изработка на уеб сайт, изработка на сайт, изработка на сайт цена, изработка на сайт цени, професионална изработка на сайт, изработка на уеб сайт цена, изработка на уеб сайт цени, професионална изработка на уеб сайт

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Изработка на сайт чрез модерни и доказани дизайни подходящи за привличане на потенциални клиенти към вашия успешен бизнес. Процеса е индивидуален към всички за да може да бъде авторски всеки уеб сайт, които ние изграждаме за вас. Професионалната изработка на сайт включва редица процеси от графичен дизайн до прецизната сео оптимизация за да бъде вашия уеб сайт на първа страница в гугъл. След процеса по изработка на сайт се започва вътрешен линк билдинг и вътрешна сео оптимизация. Втора стъпка е запълване със съдържание всяка страница след самата изработка на сайт. Не трябва да се пропуска нито една от стъпките за да може уеб сайта да придобие завършен вид. Веднъж позициониран в гугъл на подобаваща позиция даден уеб сайт остава там между 2 и 5 години при ниска конкуренция. При висока конкуренция даден уеб сайт се задържа на първа страница не повече от 1-2 години без професионална сео поддръжка.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЦЕНИ

Процеса по изработка на сайт в повечето уеб дизайнерски студиа завършват даден уеб сайт и за тях процеса е приключен. За Нас един проект стартира с изработка на сайт и завършва с подобаващо позициониране на първа страница в гугъл. Основните правила след една изработка на сайт остават следните: да се поддържа методично живота с по една статия седмично минимум. В повечето случай доста от клиентите след самата изработка на уеб сайт спират да пишат публикации. Това убива живота на сайта и той бавно и постепенно започва да отпада от класирането при дадени ключови думи. Този процес е известен още като black seo death website и е лошо за всеки бизнес и неговото развитие. Най-често в гугъл се при търсене на уеб дизайнери се изписва: изработка на сайт цени – винаги първите които излизат са най-скъпите. Това определено не означава, че са най-можещите в повечето случай това далеч не е така.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ

При повечето процеси по изработка на сайт са нужни професионални графични дизайнери. Професионални PR специалисти, специалисти дигитален маркетинг и продуктов мениджър за изпълнение на план проект по реализиране на продажбите. Всички тези стъпки са изключително важни да бъдат уточнени след самата изработка на сайт.
Изработка на сайт цена ? Повечето клиенти се опасяват за цената при изграждането на етапи да не надвиши техният бюджет. Доста от уеб дизайнерите разчитат точно на този момент за да могат да вържат финансовите окови на клиента. Това е лоша стратегия защото с лош старт на бизнес отношенията, рано или късно има и лош край. Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ уважаваме всеки наш клиент и знаем колко трудно се изкарват парите. За това ние ценим вашия бюджет и се разполагаме в него до толкова до колкото да можем да ви поднесем един успешен уеб сайт.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – ГАРАНЦИЯ

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ с времето създадохме услугата за гаранция на нашите продукти и услуги. От известно време насам и други уеб дизайнери започнаха да копират от Нас гаранция при изработка на сайт. Въпроса е обаче, че доста голяма част от тях доста трудно връщат пари, след като се издънят. Ние сме в бранша от 11 години и разполагаме с много опитни специалисти за вашия успех. До сега имаме фалирани компании и напуснали страната клиенти, но не и неуспешни уеб сайтове или онлайн магазини. Причините са най-различни за да фалира дадена фирма и те не се базират само на уеб сайта или онлайн магазина. Лошото продуктово позициониране и лошата навигация на процесите води и до множество паразитни раходи. Поради тази причина бяхме принудени от факторите в България да предлагаме все повече и повече нови и професионални услуги. Така се родиха и първите тесни специалисти като сео продуктов мениджър, сео социален продуктов мениджър и анализатор на паразитни разходи.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – ЛОКАЛНО СЕО

Направа на локално сео е важно, защото ви пести пари при търсене в Гугъл, вместо да давате всеки месец по 300 лв до 2000 лв. Доста големи фирми плащат страхотни паразитни реклами към Гъгъл само заради лошото си локално сео. След изработка на сайт е необходимо да се направи локална сео оптимизация. Какво ще да рече това ? Локално сео е сео оптимизация със специфика на таргетирането чрез анализиране на точни ключови думи за продукт или услуга. Без локална сео оптимизация всеки уеб сайт няма никакви шансове да излезе в Гугъл. Пакета – изработка на сайт и направа на локално сео е ключът към успеха на вашия уеб сайт и вашия бизнес като цяло. Цялата идея на локалното сео след изработка на уеб сайт е да позиционира даден продукт на първа страница по точна ключова дума или фраза. Само по този начин ще ви забележат и ще предизвикате интерес към вашия бизнес.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – ПРОДУКТОВО ТАРГЕТИРАНЕ

Продуктово таргетиране след изработка на уеб сайт е ключов момент за правилното развиване на онлайн бизнес. Какви точно са функциите на продуктовия мениджър ? Продуктовия мениджър извършва анализиране на пазара и намира точните ключови фрази за даден продукт или услуга. След това се извършва мащабна операция да се опише дадения продукт с около 3 до 4 хиляди думи. Писане на сео съдържение за продукт не е никак лесно, а точното залагане на думите със смисъл е тънкия момент за успех и визия на текста. Големите професионалисти правят изключителни авторски текстове и изстрелват сайтове на първа страница. Това се дължи разбира се на огромен опит и познания, които се трупат постоянно с нови елементи подавани от глобалната търсачка.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – РЕКЛАМА В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Рекламиране в социални мрежи е много подходящо решение за новосъздаден уеб сайт или онлайн магазин. В социалните мрежи бързо и лесно, ще може да достигнете до таргетирани потенциални клиенти. За това след изработка на сайт една реклама в социалните мрежи би се отразила доста обновяващо на бюджета. Ключов момент си остава отново писане на сео съдържание за рекламите и графично оформление на банерите. Всеки детайл се гледа от много хора и е добре всичко още от самото начало да създаде подобаваща тежест и престиж на уеб сайта ви. Друга важна стъпка след изработка на сайт е правилната външна реклама и в други социални мрежи. Не трябва да се спирате само на една примерно Фейсбук. Пускайте си рекламите с различни текстове за една и съща услуга или продукт, важно е да е авторски текст със заложени линкове и ключови думи и фрази. Всичко това ще доведе до желаните продажбени резултати.

 

изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, цена за изработка на сайт

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com