ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

При изработка на онлайн магазин е необходимо да се заложи seo съдържание  още при изграждането му. Това спомага последващите процеси по неговата seo оптимизация и по-лесното му излизане на първа страница. Ние следим всички нови правила, задавани от Гугъл, за да ви предложим най-доброто на най-ниски цени. Това прави нашите услуги с доказано качество и безупречни крайни резултати в Гугъл позиционирането на даден завършен онлайн магазин.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН и SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

След изграждане на онлайн магазин е добре незабавно да се забрани неговото индексиране и да се започне процеса по seo оптимизацията. Това ще спомогне за неговото излизане в Гугъл адекватно,  без повредени линкове и други подобни проблеми. Доста от уеб дизайнерите не използват този похват поради непознаването на правилата на Гугъл за пускане на уеб сайт или онлайн магазин. След изработка на онлайн магазин се залага и карта на сайта. В картата на сайта са всички връзки и автоматизирани системи, които добавят новите страници на продуктите в нея. Една изработка на онлайн магазин приключва едва тогава, когато всичко е заложено и автоматизирано за работа.

SEO КОНТЕНТ след ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Доста често се случва перфектни на визия онлайн магазини да се позиционират на 256-то място в Гугъл търсенията. Защо се получава това?

След изработка на онлайн магазин уеб дизайнерите не започват веднага да пишат seo ориентиран текст. Това води до неправилно индексиране на новосъздадения онлайн магазин и съответното му отпадане от класирането. Доста често се случва след изработка на онлайн магазин уеб дизайнерите да не го пуснат да се индексира, защото забравят. Това е може би най-лошият сценарий за един нов онлайн магазин. Ние следваме шаблонни стъпки за да не допускаме такива сериозни грешки. Създали сме си система за работа през годините за постигане на бързи и качествени резултати на високо професионално ниво.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН МИНИ – Глобал Уеб Дизайн БГ

Специална оферта за изработка на онлайн магазин мини:

 • Изработка на онлайн магазин мини
 • Изработка на дизайн за вашия онлайн магазин
 • Изграждане на вътрешен линк билдинг
 • Създаване на външни връзки към вашия нов онлайн магазин
 • Залагане на първоначална seo оптимизация
 • Антихакерска защита за безопасно пазаруване с кредитни карти
 • Поддръжка на онлайн магазин – според от нуждите ви !
  (2 пъти седмично, 5 пъти седмично и 24/7/365 дни поддръжка на онлайн магазин)

ЦЕНА: 950 лв. (с домейн закупуване) – 185 клиента поръчаха тази оферта
ЦЕНА: 1500 лв. (с домейн закупуване) – 91 клиента поръчаха тази оферта
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА + SEO ОПТИМИЗАЦИЯ – 41 клиента поръчаха тази оферта
ЦЕНА: 845 лв. (с включена seo оптимизация на онлайн магазин)

ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

След изработка на онлайн магазин остава неговата професионална поддръжка ! Доста уеб дизайнери и уеб дизайн студиа понякога не дават почти никаква адекватна поддръжка на онлайн магазин. Това води клиента до крайни действия като търсене за фрилансери за целта. Разбира се, има много добри фрилансери, но и много които не разбират какво точно е поддръжка на онлайн магазин. Това съответно води до лоши резултати в Гугъл, ниски продажби и много нерви на клиента, а в някои случаи и до закриване на бизнеса. Ние предлагаме винаги цялостно завършени решения след изработка на онлайн магазин. От писането на seo съдържание до адекватна seo ориентирана поддръжка за постигане на високи резултати в Гугъл търсенията. Защото ние знаем, че един успял клиент е един успял бизнес и още един добър отзив за нашата работа.

РЕДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН след ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Редизайнът вече е практика. След първата година – две повечето онлайн магазини се съобразяват с новите тенденции. Това налага на пазара и друг вид поглед на новите онлайн магазини и тяхната визия и функционалност. Съответно води и до нуждата от редизайн на онлайн магазин за задържане на нивото на продажбите и неговото покачване. Лошата визия на даден онлайн магазин не може да задържи дълго вниманието на крайния потребител и да го превърне в клиент. Разбира се, от там идват и ниските продажби на повечето онлайн магазини. Друг фактор за това е лошата функционалност на много онлайн магазини. Липсата на правилни заглавия на бутони, липса на описания на продукти, неработещи бутони и линкове и куп други проблеми значително влошават качеството на услугата и отблъскват клиентите. Всичко това налага нуждата от редизайн на онлайн магазин и отстраняване на проблемите му. Ние предлагаме и тази услуга – остраняване на проблеми на онлайн магазин за повишаване на продажбите и интереса към него.

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР за след ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Това е една от важните стъпки за предизвикването на интерес към вашия нов онлайн магазин. Продуктовият мениджър предизвиква не само интерес, а и директни продажби на продукти и услуги. Той отговаря за позиционирането ви сред други фирми, съдружие, обмяна на клиенти и рекламни кампании. Всички тези стъпки повишават продажбите и успеха на вашия онлайн магазин. След самата изработка на онлайн магазин е желателно да се пристъпи към продуктово таргетиране и директни продажби. Това води до възвръщане на вашите инвестиции в онлайн магазина и неговата поддръжка и другите такива разходи. За това Ние предлагаме и тази услуга – продуктов мениджър за таргетирани успешни продажби. Всеки нов онлайн магазин се нуждае от максимален брой клиенти и значително онлайн присъствие. Друг ключов момент след изработка на онлайн магазин е правилната рекламна кампания и дали тя е добре таргетирана.  Все пак, не желаем да харчим пари и да влагаме пари без възвръщаемост.

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР – след изработка на онлайн магазин

При поръчка на продуктов мениджър Вие получавате:

 • Анализиране на пазара
 • Анализиране на конкуренцията
 • Изготвяне на правилни реклами
 • Направя на рекламни банери
 • Преговаряне и позициониране на физически реклами
 • Позициониране на физически рекламни лица
 • АУТ Реклама – горила парти
 • Обществено мероприятие с рекламна цел
 • Стратегия за големи клиенти
 • Описване на плюсовете и минусите на продуктите и услугите ви
 • Имейл маркетинг
 • Фейсбук маркетинг
 • Гугъл Бизнес публикации
 • Отбелязване в Гугъл Мапс
 • Реклама в социалните мрежи
 • Брандинг на лични автомобили с лого / оферта и др.

ЦЕНА: 2890 лв (без стратегия за големи клиенти)
ЦЕНА: 3995 лв (без рекламни лица)
ЦЕНА: 5999 лв (без реклама в социалните мрежи и имейл маркетинг)
ЦЕНА: 8999 лв (ВСИЧКО Е ВКЛЮЧЕНО + Екстри „попитайте за тях“)

 

изработка на онлайн магазин Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com