редизайн на уеб сайт цени, редизайн на уеб сайт цена, цена за редизайн на уеб сайт, редизайн на уеб сайтове

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ

редизайн на уеб сайт цени, редизайн на уеб сайт цена, цена за редизайн на уеб сайт, редизайн на уеб сайтовеПроцесът включва много детайли от графичен редизайн на уеб сайт цени за фирми  до подреждане на съдържанието през кода.

Разбира се, едното върви за ръка с другото и е повече от необходимо да се комбинират по редица причини. Редуцирането на големината на CSS, JS и HTML, както и картинките и HTTP заявките към сървъра е от решаващо значение.

За повечето неопитни уеб дизайнери, това е процес в който се подменят цветове, картинки и се променят шрифтове. Но всъщност процесът включва доста етапи и редакции в най-различни зони на уеб сайта.

За да е успешен един редизайн на уеб сайт цени за всеки се изискват не само познания, за да се осъществят тези процеси, но и стратегия, за да може да бъдат добре SEO оптимизирани и да се класират в топ 3 до 5 на първа страница на Гугъл търсачката.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ И КАЧЕСТВО

При поръчка на редизайн за уеб сайт вие получавате:

  • Професионален редизайн на вашия уеб сайт
  • Цялостна концепция от Картините до Кода на сайта ви
  • Смаляване на картинките, CSS, JS, HTTP заявките за бързо зареждане на сайта ви
  • Продуктово аранжиране на първа страница и насищане на ключови думи за вашата сфера 75% от уеб сайтовете излизат на първа страница в Гугъл

ЦЕНА (до 100 страници): 550 лв
ЦЕНА (до 300 страници): 650 лв
ЦЕНА (до 500 страници): 750 лв
ЦЕНА (до 1000 страници): 850 лв

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ, КАЧЕСТВО И БЮДЖЕТИРАНЕ

Как се постига качество при направа на редизайн на уеб сайт на цени за всяка фирма и всеки джоб?

Всичко зависи от уменията и предвидливостта на специалистите, които работят под дадения уеб сайт. Тук други специалисти в областта ще попитат за каква стратегия става въпрос. Редизайн на уеб сайт на цени за всеки не е просто процес, а цяла наука. Тя се грижи за насочването на погледа на потребителите и задържане на тяхното внимание. Това е НЛП в комбинация с Редизайн в комбинация с правилно Продуктово Менажиране. При комбиниране на редизайн на уеб сайт цени с тези процеси се получава ефект върху потребителите на уеб сайта и те остават в него разглеждайки го. Именно това е важната част, защото докато разглежат те се ориентират с всяка минута какво им трябва от вашите продукти и услуги. По този начин всеки един потребител сатава 60% / 40% потенциален клиент за Вас.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ ЗА БЮДЖЕТИРАНЕ И НАВИГАЦИЯ

В този проект по редизайн на уеб сайт цени влизат не само стратегиите и процесите за направата му, но и правилната навигация на целия сайт за крайните потребители. Какво ще да рече това?

Доста често се случва уеб дизайнерите да не могат да направят навигацията на даден уеб сайт достатъчно лесна за клиентите. Това се дължи на факта, че те не застават от страната на потребителите и от там идва и грешката. Навигацията е толкова важна, колкото добре направения професионален редизайн на уеб сайт цени. Потребителят трябва да се оправя много бързо и лесно във вашия сайт. Важно е също сайтът да зарежда бързо и адекватно. Цялата концепция прави процеса по редизайн на уеб сайт цени успешен, но само при изпълняване на всички тези изисквания. За това Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ създадохме комбинираната услуга – Редизайн на уеб сайт цени с продуктово менажиране.

 

редизайн на уеб сайт цени, редизайн на уеб сайт цена, редизайн на уеб сайт Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com