SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

seo оптимизация на онлайн магазинНаправа на seo оптимизация на онлайн магазин не е лесна задача, необходими са редица анализи, преди започване. Доста често много уеб дизайнери започват направа на seo оптимизация на онлайн магазин без тези проверки и резултатите са 60% успеваемост.

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ извършваме дълбоки, анализи с помощта на Продуктов мениджър, PR маркетинг специалист и Дигитален маркетинг специалист. За да можем да Ви предоставим 100% пълноценна seo оптимизация на вашия онлайн магазин, избутвайки го на първа страница в Гугъл. В 99% от случаите всеки избутан от нас онлайн магазин на първа страница в Гугъл седи там 4-5 месеца, ако няма конкуренция. Някой онлайн магазини изкарват дори и доста повече време.

При конкуренция се налагат различни похвати за да се задържи даден онлайн магазин на първа страница. Изискват се редовни ежедневни публикации и правилно описани продукти с правилен seo ориентиран текст.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНА

При поръчка на SEO за вашия онлайн магазин Вие получавате:

  • Пълна seo оптимизация на онлайн магазин
  • Продуктово анализиране
  • Продуктово пременажиране
  • Продуктово позициониране ( за Гугъл 1-ва страница)
  • Проверка и корекция на локално seo (органично seo)
  • Създаване на пренасочвания (ако има счупени линкове)
  • Линк Билдинг на онлайн магазин
  • Създаване на Robots.txt и Sitemap.xml ( и запълване !)
  • Гаранция за извършените услуги 6 месеца

ЦЕНА: 300 лв за 5 ключови думи ( 25 ключови комбинации )
ЦЕНА: 500 лв за 7 ключови думи ( 35 ключови комбинации )
ЦЕНА: 600 лв за 10 ключови думи ( 50 ключови комбинации )
ЦЕНА: 900 лв за 15 ключови думи ( 75 ключови комбинации )
ЦЕНА: 1200 лв за 20 ключови думи ( 100 ключови комбинации )
ЦЕНА: 1600 лв за 30 ключови думи ( 150 ключови комбинации )
ЦЕНА: 2000 лв за 40 ключови думи ( 200 ключови комбинации )
ЦЕНА: 2600 лв за 50 ключови думи ( 250 ключови комбинации )

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
( ПРОДУКТОВО АНАЛИЗИРАНЕ – ПОЗИЦИОНИРАНЕ )

Продуктово позициониране на продукт на онлайн магазин се извършва след сериозно анализиране на конкуренцията и продукта като цяло. Това включва проверка в сериозна дълбочина и вникване в материя неясна за повечето уеб дизайнери. Продуктовия мениджър, проверява всичко за дадения продукт като, производство, материали, недостатъци, предимства, цена, конкуренция и т.н. И с тези данни се извършва стратегия за правилното описване на продукта, така че клиента да получи всичко на едно място. Един добре описан онлайн магазин с правилна информация, винаги дава повече на клиента от колкото лошо описания. Всички описани от нас онлайн магазини са със сериозен авторски текст и защита против копирайтърство. Тоест, ако някой копира съдържание за бизнес цели Вие можете да го осъдите. Лесно можете да защитите съдържанието си в КЗП и чрез описване на правила за ползване на съдържанието във вашия онлайн магазин.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
( ЛИНК БИЛДИНГ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН )

SEO Оптимизация на онлайн магазин чрез линк билдинг, какво ще да рече това ? Изграждане на линк билдинг на онлайн магазин дава изключително много предимства. Едно от тях е че избутва онлайн магазина в Гугъл класирането, второ линковете винаги спомагат неговото социално споделяне. Ако има вашия онлайн магазин множество социални линкове към него, това се отчита от Гугъл положително. За това една seo оптимизация на онлайн магазин с линк билдинг е толкова полезна. Бързо и лесно ще можете да продавате дори в социалните мрежи, пренасочвайки хората към вашия онлайн магазин. Всяка социална мрежа предлага редица опции за локални продажби в себе си и качествена реклама. С малко бюджет напримерно във Фейсбук можете да продавате доста добре. Разбира се всичко изисква уменията на Дигитален маркетинг специалист за графично оформяне на рекламите или видеоклиповете.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
НА WORDPRESS
( МЕТОДИ, ТЕХНИКИ И ТЪНКОСТИ )

SEO Оптимизация на онлайн магазин на WordPress не е никак лесна задача. WordPress не предоставят редица възможности за качествена seo оптимизация на онлайн магазин и се налага много ръчен труд. За да започне една seo оптимизация на онлайн магазин под WordPress се налага инсталиране на редица плъгини. Какво знаем, всеки плъгин забавя онлайн магазина и неговото зареждане на мобилни устройства. За да се избегне това се налага СуперКеширане, има една единствена хостинг компания предлагаща услугата, която не е евтина. За това че ако имате магазин който е разработен на WordPress значи се пригответе за сериозни разходи. По-висок план хостинг и съответно суперкеширане за да може вашия онлайн магазин да се зарежда бързо и коректно. Ние за целта работим в тясно партньорство със Суперхостинг БГ и предлагаме отстъпки в цените им. При нас можете да закупите по-евтино уеб хостинг, както и домейни за ваши уеб сайтове или онлайн магазини.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
( ИЗБУТВАНЕ НА ПРОДУКТИ В ТОП ГУГЪЛ )

За да е успешна една seo оптимизация на онлайн магазин се налага много добре да се опишат продуктите. За целта е необходимо много правилне авторски seo ориентиран текст и технически описания. Залагането на линк билдинг с тематични връзки и само една ключова фраза е фрапиращо важно. Доста онлайн магазини и уеб сайтове са с много ключови думи и фрази на една страница, което води до лоши резултати в Гугъл. Ние сме професионалисти в направата на  seo оптимизация на онлайн магазин и даваме гаранция за услугата. Какво ще да рече гаранция за услугата ? При неизпълнение на услугата Ви връщаме парите ! Само ние и още една уеб дизайнерска агенция даваме гаранция за услугите ни. Както знаете само истинските професионалисти уверени в уменията си от дългите години опит чрез стаж могат твърдо да ви дадът гаранция. Нашия професионален опит в seo оптимизация на онлайн магазин ни е показал всичко необходимо за гарантиран успех.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ( ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО )

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ ви даваме гаранция за качество на всяка наша услуга и връщаме пари, при лоши резултати. Защото знаем колко е важно за вас направата на seo оптимизация на онлайн магазин какви възможности отваря.

 

seo оптимизация на онлайн магазин, seo на онлайн магазин, seo за онлайн магазин, seo оптимизация на онлайн магазин цена, seo оптимизация на онлайн магазин цени Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com