качествена изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайтове, изработка на уеб сайт цена, изработка на уеб сайт цени, изработка на уеб сайтове цена, изработка на уеб сайтове цени, изработка на уеб сайт професионално

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ СЪС СЕО

Изработка на уеб сайт със СЕО оптимизация за първа страница в Гугъл не е лесна задача за голяма част уеб дизайнери и студия. За да може един нов уеб сайт или онлайн магазин да излезе на първа страница в Гугъл, то той трябва отговаря на всички изисквания. Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ следим новите тенденции и квалифицираме нашия екип от професионалисти за да ви предложим възможно най-високо качество. Уверени сме в нашите професионалисти, доказали се през годините, и сме единствените даващи Гаранция за СЕО Оптимизация.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ СЪС СЕО – ПАКЕТ СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ

За да бъде вашия уеб сайт или онлайн магазин успешен на него му е необходима СЕО оптимизация на високо ниво. За всеки бизнес е важно уеб сайтът или магазинът да са на първа страница и да продават продуктите и услугите. Знаейки колко е важно това за Вас, нашите клиенти, Ние създадохме и пакет за целта. В нашия пакет изработка на уеб сайт със СЕО оптимизация, Вие получавате всичко на куп. Изключително конкурентна цена за месечна поддръжка на целият Ви уеб сайт, която включва писане на публикации, за да останете на 1-ва страница в Гугъл.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ СЪС СЕО – ОФЕРТА

При поръчка на изработка на уеб сайт със сео оптимизация в пакет вие получавате:

  • Цялостна изработка на уеб сайт
  • Качествена сео оптимизация
  • Дизайн по ваш избор и вкус
  • Ускорител за бързо зареждане на уеб сайта ви
  • Инструмент за поправяне на счупени линкове в сайта ви

ЦЕНА: 479 лв. + СЕО Оптимизация

Възможно е и разсрочено плащане на услугата на равни месечни вноски както следва:

  • 191,60 лв плащате при поръчката (40% авансово плащане като гаранция от ваша страна)
  • 143,70 лв след края на първия месец от подписване на годовора
  • и още 143,70 лв след края на втория месец от подписване на договора.

Условията по разсроченото плащане подлежат на договаряне при подписване на договор.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ СЪС СЕО + ГАРАНЦИЯ

Изработка на уеб сайт със СЕО оптимизация и гаранция на услугата за изработката – на това му казваме хеттрик. С един куршум три заека – Уеб сайт + СЕО + Гаранция ! Пакетът е създаден за максимален комфорт на нашите клиенти на оптимално ниска цена и с много високо качество на услугата. Съпортът и Администрацията на услугата са с доказано качество от Суперхостинг БГ и Нас – Глобал Уеб Дизайн БГ ! Изграждаме и поддръжаме заедно уеб сайтове и онлайн магазини вече повече от 11 години. За това и пакета от тези три услуги е на тази цена. Един подарък от нас за вас.

ЗАЩО Е ДОБРЕ ДА ИМАТЕ ГАРАНЦИЯ?

Защо е добре да имате гаранция при и след изработка на уеб сайт със СЕО оптимизация?

Доста често се случва след изработка на уеб сайт или направа на СЕО оптимизация да не получите това, за което сте платили. Разбира се, след това ви се налага да търсите други изпълнители и да наливате още пари, време и нерви.

Ние даваме гаранция на нашите уеб услуги и можем да ви уверим, че при неизпълнение на съществена част от вашите изисквания, ние ще ви върнем парите. От 2008 година до днес не се е случвало да не можем да изпълним изцяло изискванията на нашите клиенти. Затова е добре след изработка на уеб сайт със СЕО да имате гаранция за високото качество на услугата и добрата поддръжка.

 

изработка на уеб сайт със сео Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com