сео оптимизация на уеб сайт, сео оптимизация на онлайн магазин, сео оптимизация на онлайн магазин цени, сео оптимизация на онлайн магазин цена, сео оптимизация на уеб сайт цени

сео оптимизаия на уеб сайт цени

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ

Добрата СЕО оптимизация на уеб сайт играе ключова роля в позиционирането ви в Гугъл търсачката. Колкото по-добре е направено СЕО-то, толкова по-предна позиция заема сайтът ви. Най-доброто СЕО е когато излезете в първите десет без да сте платили за това.  При поръчка за сео оптимизация на уеб сайт е добре да знаете и точните фиксирани цени. Доста уеб дизайнери и уеб студия не предлагат фиксирани цени и най-вече не дават гаранции за успех. Неувереността и липсата на достатъчно добри познания за СЕО се вижда и в работа им. Разликата между обикновено уеб дизайнерско студио и нашето е, че ние даваме възможност за бързо и адекватно онлайн развитие на вашия бизнес. Освен това, даваме гаранция за всяка наша услуга. Поддържайки високо ниво на образованост на нашите специалисти по СЕО оптимизация на уеб сайт цени  гарантираме, че зад цената, която ще платите, ще получите наистина качествена услуга. сео оптимизация на уеб сайт цени

 

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ – ГАРАНЦИЯ

Ние от Глоал Уеб Дизайн Бг предоставяме 6 месеца гаранция на СЕО оптимизация на уеб сайт. Цената на СЕО оптимизация на уеб сайт се определя от големината на уеб сайта ви и колко страници от него искате да бъдат оптимизирани. Изготвяме индивидуални оферти, съобразени с вашия бюджет. Заедно със СЕО оптимизацията е хубаво да се направи и линк билдинг. Той е наразделна част от нея, гарантираща добри резултати.

Цени при поръчка на СЕО оптимизация на уеб сайт:

  • Пълна сео оптимизация на уеб сайт
  • Анализиране на вътрешните страници
  • Подреждане и писане на СЕО ориентиран текст
  • Позициониране (за Гугъл 1-ва страница)
  • Проверка и корекция на локално сео (органично сео)
  • Създаване на пренасочвания (ако има счупени линкове)
  • Линк Билдинг на уеб сайт
  • Създаване на Robots.txt и Sitemap.xml ( и запълване !)
  • Гаранция за извършените услуги 6 до 8 месеца

ЦЕНА: 850 лв. (за уеб сайт на 5 кл. думи)
ЦЕНА: 950 лв. (за уеб сайт на 6 кл. думи) + линк билдинг
ЦЕНА: 1200 лв. (за уеб сайт на 7 кл. думи) + линк билдинг + СЕО текстове
ЦЕНА: 1500 лв. (за уеб сайт на 8 кл. думи) + линк билдинг + писане на СЕО ориентиран текст + избутване на 8 страници от сайта ви на първа страница в Гугъл.
ЦЕНА: 2000 лв. (за уеб сайт на 10 кл. думи) + всички екстри + социален линк билдинг сео оптимизация на уеб сайт цени

Възможно е и разсрочено плащане. 40% от сумата се плаща при подписване на договор за услугата, а останалата сума се разпределя на равни месечни вноски по договаряне.

сео оптимизация на уеб сайт цени Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com

сео оптимизация на уеб сайт цени