качествен редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин цена, редизайн на онлайн магазин цени, цени за редизайн на онлайн магазин, професионален редизайн на онлайн магазин, качествен редизайн на онлайн магазин, редизайн на магазин, редизайн на онлайн магазин бюджетиране

Професионален редизайн на онлайн магазин

професионален редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин, редизайн на онлайн магазин цена, редизайн на онлайн магазин цени, цени за редизайн на онлайн магазин, професионален редизайн на онлайн магазин, качествен редизайн на онлайн магазин, редизайн на магазинПрофесионален редизайн на онлайн магазин е необходима стъпка за всеки наложил се на пазара онлайн бизнес. Както всичко останало в сферата на ИТ технологиите и онлайн магазинът се нуждае от обновление. Това е така, защото Гугъл постоянно въвежда нови изисквания за оптимизация на сайтовете и магазините. Професионален редизайн на онлайн магазин гарантира  по-лесното намиране на вашия магазин и повишаване на продажбите. Чрез професионален редизайн на онлайн магазин сайтът ви става по-бърз и респонсив спрямо нуждите на Гугъл. Това автоматично го качва на по-високи позиции в търсачката.  Знаем колко е важно тежкото реноме на един онлайн магазин, както и високия му ранкинг и добрия социален линк. Всичко това може да се постигне с професионален редизайн на онлайн магазин.

Накратко казано, в този процес се оптимизират всички картинки. Правят се възможно най-малко мегабайти, а след това се редуцират JS, CSS, HTML и всички останали файлове в магазина. Така той зарежда много по-бързо и покрива изискванията на Гугъл търсачката. След това задължително се изчисляват HTTP заявките към сървъра и се кешират. Това значително ги намалява и магазинът ви започва да зарежда още по-бързо.  Премахва се излишния код, а когато това не е възможно се позиционира във външни CSS и JS файлове. След това магазинът се свързва с CloudFlare, за да се гарантира една допълнителна сигурност и стабилност.

 

Професионален редизайн на онлайн магазин цени

 При поръчка на професионален редизайн на онлайн магазин получавате:

  • Цялостен редизайн на онлайн магазин
  • Намаляване на големината на картинките за да зарежда магазинът ви по-бързо
  • Редуциране големината на JS, CSS и HTML файловете
  • Проверка за CloudFlare услуга за постоянно визуализиране на онлайн магазина ви дори при падане на хостинга
  • Безплатен SEO анализ на вашия онлайн магазин
  • Подреждане на първа страница от Маркетинг Продуктов Специалист

ЦЕНА (до 500 продукта): 550 лв.
ЦЕНА (до 1000 продукта): 750 лв.
ЦЕНА (до 5000 продукта): 900 лв.
ЦЕНА (до 20 000 продукта): 1500 лв.

 

Гаранция на професионален редизайн на онлайн магазин:

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ ви даваме между 6 и 8 месеца гаранция за нашите услуги. Тя покрива резервно копие на всички картинки и файлове, които сме редактирали или редуцирали, за оптимално бързо зареждане. Нашите сървъри могат да съхраняват и големи количества файлове до 100 GB. Услугата е при минимални месечни тарифи. Повече информация може да получите  като се обадите на телефона или ни пишете на имейла от контактната ни форма. Когато се свържете с нас попитайте и за програмата ни за лоялни клиенти. С нея може да получите до 35% отстъпка от цените на нашите услуги.

 

редизайн на онлайн магазин Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com