УЕБИНАРНА СИСТЕМА – КАКВО Е ТОВА ?

Уебинар е уеб базиран софтуер за провеждане на уебинари, а именно предаване на видео и звук до зрители. Доста фирми прибягват до този метод при обучения или квалификационни курсове, дори и при конферентни разговори. Какви бонуси дава уебинарна система ? Уебинарна система е цялостно решение за провеждане на комплексни уебинари до много зрители с рекламна или обучителна цел.

Безплатен уебинар – често срещате и дори получавате спам за подобни безплатни уебинари. Реално погледнато те са безплатни, но целта им е да предизвикат интерес към Вас за купуване. Ние предлагаме инсталиране на готова уебинарна  система за вашият WordPress уеб сайт или онлайн магазин на български език.


УЕБИНАРНА СИСТЕМА

При поръчка Вие получавате Pro версия на Уебинарна система:

уебинарна система, уеб базиран софтуер за уебинариМожете да предавате на живо (10-20 сек.) закъснение в реално време;
Регистрационна форма за участниците;
Логин форма за записалите;
Възможност за закупуване на билети;
Информационен блок;
ЧАТ в реално време тип блок;
Информативно каре за уебинара докато тече на живо;
Предаване през HANGOUT от компютър или телефон;
Възможност за рекламиране до всички записали се;
Автоматични напомнителни имейли до записалите се за уебинар;
Вграден онлайн магазин свързан с уебинарната система;
Вградена функция за Афилиейт ( продават лекции и дигитални продукти );
Вградена функция Наеми Фрилансер ( чат между фрилансер и наемател с опция за плащане с карта при наемане );
Нива на акаунти – Фрилансер – Лектор – Е-Търговец – Афилиейт – Клиент – Администратор – Редактор – Модератор

Препоръчителен хостинг – Виртуален Сървър;
Не се препоръчва да се използва на хостинг предвиден за уеб сайт ! ! !
Администрация от наша страна на сървъра и системата – (ако е на наш сървър)!

Продажна цена: 45.000 лв4500 лв
(месечна техническа поддръжка: 250 лв)
(в месечната поддръжка е включен и VPS сървър 64GB RAM )

ЦЕНА ПОД НАЕМ – ( без закупуване, цена на месец )

Наем на цялата система без лимит на месец: 1000 лв


БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

Безплатен уебинар предлагат доста фирми с оскъдна информация по време на провеждането му. Това е маркетинг трик за предизвикване на вниманието за да може да ви накарат да се възползвате от услугите и продуктите им. Тази стратегия за уебинари произлиза от САЩ и стартира много преди ние да знаем за възможностите на компютъра. Интересен факт е че без изключително важната информация на Джон Атанасов, Бил Гейтс нямаше да произведе компютъра. Нека се върнем на темата за уебинарите. Какви предимства дават предаването на уебинари за нашият бизнес ? Предимствата са доста, първо ще получите обратна връзка от хората, което е важно за бизнеса ви и подхода ви. Второ ще можете да ги питате какво точно искат и какво точно предпочитат от вашите услуги общо казано.

УЕБИНАР НА ЖИВО – уебинарна система

Предимствата на уебинар на живо не са за подценяване. В рамките на един или два часа с почивка две можете завихрите сериозен интерес към вашите продукти и услуги. Разбира се предаването на живо иска доста умения, трябва да можете да говорите отчетливо и разбираемо. Уебинарна система  за живо предаване се препоръчва пред уебинарна система на запис защото на живо може гостите да задават въпроси които да ви ориентират и да ви дадът обратна връзка. Уебинарите като цяло са средство за свързване в общ конферентен разговор продавача и клиента. Посредством уебинар на живо Вие можете не само да демонстрирате, но и директно да продавате ваши продукти или услуги. Уебинар на живо дава много предимства за специалистите за директен маркетинг.

УЕБИНАР НА ЗАПИС – уебинарна система

Обикновенно не дава особено много предимства, но може да информира зрителите за вашите продукти и услуги. Доста фирми предпочитат предаване на живо, а тези които ползват запис правят по-малко продажби. Идеята на уебинар на запис е чисто информативна, един вид автоматизирана система за продаване чрез минимални действия. Разбира се като всяка система с малко действия и тази дава малки резултати. Само 20% от фирмите ползват уебинар на запис за рекламиране или ремаркетинг на свойте продукти и услуги. Уебинари на запис се ползват предимно във компании които нямат много персонал за предаване на живо. Или в компании които имат прекалено много продукти и услуги и не могат да отделят много хора за постоянни предавания.

 

уебинар, уебинар на живо, уебинар на запис, уебинарна система, безплатен уебинар

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com