Телефон : +359 884 561 731
Имейл : globalwebdesignbg@gmail.com

Озвучаване на събития

ТАЗИ УСЛУГА ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРЕДЛАГА

Една от услугите, които предагаме е озвучаване на различни видове събития. За подходящо озвучаване на събития ние разполагаме както с добри DJ, така и с високо квалифицирани и опитни тонрежисьори. В зависимост от вашите нужди, ние можем да ви предложим широка гама озвучителни услуги. Нашите озвучители работят в различни звукооформителски направления. При нас лесно може да намерите озвучител, който да има опит в озвучаването на събития като вашето – рожден ден, конференция, презентация, камерен концерт. Ние разполагаме с тонрежисьори, които имат богат опит в озвучаване на спектакли с оркестър на живо и голям екип артисти на сцена. Също така разполагаме и със звукорежисьори, специализирани в студийно озвучаване, монтаж, смесване и мастеринг, както и озвучаване в по-малки зали.

Озвучаването на дадено събитие/концерт/спектакъл е задача, с която само опитен DJ или звукорежисьор би могъл да се справи. Нашият екип може да отговори на всяко едно ваше изискване.

Озвучаване на конференция, презентация, семинар

За едно стандартно конферентно озвучаване са необходими подходящи за размера на залата и броя на участващите озвучителни тела (тонколони). И микрофони, малък смесителен пулт и техническо лице, които да подреди озвучителната техника и да работи с нея по време на вашата конференция/презентация/семинар. Основната задача на тонрежисьора е да обезпечи  технически вашето събитие. Или казано по-просто – всичко да се чува добре. Подреждането на необходимата техника, окабеляването и последващия баланс на микрофони и звуци на запис (ако има такива) са негово задължение.

Има два варианта на заплащане на услугата: на час и пакет от 4,6 и 8 часа. Всеки следващ час извън пакетната цена се заплаща допълнително. Цената се определя от мащаба на вашето събитие като се калкулира по следния начин: брой озвучителни тела, брой микрофони и времетраене. В рамките на гр. София (до Околовръстен път) транспорта на техниката е за наша сметка. Извън тези граници е 0,50ст. на километър.

Озвучаване на коктеили, озвучаване на тиймбилдинги

Тъй като сме гъвкави и тук можем да ви предложим варианти за озвучаване на събития на достъпна цена.

Ако имате собствен водещ или вече сте си наели такъв, но той не разполага с необходимата техника. А просто умее да говори добре пред публика и с присъствието си създава подходяща атмосфера. То тогава икономичният пакет озвучаване на събития е напълно достатъчен. С него вие получавате необходимата техника и специалист, който да я разположи на подходящите места. Тоест да я върже, да я тества и да води вашето събитие на смесителния си пулт. Неговата задача са баланса и силата на звука. Цената на тази услуга зависи от големината на вашето събитие. Транспортът в рамките на гр.София (до Околовръстен път) е за сметка на фирмата. Извън тези граници е 0,50ст на километър.

Озвучаване на банкети – (озвучаване на събития)

Ако пък просто имате идея как искате да звучи и да бъде организирано вашето събитие, но нямате водещ, диджей и изпълнител, то тогава пакет „All inclusive“ е точно за вас. Всичко в цената ще рече – от нас техниката, звукорежисьора, диджея, водещия и един или няколко изпълнители. Цената на тази услуга се определя след обсъждане на вашата идея с нашите специалисти. Тя може да вкючва само диджей и водещ, само диджей и изпълнител, само изпълнител и водещ и т.н. Комбинациите са в зависимост от вашите нужди. Транспортът в рамките на гр.София (до Околовръстен път) е за сметка на фирмата. Извън тези граници е 0,50ст на километър.

озвучаване на събития, озвучаване цени, озвучаване, озвучаване на сватба, озвучаване конферентни зали, озвучаване за сватба, озвучаване на парти, озвучаване на паритита, озвучаване на зала, озвучаване ресторант, озвучаване абитуриентски бал, озвучаване на коктеили, диджей за бала, диджей за сватба, озвучаване тържество

Озвучаване на партита, рождени дни, балове, годишнини, коледни и новогодишни празненства

За доброто звуково оформление на вашия празник ние предлагаме различни диджеи, водещи, изпълнители. Те могат да удовлетворят всеки музикален вкус и напълно да покрият изискванията ви за протичане на празника. Освен озвучаване, можем да ви осигурим аниматори, видео заснемане и видео монтаж. Можем да осигурим също и кетъринг, украса, фойерверки, осветление и всичко останало, необходимо за вашия празник. Работим по предварително изготвени сценарии, в който Вие сте описали всичко, което искате да се случва на вашето събитие. Цената на тази услуга се определя след обсъждане на вашата идея с нашите специалисти. Тя може да вкючва само диджей и водещ, само диджей и изпълнител, само изпълнител и водещ, един или няколко аниматора и т.н. Комбинациите са в зависимост от вашите нужди. Транспортът в рамките на гр.София (до Околовръстен път) е за сметка на фирмата. Извън тези граници е 0,50ст на километър.

Озвучаване на сватби

За една добре структурирана сватба са необходими опитни диджей и водещ, а най-добре две в едно – водещ диджей. Всички знаем, че сватбата не е събитие като всички останали. Тя е доста специфична и изисква строга подредба на малките събития вътре в нея. Различните ритуали, танцът на младоженците, танцът на кумовете, на родителите на младоженците, рязането на сватбената торта са една занчителна част от първите 5 часа от вашето празненство. Озвучаване на събития – сватбена структура.Заедно с тях, напоследък много двойки решават да включат в сватбената си програма различни сватбени игри. За подреждането на тези малки събития в едно голямо добре направено сватбено тържество се пише подробен сценарии по който избрания от вас диджей работи в деня на събитието. Озвучаване на събития като сватба изисква време, техника, специалисти, подготовка, сценарий и доста други детайли. Това прави озвучаване на събития като сватбите изключително деликатни.

Озвучаване на Събития – сватбен сценарий

В него младоженците попълват до най-малката подробност всичко, което искат да се случва по време на тържеството. Любима музика, забранена за пускане по време на тържеството музика, първи сватбен танц, кой кога ще влиза в ресторанта – всичко това е добре структурирано и изпипано до най-малкия детаил. Защото в сватбения ден всичко е важно! Много хора си мисля, че озвучаване на събития е с фиксирана цена, незнаейки че тя зависи от качеството на техниката. Цената на тази услуга се определя след обсъждане на вашите идеи с нашите специалисти. Озвучаване на събития за сватби със сценарий изисква сериозна подготовка. Диджей и водещ, фолклорен ансамбъл, музика на живо и други подбни услуги, комбинирани по ваше желание. В сватбения ден няма невъзможни неща. Транспортът в рамките на гр.София (до Околовръстен път) е за сметка на фирмата. Извън тези граници е 0,50ст на километър.

Озвучаване на събития – примерни цени

Озвучаване на събития с диджей за Сватби
(цените са примерни поради персоналните изисквания)
Диджей на сватбено тържество:
Цена: 530 лв.
Цената е за продължителност до 5 астрономически часа
За всеки следващ започнат час се доплащат по 110 лв. на час

Озвучаване на събития с диджей за Парти
(цени са примерни порави възможностите за индивидуализиране)
Диджей за фирмено парти:
Цена: 470 лв.
Цената е за продължителност до 5 астрономически часа
За всеки следващ започнат час се доплащат по 100 лв. на час

Озвучаване на събития с диджей за Лични празници
(възможностите тук са изключително много и цени са строго персонални)
Диджей за лични празници:
Цена: 380 лв.
Цената е за продължителност до 5 астрономически часа
За всеки следващ започнат час се доплащат по 75 лв. на час

Озвучаване на събития с диджей за Детско парти
DJ / аниматор за детско парти,
DJ / аниматор водещ на игри:
Цена до 60 мин. – 130 лв.
Цена до 90 мин. – 150 лв.
Цена до 120 мин. – 170 лв.
За всеки следващ започнат час се доплащат по 75 лв. на час

В цената е включен безплатен транспорт за гр. София(до околовръстен път). Извън тези граници по 0,50ст. на километър.

Озвучаване на събития професионално за Изнесен Ритуал
Допълнителни услуги:
• Втори DJ за повече настроение – 340 лв.
• Озвучаване на изнесен ритуал – 190 лв.

*Цените са примерни и подлежат на коментар в зависимост от вашите нужди и бюджет.

Ние не се конкурираме, не се сравняваме, не съдим никой за делата му, ние просто вървим напред !

озвучаване на събития, озвучаване Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com

Call Now Button