ПОРЪЧКА НА УЕБ САЙТ

ПОРЪЧКА НА УЕБ САЙТ СЪС SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

От формата можете да направите поръчка на уеб сайт само с няколко клика. Тук сме написали основните наши дейности. Когато направите поръчка на уеб сайт през формата не забравяйте да напишете име, имейл и телефон за да можем да се свържем с вас. В рамките на деня успяваме да се свържем с всеки направил поръчка през формата за поръчка на уеб сайт. През тази форма можете да поръчата не само уеб сайт, но и онлайн магазин, seo оптимизация и доста други наши услуги.

Loading...
0BGN

СТЪПКИ ЗА ПОРЪЧКА НА УЕБ САЙТ ( само когато е онлайн )

Поръчка на уеб сайт може да направите посредством изпращане на подробен имейл с прикачени файлове до нас или уговорена среща в нашия офис като носите с вас USB флаш памет, CD, DVD или чрез онлайн диск файловете за проекта ви.

Списък с необходима информация

1. Фирменото ЛОГО

Ако разполагате с Вашето лого във формат psd (Adobe Photoshop), cdr (Corel Draw) или png – добавете го към файловете, които подготвяте за подаване в поръчка към нас.

как да поръчам уеб сайт

2. Навигация на сайта – менюта

Всеки сайт задължително има навигация (навигационно меню). Срещат се и наименованията раздел, категория, но най-правилно е меню.
Подредете ги във текстов файл (txt) или Word документ (docx). Нов текстов файл можете да си създадете чрез десен клик с мишката – пояснение.

Примерен текстов файл с навигация:

1. За нас
2. Проекти
3. Новини
4. Кариери
5. Услуги
– Изработка на мобилно приложение
– Изработка на сайт
6. Контакти – Обърнете внимание: когато искате да имате под-менюта (под-страници) в навигацията, просто ги отделете с тиренца под основното меню.

Както в примера: 5. Услуги е главно меню и отделените с тиренца под него са под-менюта (под-страници).

изработка на сайт

3. Страници за навигация за сайта

След като сте определили какво да включва навигацията, следва да предоставите „пълнеж“ за всяка страница – текст, снимки и/или видео (освен в случаите, когато желаете услуга писане на текст и/или фото услуги).

За всяка от страниците трябва да бъде направена отделна папка. Папка можете да си направите чрез десен клик на мишката – пояснение.
Във всяка папка за страница поставете текста и снимките, които желаете да бъдат на страницата.

Например, в страница За нас може би ще искате да сложите текстов файл с описание на Вашата фирма и снимки/видео (на екипа, офиса, сградата и т.н.).

Ако правите под-страница (например под-страница Изработка на мобилно приложение към главна Услуги – както е в нашия пример), създайте папката за нея в папката за основната страница.

Всички снимки трябва да бъдат с размер, подходящ за поставянето им в сайт – над 2000 пиксела ширина. Прекалено големи снимки не са проблем, дори са предпочитани – важното е да не са прекалено малки.

изработка на уеб сайт

4. Фирмена информация и допълнения при поръчка на уеб сайт

Допълнителна информация за Вашата фирма ще ни е винаги от полза. Ще са ни необходими Вашите GPS координати, точен адрес, телефон, e-mail, описание на фирмата – с какво се занимава, какви продукти предлага и т.н. Тази информация е полезна в случаите, когато създаваме Facebook страница или страница в друга социална мрежа както и за страница Контакти във Вашия бъдещ уеб сайт. Тази информация може да бъде подадена в отделна папка (напр. „фирмата“) за да я използваме за гореизброените цели.

Също така, ако имате някакви предпочитания за цвят, който да бъде използван във Вашия нов уеб сайт, можете да го споделите с нас. Ще бъдем благодарни и на адреси на сайтове, които Ви харесват като подредба, дизайн, достъпност и други критерии.

5. Поръчка на уеб сайт – подаване на информация

След като сте изпълнили всички точки до тук, папката Ви с данни за сайта би трябвало да има сходна структура и да изглежда като:
изработка на уеб сайт

След като сте постигнали подобна файлова и папкова структура, архивирайте цялото съдържание и го предайте на Global Web Design BG.

Обмяната на файлове към нас може да стане по най-различни начини:
– чрез Вашето електронно хранилище, предоставено Ви от нас (в повечето случаи това върши най-добра работа)
– чрез изпращане на архива по e-mail
– на място в Global Web Design BG офис с преносимо устройство (USB флаш памет, CD/DVD, преносим твърд диск и др.)

Последното се използва при пренасяне на особено големи файлове – напр. висококачествено видео.

Архив можете да си направите чрез програма – архиватор. Ако нямате програма – архиватор на компютъра, можете да изтеглите безплатна от интернет, например 7-Zip.

6. Коригиране на информация – поръчка на уеб сайт

Ако решите да правите корекции към вече изпратените и приложени файлове, повторете всички стъпки до тук като променяте на местата, които желаете да бъдат коригирани. След това се свържете с нас за уточняване на детайли, необходими за техническото изпълнение и прилагане на тези корекции.

7. Имате въпрос – попитайте ни за поръчка на уеб сайт?

Ако имате въпроси или неясноти спрямо настоящото обяснение, не се колебайте да се свържете с нас! Професионалист от екипа на Global Web Design BG, ще Ви изслуша и ще намери отговор на всички Ваши въпроси, свързани с изработката на сайт.

поръчка на уеб сайт, поръчай, поръчка на сайт, поръчка на приложение, поръчки, заявка, заявки  Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com