game

Global Web Defece Pro v.1.0 – Light Version DEMO – СВАЛИ и ТЕСТВАЙ

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА – Android, IPhone & Windows

Ние разработваме мобилни приложения за вашите смарт устройства за да можем да придадем по-добра реклама и гъвкавост на вашият бизнес в онлайн пространството. Повишавайки присъствието ви в Google Play с мобилно приложение вие получавате изключителна реклама до огромна част от световното население. Разбира се външността т.е. интерфейсната реклама на вашето мобилно приложение трябва да е много добре подбрана и в стила на вашият успешен бизнес за да бъде то успешно.

Мобилните приложения които нашите специалисти разработват на този етап са само за смарт устройства с операционна система Андройд (Android), Айфон (IPhone) и Уиндоус (Windows) !
Разработваме приложения за всякакви ваши нужди – рекламни приложения, приложения тип игра, информационни, ланчер приложения за уеб сайт и др. като поддържаме конкурентни цени пред всички останали в бранша ни.

Няма да имате досадни реклами в приложението, които да ви дразнят и пречат на добрата игра. Ще имате допълнително опция за подпомагане на чрез SMS на разработчиците. По този начин ще можем да ви предложим само безплатни приложения за игра, асистент приложения и много др.

 

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: [email protected]