изработка на онлайн магазин, направа на онлайн магазин, изграждане на онлайн магазин, поддръжка на онлайн магазин, поддръжка на онлайн магазин цени

изработка на онлайн магазин цени

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНИ – НОВОСТИ

От средата на януари тази година Гугъл въведе нови правила за SEO оптимизация на онлайн магазини. Това доведе до отпадането от класацията на доста по-задни позиции при търсене на редица магазини. Този процес, разбира се, имаше много последици и доведе след себе си много изгубени ползи. След изработка на онлайн магазин доста от уеб дизайнерите не изпълниха новите условия за оптимизация, което само по себе си доведе до тези лоши резултати. Като това е само началото на редица от лоши събития, предизвикани от пропуснати ползи в големи размери. Доста често малкият и среден бизнес търсят добри оферти при изработка на онлайн магазин цени. Всеки гледа преди всичко цената. Много често се случва след изпълняване на поръчка на ниска цена после да трябва да доплатите на професионалисти да оправят целия магазин.

Ние от Глобал Уеб Дизайн БГ за два месеца успяхме да обработим всички онлайн магазини изработени от нас, за да подсигурим нашите клиенти и да защитим отново нашето име.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНИ + ГАРАНЦИЯ 6-8 МЕСЕЦА !

Забелязали сме че доста често в Гугъл се търси фразата, изработка на онлайн магазин цени. Очеизвадно е, че хората търсят цени. Друг факт е че не знаят какво точно да търсят. Цената ли е решаващ фактор или професионално изработения онлайн магазин ? Кой би излязал на първа страница в Гугъл и кой не? Колко струва да си поръчаш евтин онлайн магазин и да платиш на професионалисти да го оправят? Дали ще спестите пари, нерви и време или ще се охарчите повече? Въпросите наистина са много и отговор на тях вече има. Качеството и резултата са обвързани с не малка цена. Друг е въпросът кой колко далече иска да стигне с онлайн бизнеса си поръчвайки си евтини услуги с много ниско качество.

Също неизвестно в уравнението е дали след изработка на онлайн магазин на добра цена ще ви продължат поддръжката или ще се наложи да търсите изпълнител на тази услуга?Отговорите на всички тези въпроси ще ви насочат коя от всички оферти да изберете. Колкото повече са положителните отговори, толкова по-високо е качеството.

А ние.. Ние даваме между 6 и 8 месеца за качествена SEO Оптимизация и позициониране в Гугъл на първа страница. Имаме и програма за лоялни клиени, която ви дава до 35% отстъпка от цените на услугите ни.

 

изработка на онлайн магазин цени Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com