изработка на уеб сайт, изработка на сайт, изработка на сайт цена, изработка на сайт цени, професионална изработка на сайт, изработка на уеб сайт цена, изработка на уеб сайт цени, професионална изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайт цени

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Предлагаме ви изработка на сайт чрез модерни и доказани дизайни, подходящи за привличане на потенциални клиенти към вашия успешен бизнес. Подходът е индивидуален към всички, за да може да бъде авторски всеки уеб сайт, които ние изграждаме за вас. Професионалната изработка на сайт включва редица процеси от графичен дизайн до прецизната seo оптимизация за да излезе вашият уеб сайт на първа страница в Гугъл. След процеса по изработка на сайт се правят вътрешен линк билдинг и вътрешна seo оптимизация. Втората стъпка след самата изработка на сайт е запълване със съдържание на всяка страница в него.  Не трябва да се пропуска нито един от процесите за да може уеб сайта да придобие завършен вид. Веднъж позициониран в Гугъл, на подобаваща позиция, даден уеб сайт остава там между 2 и 5 години при ниска конкуренция. При висока конкуренция даден уеб сайт се задържа на първа страница не повече от 1-2 години без професионална seo поддръжка.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЦЕНИ

Процесът по изработка на сайт не е само инсталацията на подходяща тема и постигането на добър външен вид. В повечето уеб дизайнерски студиа завършват даден уеб сайт и за тях процеса е приключен. За Нас един проект стартира с изработка на сайт и завършва с подобаващо позициониране на първа страница в Гугъл. Основните правила след една изработка на сайт остават следните: да се поддържа методично живота на сайта с по една статия седмично минимум. В повечето случай доста от клиентите след самата изработка на уеб сайт спират да пишат публикации. Това убива живота на сайта и той бавно и постепенно започва да отпада от класирането при дадени ключови думи. Този процес е известен още като black seo death website и е лошо за всеки бизнес и неговото развитие. Най-често в Гугъл при търсене на уеб дизайнери се изписва: изработка на сайт цени – винаги първите които излизат са най-скъпите. Това определено не означава, че са най-можещите. Опитът показва, че в повечето случай това далеч не е така.

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ ЦЕНИ

При повечето процеси по изработка на сайт са нужни професионални графични дизайнери. Професионални PR специалисти, специалисти дигитален маркетинг и продуктов мениджър за изпълнение на план проект по реализиране на продажбите. Всички тези стъпки са изключително важни да бъдат уточнени след самата изработка на сайт.
Изработка на сайт цена? Повечето клиенти се опасяват цената да не надвиши техния бюджет при изграждането на етапи. Доста от уеб дизайнерите разчитат точно на този момент за да могат да вържат финансовите окови на клиента. Това е лоша стратегия, защото лошият старт на бизнес отношенията, рано или късно има и лош край. Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ уважаваме всеки наш клиент и знаем колко трудно се изкарват парите. За това ние ценим вашия бюджет и се разполагаме в него до толкова до колкото да можем да ви поднесем един успешен уеб сайт.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – ГАРАНЦИЯ

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ с времето създадохме услугата гаранция в уеб дизайна. Всички наши продукти и услуги са с гаранция за качество. От известно време насам и други уеб дизайнери започнаха да ни копират и да предлагат гаранция при изработка на сайт. Въпроса е обаче, че доста голяма част от тях трудно връщат парите след като се провалят. Ние сме в бранша от 11 години и разполагаме с много опитни специалисти, което гарантира вашия успех. До сега имаме фалирани компании и напуснали страната клиенти, но неуспешни уеб сайтове или онлайн магазини – НЕ. Причините да фалира дадена фирма са най-различни и те не се базират само на уеб сайта или онлайн магазина. Лошото продуктово позициониране и лошата навигация на процесите води и до множество паразитни раходи. Поради тази причина бяхме принудени от факторите в България да предлагаме все повече и повече нови професионални услуги. Така се родиха и първите тесни специалисти като seo продуктов мениджър, seo социален продуктов мениджър и анализатор на паразитни разходи.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – ЛОКАЛНО SEO

Направа на локално seo е важно, защото ви пести пари при търсене в Гугъл. Вместо да давате всеки месец от 300 лв до 2000 лв за платена реклама, с добро локално seo вие просто се класирате на добри позиции. Доста големи фирми плащат огромни суми за реклами към Гугъл само заради лошото си локално seo. След изработка на сайт е необходимо да се направи локална seo оптимизация. Какво ще да рече това ?

Локално seo е seo оптимизация със специфика на таргетирането чрез анализиране на точни ключови думи за продукт или услуга. Без локална seo оптимизация всеки уеб сайт няма никакви шансове да излезе в Гугъл. Пакета – изработка на сайт и направа на локално seo е ключът към успеха на вашия уеб сайт и вашия бизнес като цяло. Цялата идея на локалното seo след изработка на уеб сайт е да позиционира даден продукт на първа страница по точна ключова дума или фраза. Само по този начин ще ви забележат и ще предизвикате интерес към вашия бизнес.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – ПРОДУКТОВО ТАРГЕТИРАНЕ

Продуктовото таргетиране след изработка на уеб сайт е ключов момент за правилното развиване на онлайн бизнес.

Какви точно са функциите на продуктовия мениджър? Продуктовият мениджър извършва анализиране на пазара и намира точните ключови фрази за даден продукт или услуга. След това мащабно се описва даденият продукт с около 3 до 4 хиляди думи. Писане на seo съдържание за продукт не е никак лесно, а точното залагане на думите със смисъл е тънкия момент за успех и визия на текста. Големите професионалисти правят изключителни авторски текстове и изстрелват сайтове на първа страница. Това се дължи, разбира се, на огромен опит и познания, които се трупат постоянно с нови елементи подавани от глобалната търсачка.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ – РЕКЛАМА В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Рекламиране в социални мрежи е много подходящо решение за новосъздаден уеб сайт или онлайн магазин. В социалните мрежи бързо и лесно ще може да достигнете до таргетирани потенциални клиенти. За това след изработка на сайт една реклама в социалните мрежи би се отразила доста обновяващо на бюджета. Ключов момент си остава отново писане на seo съдържание за рекламите и графично оформление на банерите. Всеки детайл се гледа от много хора и е добре всичко още от самото начало да създаде подобаваща тежест и престиж на уеб сайта ви. Друга важна стъпка след изработка на сайт е правилната външна реклама и в други социални мрежи. Не трябва да се спирате само на една – примерно Фейсбук. Пускайте си рекламите с различни текстове за една и съща услуга или продукт. Важно е да е авторски текст със заложени линкове и ключови думи и фрази. Всичко това ще доведе до желаните продажбени резултати.

 

изработка на сайт, изработка на сайт цени, изработка на сайт цена, цена за изработка на сайт

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com