качествена изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайтове, изработка на уеб сайт цена, изработка на уеб сайт цени, изработка на уеб сайтове цена, изработка на уеб сайтове цени, изработка на уеб сайт професионално

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ ЦЕНИ ЗА ВСЕКИ

изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайтове цени, изработка на уеб сайтове, изработка на уеб сайт цени, изработка на уеб сайтове цена, изработка на уеб сайтове цениПри нас можете да поръчате професионална и бърза изработка на уеб сайтове цени за всеки джоб и всяка фирма.

За да бъде вашият нов уеб сайт професионален, то той трябва да отховаря на няколко важни критерии. Като за начало вашия уеб сайт трябва да има подходящ дизайн.

Второ – да е с подходящи описателни текстове, казващи всичко за вашия бизнес кратко и ясно. Добре описани услуги в навигационното меню на уеб сайта ви също са задължителни.

Лесната и бърза навигация дава възможност на потребителя да намери бързо и лесно във вашия уеб сайт това, което му трябва. Трето – създаване на линк билдинг във всички вътрешни страници за органичното SEO и лесното излизане на първа страница в Гугъл.

Не се колебайте да ни позвъните на телефон за консултация относно цени и отстъпки !

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ ЦЕНИ

При поръчка за изработка на уеб сайт вие получавате:

  • Професионална изработка на уеб сайт
  • Дизнерска тема подходяща за вашия бизнес ориентир
  • Графично оформление на банери, бутони, форма за контакти и др.
  • Залагане на SEO Тагове, SEO Категории, Атрибути ( за Гугъл ) !
  • Продуктово менажиране на целият ви уеб сайт
  • Създаване на локална seo оптимизация и органичен линк билдинг

ЦЕНА: 750 лв
Месечна техническа и SEO поддръжка за да продължите да излизате в Гугъл на първа страница – 100 лв. на месец !

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ – БЮДЖЕТИРАНЕ И МЕНАЖИРАНЕ

Изработка на уеб сайтове цени е услуга, подходяща за всяка фирма, която   внимателно бюджетира и менажира всяко свое финансово действие. Доста от фирмите създават по 5-8 дори 30 уеб сайта или онлайн магазина. Това се прави с цел някой от тях да пробие напред и всички ресурси се съсредоточават в него. От една страна това е правилно в един бизнес, но от друга страна се изисква сериозен бюджет – от две до три хиляди лева месечно. За това Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ създадохме услугата продуктово менажиране след изработка на уеб сайтове за големи фирми. Тя покрива сериозни процеси от рекламното позициониране, откриване на ключови думи и позициониране на страници. Правилната SEO оптимизация за локално и органично seo гарантират избутване на 10-20 страници на топ 3-4 в Гугъл.

 

радио реклама Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com