изработка на онлайн магазин, направа на онлайн магазин, изграждане на онлайн магазин, поддръжка на онлайн магазин, поддръжка на онлайн магазин цени

поддръжка на онлайн магазин цени

ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Какво трябва да знаем при поръчка на поддръжка на онлайн магазин ?

Първо и много важно е да знаем приблизително какъв е опита на уеб дизайнера или уеб студиото. Вторто – при поръчка на самата поддръжка на онлайн магазин да пожелаем писане на SEO контент за артикулите ни. Трето – да попитаме уеб дизайнера може ли да ни предложи CDN за нашия онлайн магазин ! Това ще ускори бързото зареждане и на мобилните устройства също. Съответно ще доведе и до много добри резултати при търсене в Гугъл.

Напоследък забелязваме, че всеки пише в Гугъл: поддръжка на онлайн магазин цени, което ни довежда до интересни заключения. Разбира се, всеки търси евтино и качествено, но истината е различна и такова нещо не съществува. Реално погледнато, няма човек, който да работи безплатно или на загуба за да предостави високо качество.

И четвърто – да попитаме дали в нашия бюджет може да се разположат добре исканите услуги.

ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНИ – ГАРАНЦИЯ + CDN УСЛУГА

Това е може би най-добрата услуга за поддръжка, когато е в комбинация с CDN (content delivery network). Поддръжка в комбинация с външен сървър за поддържане на постоянната визуализация на вашия онлайн магазин е най-доброто. При падане на вашия хостинг, което е напълно възможно и се случва, CDN поема визуализирането на вашия онлайн магазин. Самата поддръжка на CDN ( CloudFlare ) услугата в качествени параметри изисква познания. Поддръжка на онлайн магазин цени за CDN (CloudFlare ) можете да доплатите за още месеци. Възможността за CDN поддръжка и Гаранция практически е като Каско за вашия онлайн магазин. Тази услуга покрива абсолютно всякакви сривове, хакерски атаки и падане на вашия онлайн магазин с възстановяване от арвих на нашите сървъри !

 

поддръжка на онлайн магазин цени Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com