката. Ако не спазите това правило, може да напишете страхотни текстове, но почти без никаква seo сила и видимост. Има много сайтове които нямат се оптимизация на текстове по вътрешните си страници и поради тази причина са на крайни позиции в гугъл. Тези правила са заложени от гугъл с цел да може да се отсеят знаещите и можещите от аматьорите и непрофесионалистите. Целта е да се предоставят само най-качествените и професионални резултати базирани на seo оптимизация на текстове. Силата на seo оптимизация на текстове се крие в спазването на всички правила на гугъл за постигане на високи резултати.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА WORDPRESS

SEO Оптимизация на wordpress – оптимизирането на wordpress сайтове не е особено лесна задача. Платформата има свойте особености и не предразполага за добра seo оптимизация с малко движения. Поради тази причина извършването на seo оптимизация на wordpress сайт си е цяла наука в сравнение с други платформи. Например Prestashop е в пъти по-лесна за обслужване за писане на seo контент в нея. И тя си има свойте недостатъци, но от към seo е написана много добре. Най-лошата платформа за seo е може би Joomla без значение версията, доста са омазани нещата там. Причината за това са разбира се лошите умения на разработчиците и честата смяна на екипа. Всичко това води тази платформа надолу почти до пълното и изчезване. Има много плъгини за сseo на wordpress, но има само два професионални които могат да свършат работа. За сега плъгинът на Yoast SEO върши чудесна работа, дано разработчиците да продължат да го поддържат.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА OpenCart

Направа на seo оптимизация на сайт с платформа OpenCart е доста полесно в сравнение с WordPress платформата. Като цяло по-дбората seo структура, която се изгражда при писане на съдържание в OpenCart е по-добра от WordPress в пъти. За да проумеят нашите специалисти разликите ние получихме квалификационни курсове от най-добрите индийски seo специалисти. Колкото и странно да звучи в индия са най-големите seo специалисти в цял свят. Ако един гермаски seo специалист или един китайски seo специалист правят един сайт за 3 дни, то в индия това става за ден, дори за часове. Дори в Майкрософт има 9 годишно индийче което програмира уеб базирани приложения. Това е факт от преди години и беше изключителна новина за всички медий. OpenCart е платформа за онлайн мгазини, но предлага и доста възможности за най-обикновен уеб сайт.

 

seo оптимизация, seo оптимизация на сайт, seo оптимизация на уеб сайт, seo оптимизация на уеб сайт цена, seo оптимизация на уеб сайт цени, seo оптимизация на сайт цена, seo оптимизация на сайт цени, цена за seo оптимизация, цени за seo оптимизация, seo оптимизация на онлайн магазин, seo оптимизация за онлайн магазин, seo оптимизация на онлайн магазин цена, seo оптимизация на онлайн магазин цени, seo контент, писане на seo съдържание, seo съдържание за уеб, seo съдържание, писане на seo съдържание за уеб

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com