МЕТРОВАГОННА РЕКЛАМА

Реклама в метрото чрез метровагонна  реклама е един много добър начин да рекламирате вашите продукти! Успехът на този тип реклама е голям когато  директно се рекламират продукти. Човекотрафикът в метрото е изключително голям. В пиковите часове до 2 милиона души дневно. Това Ви дава изключително голямо достигане до потребителите, особено ако имате и уеб сайт или онлайн магазин, в който те а влязат и да разглеждат докато се возят към вкъщи. Доста от бизнесите, които се рекламират в метрото, постигат огромен успех. Разбира се, всичко се дължи и на много добре оформена графика на банерите на рекламата. Запомнящите се лога и слогани са много важна част от една успешна и резултатна реклама в метрото.

РЕКЛАМА В МЕТРОТО – МЕТРОВАГОННА РЕКЛАМА

За да бъде успешна една реклама в метрото тя трябва да има основа. Какво означава това? Основата на рекламата се състой в това тя да има подходящо графично оформление, насочване към уеб сайт или онлайн магазин и продукт, който да продава. Без тези три неща всяка една реклама е крайно неефективна. За това ние от Глобал Уеб Дизайн БГ сме затворили изцяло рекламния цикъл при нас за да можем да ви предложим всичко на едно място на конкурентно ниски цени.

РЕКЛАМА НА ПАНА В МЕТРОВАГОНИТЕ

Този тип рекламиране дава много висока производителност при рекламиране на парфюми, продукти за бита, градината, бяла техника и др. Не работи много добре с метромедийните специалисти и можем да ви кажем например коя линия на метрото би била по-ползвотворна за вашата рекламна кампания.

КАКВО ДАВА МЕТРОВАГОННА РЕКЛАМА ?

Тя дава много висок резултат в директното продаване и рекламиране на продукти. Може да се постигнат зашеметяващи резултати за кратко време. Много от хората в метрото не си говорят помежду си но гледат рекламите и си ровят в телефоните. Това дава огромен тласък на рекламите на метровагоните и паната. В самите метровагони има малки, продълговати и квадратни пана и зони в които да се позиционира вашата реклама.

КАКВО ДАВА РЕКЛАМА В МЕТРОТО ?

Реклама в метрото чрез метровагонна  реклама не само предизвиква интерес, трафик и продажби, но и дава едни много сериозни дългосрочни резултати! Инвестицията се възвръща напълно за кратък период от време. В същото време хората са ви запомнили, защото са гледали вашите продукти и логото ви всеки ден в продължение на определено време. И дори след сваляне на рекламните пана те продължават да ви търсят и да купуват вашите продукти. На това му казваме Ние неочаквано добра комбинация!

 

метровагонна реклама, реклама в метрото Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com