качествен редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин цена, редизайн на онлайн магазин цени, цени за редизайн на онлайн магазин, професионален редизайн на онлайн магазин, качествен редизайн на онлайн магазин, редизайн на магазин, редизайн на онлайн магазин бюджетиране

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН БЮДЖЕТИРАНЕ

редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин цена, редизайн на онлайн магазин цени, цени за редизайн на онлайн магазин, професионален редизайн на онлайн магазин, качествен редизайн на онлайн магазин, редизайн на магазин бюджетиранеПрофесионален редизайн на онлайн магазин бюджетиране и менажиране !

Предвид масовото навлизане на фрилансери с много нисък опит в нашата област ние създадохме тази професионална услуга.

Редизайн на онлайн магазин бюджетиране има за цел да ви даде пълен набор от възможности ! В този уникален пакет ще намерите всичко необходимо – от графичното оформление до редкатирането на програмния код и функционалностите.

Но най-хубавото на тази професионална услуга е, че Вие получавате до 8 месеца гаранция за нейното правилно функциониране слд приключване на работата по нея. Ние сме единствените на пазара, които предлагаме официално Гаранция за всяка наша услуга, в това число SEO Оптимизация и редизайн на онлайн магазин.

Уверени сме в нашите SEO специалисти, които могат да изпълнят всичко описано в договора и затова можем да си позволим да дадем такава гаранция. Да, това сме ние, Глобал Уеб Дизайн БГ и сме тук за Вас, нашите клиенти.

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН БЮДЖЕТИРАНЕ ЦЕНА

При поръчка на професионален редизайн на онлайн магазин получавате:

  • Цялостен професионален редизайн на онлайн магазин
  • Намаляване на големината на картинките за бързо зарежда
  • Редуциране големината на JS, CSS и HTML файловете
  • Проверка за CloudFlare услуга за постоянно визуализиране на онлайн магазина ви дори при падане на хостинга
  • Безплатен SEO анализ на вашия онлайн магазин
  • Подреждане на първа страница от Маркетинг Продуктов Специалист

ЦЕНА (до 1000 продукта): 750 лв.
ЦЕНА (до 5000 продукта): 900 лв.

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО

Всеки професионален редизайн на онлайн магазин бюджетиране и менажиране получава до 8 месеца пълна гаранция за функциониране и поддръжка. Когато имате гаранция за вашия онлайн магазин при проблем, ние безплатно ще го отстраним. Нашите специалисти ще заложат код във вашия онлайн магазин, който да наблюдава дали той функционира правилно или не. При проблем модула изпраща имейл – проблем + името на уеб сайта и ние се заемаме със задачата да го оправим. В доста от случайте нашите клиенти дори не разбират, че техният онлайн магазин е имал проблем. Ето това се казва професионален редизайн на онлайн магазин бюджетиране и гаранция в една услуга.

 

редизайн на онлайн магазин бюджетиране Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com