МОБИЛНИ

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА – Android & IPhone & Windows 

Logo

Ние разработваме мобилни приложения за вашите смарт устройства за да можем да придадем по-добра реклама и гъвкавост на вашият бизнес в онлайн пространството. Повишавайки присъствието ви в Google Play с мобилно приложение вие получавате изключителна реклама до огромна част от световното население. Разбира се външността т.е. интерфейсната реклама на вашето мобилно приложение трябва да е много добре подбрана и в стила на вашият успешен бизнес за да бъде то успешно.

Мобилните приложения които нашите специалисти разработват на този етап са само за смарт устройства с операционна система Андройд (Android), Айфон (IPhone) и Уиндоус (Windows) !
Разработваме приложения за всякакви ваши нужди – рекламни приложения, приложения тип игра, информационни, ланчер приложения за уеб сайт и др. като поддържаме конкурентни цени пред всички останали в бранша ни.

Global Web Defece Pro v.1.0 – Light Version DEMO – СВАЛИ –

Няма да имате досадни реклами в приложението, които да ви дразнят и пречат на добрата игра. Ще имате допълнително опция за подпомагане на чрез SMS на разработчиците. По този начин ще можем да ви предложим само безплатни приложения за игра, асистент приложения и много др.

Global Web Defence Pro

Global Web Defence Pro –> УВЕЛИЧИ

Global Web Defens Pro1

Global Web Defens Pro –> КЛИКНИ И УВЕЛИЧИ

Приложението, ще бъде готово за игра на 17-ти април 2015 г. и, ще имате удоволствието да се насладите на един истински Tower Defence с елементи от неповторимата StarCraft 1 гейм елементи и League Of Legends характер билд на героя. Приложението ще бъде интегрирано и за игра под браузер за хора без смарт устройства и ще има поддръжка на клавиатура и мишка.

ДЕМО версия на ( Facebook Game ) – (ИГРАТА ЩЕ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА)
Очаквайте скоро …    2018 – 10 АПРИЛ

Играта се играе с клавиатура (W – S – A – D) и мишка

Играта е изградена и базирана на HTML5 и CSS3 програмни езици и се преоразмерява за всякакви екрани. Демо версията не е направена да се отваря на мобилни утройства и талблети, моля не я отваряйте поради опастност да претоварите устройството си и то да забие. Ако все пак отворите уеб играта и устройството ви забие просто го рестартирайте за да се оправи.

Уеб разработката на тази игра, ще приключи в началото на 2017 година месец 1-ви Април и ще открие врати на 10-ти април.
Какво ще са възможностите на играта и каква свобода, ще ни предостави тя, ще разберете в следващите редове на описанието на играта.

Описание на играта

Dreams of Gods – The Traveler е MMORPG или казано на чист български език Масивна Мултиплеър Онлайн Ролева Игра !

Възможностите в играта, ще са следните: Играчът ще може да избере измежду 5 класа герой, ще има възможността да ги развие по най-правилният начин.
Ще може да има компаньон или бойно животно, разбира се в това число дори и наеймници. Ездитни животни от приказен характер, кристали като парична единица и злато за кеш единиците с реални пари, PvP точки за репотация, Арена битки за печелене на реални пари със непринудени залози от ответните страни. Посещаване на различни красиви земи с приказни същества, митологични визии, животни и богове, една красива реалност с поучителен характер. Куестове от цял свят събрани на едно място за да ви научат на реални познания от математика, физика, история, биология че дори и музика и изобразително изкуство.

В играта са събрани детайли от едни от най-успешните игри на пазара и са обединени по един блестящ начин за да могат да ви придадът усещането, че сте там. С възможности да печелите реални пари от PvP битки, Дънджъни и Бос еванти, възможности които никоя друга игра няма да ви предостави.

Очаквайте скоро …    2018 – 10 АПРИЛ

 

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com

Facebook Коментари
Сподели