ОНЛАЙН МАГАЗИН ПОД НАЕМ

онлайн магазин под наемОнлайн магазин под наем – едно уникално решение за онлайн бизнес, което ще ви даде възможност да продавате веднага без да влагате много средства. Тази прекрасна идея се наложи като модел в края на 2009 година, но се разви през 2013 св пълна сила в България. Предимно малкия и среден бизнес започнаха първи да си поръчват онлайн магазин под наем тествайки предимствата и ползите. Осъзнавайки огромните ползи от факта да не плащат хостинг, поддръжка и пестейки време ползвайки Нас за качване на артикули, доста от тях поръчваха по 2-3 броя онлайн магазин под наем. Това наложи на Нас условия и предоговаряне на някой ползвани до сега услуги от хостинг компанията с която работим. За да подсигурим максимално добра услуга, качество, бързина и адекватно функциониране на онлайн магазина. Всичко това стана реалност само за 35 дни къртовска работа и много преговори с хостинг компанията.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ПОД НАЕМ – ПРЕДИМСТВА и НЕДОСТАТЪЦИ

Както всяка онлайн услуга и тази си има свойте предимства и недостатъци, а именно. Временен ЛАГ (понякога много рядко), гугъл хром блоква съдържание. Бавно зареждане на онлайн магазина от мобилни устройства, но 90% от всички тези недостатъци бяха адекватно отстранени. Благодарение на нашите високо квалифицирани специалисти, деведесет процента от бъговете изчезнаха. Повишавайки качеството на една ползвана услуга, подобряваме ползваемостта й и увеличаваме продажбите на нашите клиенти. Основните предимства на онлайн магазин под наем са че не се налага да плащате 600 лв. – 900 лв. за да го имате. Просто поръчвате услугата от нас и в рамките на два работни дни я имате, готов онлайн магазин за пълнене с продукти. Предлагаме и допълнителни екстри към всеки онлайн магазин (CloudFlare) за да не ви пада услуга никога, без значение дали са ви хакнали.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ПОД НАЕМ ЦЕНА

При поръчка на Онлайн Магазин под Наем вие получавате:

 • Изработка на тематичен дизайн (избор от галерия и дообработване)
 • Изработка на Хедър (хорозонталния банер в главата на сайта)
 • Направа на ротатор за продукти
 • Сегментиране на първа страница (най-продавани, нови продукти и т.н.)
 • Направа на две пощи за обслужване на онлайн магазин под наем
 • Контактна форма на онлайн магазин + спам защита
 • Локално сео на онлайн магазин + първа страница
 • Създаване на Robots.txt – Sitemap.xml ( запълване и индексиране само на правилните страници от онлайн магазина)
 • Създаване на RSS Feeder система за локално сео
 • Инсталиране на Чат в реално време (екстра )
 • Възможност за плащане с карта ( не е включено в цената – попитай ! )
 • Линк Чекер система за строшени линкове ( екстра – не е включена ! )
 • Модул за СЕО Оптимизация – ( екстра – не е включена ! )
 • Качване на артикули в онлайн магазин ( не е включено в цената ! )
  (Качен продукт с картинки и описание – 70 стотинки )
  (Качен продукт с картинки и СЕО описание – 1 лев „увеличава шанса за 1-ва страница позициониране на продукта“)

ЦЕНА: 49.90 лв. месечно (без качване на продукти, смята се отделно)
Получавате гаранция за качество и връщане на пари при неспазени условия от наша страна – Пример: лоша поддръжка, лоша функционалност на онлайн магазин, липса на поръчан модул, не се качват продукти след поръчка на тази услуга)

ОНЛАЙН МАГАЗИН ПОД НАЕМ – ГАРАНЦИЯ, КАЧЕСТВО и ЕКСТРИ (модули)

Какво означава да имате гаранция за онлайн магазин под наем ? Тази услуга беше нововъведена 2008 година от Нас за да можем да предложим сигурност на Вас нашите клиенти. Всеки който плаща желае да има гаранция, че ако нещо се обърка неговите пари не са вложени на вятъра. Гарантираното качество дава много безплатни стъпки за постигане на желания графичен и функционален желан краен  резултат. Предстаавете си че плащате, но вместо онлайн магазин под наем получавате един прост уеб сайт функция на онлайн магазин и без локално сео. Това няма да отведе вашия продукт на първа страница при никакви обстоятелства, а това ще ви коства пари и много пропуснати ползи.

ЕКСТРА МОДУЛИ – ОНЛАЙН МАГАЗИН ПОД НАЕМ

Екстра модулите дават на всеки онлайн магазин под наем допълнителна функционалност и качество. Например – вашия онлайн магазин няма абонаментна форма или няма разплащане с кредитна карта. Тези екстра модули дават тези възможности на вашия онлайн магазин. Например, ако имате модул във вашия онлайн магазин за масови имейли. Вие може те да правите безплатно имейл маркетинг до всички регистрирани в онлайн магазина ви. Всяко допълнение се проверява от нашите специалисти, специално за вашия бизнес и дали би дало резултат. Ние разполагаме с професионалист Продуктов Мениджър с над 10 години полеви опит в дигиталния маркетинг. Също така разполагаме с Маркетинг PR специалист в дигиталната и физическа реклама и собствена печатна база. Заключваме целия цикъл за вашите нужди, давайки високо качество, бързина и конкурентни цени на всяка наша услуга и продукт.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ПОД НАЕМ – АНТИВИРУСНА ЗАЩИТА В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Тази услуга се наложи от нас към нашите клиенти 2013 година, при множество хакерски пробиви на наши клиенти. Опитите на хакерите бяха с цел съсипване на техния бизнес. Кооперирахме се с индийски, шведски и китайски специалисти в дигиталната защита и направихме модул (антихакерска защита в реално време). Резултатите бяха на лице и продължават да работят до ден днешен без никакви проблеми. Ако ваши настоящи уеб сайтове или онлайн магазини имат сериозно забавяне или се трошат, това означава, че може да имате вирус. Доста хостинг компании не могат да засекът интегрираните (инлайн) вируси. Това налага сериозно четене за да се намери точно този ред код в 60000 реда и да се изчисти. Това разбира се граничи с невъзможното то този момент, Ние разполагаме с инструмент, който проверява файла от производителя и сравнява ъпдейтите. Така нашия инструмент изчиства засегнатия файли възстановявайки първоналаният му код.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ПОД НАЕМ – ЛОКАЛНА СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ

Какво означава локална сео оптимизация на онлайн магазин под наем, как се прави и какви са ползите ? Извършването на локално сео за онлайн магазин под наем е толкова важно, колкото за стандартен онлайн магазин. Всичко се базира на желанието на клиента дали желае веднага неговите продукти да са на първа страница в гугъл. Локално сео за онлайн магазин под наем не е евтино, но дава 100% резултат при избутване на продукти на първа страница по ключови фрази. Какво повече му трябва на един онлайн магазин ? Повече продажби за да бъде полезен и да избива инвестицията си на месец. Какво точно трябва да искаме при поръчка на локално сео за онлайн магазин под наем ? Първо да изискваме писане на сео ориентиран текст, второ да искаме линк билдинг и трето да искаме кеширане на целия онлайн магазин.

 

онлайн магазин под наем Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com