УЕБИНАР - СЕО Оптимизация и защо е толкова нужна !
(20.10.2017 от 20:00 ч.) – част втора от общо три – ПРЕДСТОИ ! ! !

ЦЕНА: 99.90 лв.

webinarПРОГРАМА НА КУРСА
1. Какво е СЕО ?
2. Как се ползват ключовите думи ?
3. Как се прави рекламна кампания в Google, Facebook, Google Plus, Evensi и др !
4. Как се поддържа Facebook страница !
5. Какво е Google Play и защо е добре да имаме присъствие там ?
6. Как се реализира рекламна кампания чрез Имейли и СМС-и ?
7. Какво е КЗП и как да се пазим от нарушаване на закона и глоби по време на рекална кампания ! ! !

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ за начинаещи !
Здравейте, това е първият от три Уебинара на тема СЕО оптимизация за уеб сайт и онлайн магазин с цел да ви помогнем да разберете, важността и силата на СЕО за вашият уеб сайт. По-лесното му намиране с целеви ключови думи или фрази е от изключително значение за вашето присъствие в първата страница на Google търсачката, която се ползва от милиарди хора по света.
Разбира се нашите Уебинари са на най-ниски цени за изключитено ценната информация, която ви даваме. Повечето наши конкуренти в областта залагат на високите цени за да доказват качество на информацията. Но истината е че всяка информация е ценна само тогава, когато се прилага правилно и най-вече бива добре обяснена и добре разбрана от вас нашите клиенти.
Всеки уебинар, ще има и по 15 минути допълнително обяснение за не добре разбралите от вас като бонус.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА

Вече е възможно да се направи "Успешна Рекламна Кампания" за малко пари която да има резултат и да привлече интерес и клиенти към Вас.
(27.10.2017 от 20:00 ч.) – част втора от общо три – ПРЕДСТОИ ! ! !

ЦЕНА: 99.90 лв.

ъеб дизайн, уебинарПРОГРАМА НА КУРСА
1. Адекватна реклама за Facebook;
2. Уникална СЕО Реклама за Google Plus;
3. Реклама в Linkedin;
4. Как да рекламирате сайта си;
5. Как да направите уникален банер за реклама без да сте професионалисти;
6. Имате онлайн магазин - какво е СЕО плъгин, кой точно да изберем и как да работим с него?ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА

УЕБИНАР – СЕО Оптимизация и защо е толкова нужна !
(05.10.2017 от 20:00 ч.) – част първа от три общо !
Цена: 99.90 лв.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА –  ПРЕМИНАЛ

УЕБИНАР как сами да изградим „Уеб сайт“ и „Онлайн Магазин, без да сме програмисти ! (19.08.2016 от 20:00 ч.) – част първа – предстои ! ! ! Цена: 110 лв.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА –  ПРЕМИНАЛ


УЕБИНАР как сами да изградим „Уеб сайт“ и „Онлайн Магазин, без да сме програмисти ! (5.01.2017 от 20:00 ч.) – част първа – предстои ! ! ! Цена: 110 лв.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА –  ПРЕМИНАЛ


УЕБИНАР как сами да оптимизираме „Уеб сайта“ ни без да сме програмисти ! (12.01.2017 от 20:00 ч.) – част втора – предстои ! ! ! Цена: 129 лв.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА –  ПРЕМИНАЛ


УЕБИНАР как сами да рекламираме „Уеб сайта“ ни във Google и Facebook ! (19.01.2017 от 20:00 ч.) – част трета – предстои ! ! ! Цена: 129 лв.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА –  ПРЕМИНАЛ


УЕБИНАР как сами да навигираме „Имейл кампания“ безплатно по 350 имейла на час ! (Един от най-безценните трикове за реклама ! ! !) (26.01.2017 от 20:00 ч.) – част четвърта – предстои ! ! ! Цена: 199 лв.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА –  ПРЕМИНАЛ


УЕБИНАР как сами да направим „Мобилно Приложение“ безплатно без да сме програмисти ! (2.02.2017 от 20:00 ч.) – част пета – предстои ! ! ! Цена: 399 лв.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЕБИНАРА –  ПРЕМИНАЛ

Всеки уебинар и материалите от него, ще са налични в секция „Пакети Цени Скоро“ намалени само за присъствалите на уебинара;

Ще получите, безценна информация, която ще ви спести куп пари, нерви с не достатъчно квалифициррани уеб дизайнери, фриилансери и уеб студиа които, ще ви предлагат само високи цени сякаш ви продават петрол, а не уеб услуга !
Ние си позволяваме да обучаваме всеки на нашите трикове и не крием информацията защото знаем, че ако ви помагаме да се развивате, това е най-добрият начин за партниране както в живота, така и в бизнеса.

Директно записване за уебинара през нашата форма, като напишете съобщение, до нас с вашите данни, име, фамилия и имейла ви – ние ще ви напомним ден преди Уебинара и предварително 3 часа в денят на уебинара !

Мейл за записване: globalwebdesignbg@gmail.com
За повече информация за уебинара, на тел: +359 884 561 731