Поръчването може да стане посредством изпращане на подробен имейл с прикачени файлове до нас или уговорена среща в нашият офис на бул. Витоша 1А, ет. 2, офис 215 като носите с вас USB флаш памет, CD, DVD или чрез онлайн Диск файловете за проекта ви.

Списък с необходима информация

1. Фирмено лого

Ако разполагате с Вашето лого във формат psd (Adobe Photoshop), cdr (Corel Draw) или png – добавете го към файловете, които подготвяте за подаване към нас.
как да поръчам уеб сайт

2. Навигация

Всеки сайт задължително има навигация (навигационно меню). Срещат се и наименованията раздел, категория, но най-правилно е меню. Подредете ги във текстов файл (txt) или Word документ (docx). Нов текстов файл можете да си създадете чрез десен клик с мишката – пояснение.
Примерен текстов файл с навигация:1. За нас 2. Проекти 3. Новини 4. Кариери 5. Услуги – Изработка на мобилно приложение – Изработка на сайт 6. КонтактиОбърнете внимание: когато искате да имате под-менюта (под-страници) в навигацията, просто ги отделете с тиренца под основното меню.Както в примера: 5. Услуги е главно меню и отделените с тиренца под него са под-менюта (под-страници).
gwd

3. Страници за навигацията

След като сте определили какво да включва навигацията, следва да предоставите „пълнеж“ за всяка страница – текст, снимки и/или видео (освен в случаите, когато желаете услуга писане на текст и/или фото услуги).За всяка от страниците трябва да бъде направена отделна папка. Папка можете да си направите чрез десен клик на мишката – пояснение. Във всяка папка за страница поставете текста и снимките, които желаете да бъдат на страницата.Например, в страница За нас може би ще искате да сложите текстов файл с описание на Вашата фирма и снимки/видео (на екипа, офиса, сградата и т.н.).Ако правите под-страница (например под-страница Изработка на мобилно приложение към главна Услуги – както е в нашия пример), създайте папката за нея в папката за основната страница.Всички снимки трябва да бъдат с размер, подходящ за поставянето им в сайт – над 2000 пиксела ширина. Прекалено големи снимки не са проблем, дори са предпочитани – важното е да не са прекалено малки.gwd2

4. Допълнителна фирмена информация

Допълнителна информация за Вашата фирма ще ни е винаги от полза. Ще са ни необходими Вашите GPS координати, точен адрес, телефон, e-mail, описание на фирмата – с какво се занимава, какви продукти предлага и т.н. Тази информация е полезна в случаите, когато създаваме Facebook страница или страница в друга социална мрежа както и за страница Контакти във Вашия бъдещ уеб сайт. Тази информация може да бъде подадена в отделна папка (напр. „фирмата“) за да я използваме за гореизброените цели.Също така, ако имате някакви предпочитания за цвят, който да бъде използван във Вашия нов уеб сайт, можете да го споделите с нас. Ще бъдем благодарни и на адреси на сайтове, които Ви харесват като подредба, дизайн, достъпност и други критерии.

5. Подаване на информацията към Global Web Design BG

След като сте изпълнили всички точки до тук, папката Ви с данни за сайта би трябвало да има сходна структура и да изглежда като: gwd3След като сте постигнали подобна файлова и папкова структура, архивирайте цялото съдържание и го предайте на Global Web Design BG.Обмяната на файлове към нас може да стане по най-различни начини: – чрез Вашето електронно хранилище, предоставено Ви от нас (в повечето случаи това върши най-добра работа) – чрез изпращане на архива по e-mail – на място в Global Web Design BG офис с преносимо устройство (USB флаш памет, CD/DVD, преносим твърд диск и др.)Последното се използва при пренасяне на особено големи файлове – напр. висококачествено видео.Архив можете да си направите чрез програма – архиватор. Ако нямате програма – архиватор на компютъра, можете да изтеглите безплатна от интернет, например 7-Zip.

6. Коригиране на информация

Ако решите да правите корекции към вече изпратените и приложени файлове, повторете всички стъпки до тук като променяте на местата, които желаете да бъдат коригирани. След това се свържете с нас за уточняване на детайли, необходими за техническото изпълнение и прилагане на тези корекции.

7. Имате въпрос?

Ако имате въпроси или неясноти спрямо настоящото обяснение, не се колебайте да се свържете с нас! Професионалист от екипа на Global Web Design BG, ще Ви изслуша и ще намери отговор на всички Ваши въпроси, свързани с изработката на сайт.

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКАМоля изберете (ДА) само на услуга(и) който желаете и натиснете бутона ИЗПРАТИ по-долу на страницата!
 

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: [email protected]