качествена изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайтове, изработка на уеб сайт цена, изработка на уеб сайт цени, изработка на уеб сайтове цена, изработка на уеб сайтове цени

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ ЦЕНИ ЗА ВСЕКИ

изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайтове цени, изработка на уеб сайтове, изработка на уеб сайт цени, изработка на уеб сайтове цена, изработка на уеб сайтове цениПри нас можете да поръчате професионална и бърза изработка на уеб сайтове цени за всеки джоб и всяка фирма.

За да бъде вашият нов уеб сайт професионален то той се нуждае от няколко важни фактора. Като за начало вашия уеб сайт трябва да има достатъчно подходящ дизайн.

Второ да е с подходящи описателни текстове казващи всичко за вашия бизнес кратко и ясно. Добре описани услуги в навигационното меню на уеб сайта ви.

Лесната и бърза навигация дава гъвкавост на потребителя да намери бързо и лесно това което му трябва във вашия уеб сайт. Трето създаване на линк билдинг във всички вътрешни страници за органичното сео и лесното излизане на първа страница в Гугъл.

Не се колебайте да ни позвъните на телефон за консултация относно цени и отстъпки !

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ ЦЕНИ

При поръчка за изработка на уеб сайт вие получавате:

  • Професионална изработка на уеб сайт
  • Дизнерска тема подходяща за вашия бизнес ориентир
  • Графично оформление на банери, бутони, форма за контакти и др.
  • Залагане на СЕО Тагове, СЕО Категории, Атрибути ( за Гугъл ) !
  • Продуктово менажиране на целият ви уеб сайт
  • Създаване на локална сео оптимизация и органичен линк билдинг

ЦЕНА: 320 лв с ДДС
Месечна поддръжка за да продължите да излизате в Гугъл на първа страница 40 лв. месечно !

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ БЮДЖЕТИРАНЕ И МЕНАЖИРАНЕ

Изработка на уеб сайтове цени за всяка фирма трябва внимателно да бюджетира и менажира всяко финансово действие. Доста от фирмите създават по 5-8 дори 30 уеб сайта или онлайн магазина. Това се прави с цел някой от тях да пробие напред и всички ресурси се съсредотучават в него. От една страна това е правилно в един бизнес от друга страна се изисква сериозен бюджет от две до три хиляди лева месечно. За това Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ създадохме услугата продуктово менажиране след изработка на уеб сайтове за големи фирми. Услугата покрива сериозни процеси от рекламното позициониране, откриване на ключови думи и позициониране на страници. Правилна сео оптимизация за локално и органично сео и избутване на 10-20 страници на топ 3-4 в Гугъл.

 

радио реклама Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com