изграждане на уеб сайт цена

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА

Всички обявени от нас цени не са съобразени с пазара, а с вашите възможности за изграждане на уеб сайт. Защото ние знаем колко е важно днес всеки бизнес да бъде онлайн.

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА – УЕБ МОНО

изграждане на уеб сайт ценаСпестявате много пари с нашите горещи оферти !
“ УЕБ МОНО „Включва:

Изграждане на уеб сайт;
Антиспам защита;
Оформление по Логото;
Попълване на Категориите;
Вграждане на видео;
Качване на Снимки;
Ежедневни Ъпдейти;
Качване на статии;
Писане на постове;
Писане на новини;
СЕО оптимизация за всеки пост, статия и новина;
Изграждане на вътрешен линк билдинг до 300 линка;
Писане на Сео контент;

Изграждане на уеб сайт цена – УЕБ МОНО
ЦЕНА: 890 лв – 320 лв.

АДМИН ПАНЕЛ – лесно достъпен от вас 24/7
Превод на един допълнителен език (английски);
Видимост на уеб сайта ви от всяка точка на земята;
Домейн по ваш избор (включен в цената + 29,75 лв.- .com);
Обучения за администриране на сайта ви безплатно (1 час)
Възможност за онлайн банкиране през сайта ви (не е включено в цената) !

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ – УЕБ МОНО

Годишна промоция за поддръжка на уеб сайт – уеб моно пакета след първият месец – 150 лева спестявате 50 лева ,хиляди нерви и тонове време в това да го поддържате. Оставете поддръжката на нас и се насладете на вакантно настроение. Гарантираме цялостно дългогодишно обслужване за вашият уеб сайт.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО ЗА УЕБ САЙТ – УЕБ МОНО

Ние сме професионалисти и се стараем да дадем на вас нашите клиенти най-високо качество на конкурентна цена, при това и с гаранция.
Какво включва гаранцията – тя покрива хакерски атаки и възстановяване от копие на вашият уеб сайт, дори той да е напълно унищожен ! ! !
Всекидневни архиви се извършват и можем да възстановим даден уеб сайт само с няколко клика и в рамките до 20 минути.
Вашият уеб сайт е вашето дигитално представяне пред вашите клиенти и ние няма да позволим нищо да пречи на вашият онлайн бизнес и представяне. Всички важни стъпки се залагат още при изграждане на уеб сайт платформата със всички възможности за добавяне. Това дава предимства когато се започне ъпгрейд след изграждане на уеб сайт и пести време, усилия и пари.

СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ на ВЪТРЕШНИ СТРАНИЦИ

Писане на сео контент за всяка, статия, пост и новина е закон за нас, това води след себе си резултати които извеждат уеб сайта ви към първи позиции.
Колкото по-добре са описани и систематизирани в структури текстовете и с включени ключови думи, толкова по-оптимизиран ще става вашият уеб сайт.
Професионалната сео оптимизация започва още при самото изграждана на уеб сайт платформата и се залагат всички модули отговорни за това. Без добра сео оптимизация никой уеб сайт неможе да излезне на първа страница в гугъл, освен само с платена реклама. Изграждане на уеб сайт цена, трикове за оптимизация на вътрешните страници почти не се правят от много уеб дизайнери поради малкото време. Но това е важно защото пести време и на двете страни след това.

ЛИНК БИЛДИНГ –  ( при изграждане на уеб сайт цена )

Важно условие за сео оптимизация на дадена страница е да има добре изграден, структуриран и в същата тематика зададен линк към ключови думи.
Правилното прилагане на всички услогия от търсачката на google ще доведе дадената страница до първа позиция и честно казано са малко тези които знаят какво правят. По-лошо от лошата сео оптимизация и зле структурираният линк билдинг най-вероятно е да ви накажат от google. За месец два поради лоша сео оптимизация или black seo.
Каквото и да правите, първо помислете добре тъй като знаем, че не ви се дават двойно пари за една и съща работа. Може дадена сео оптимизация и линк билдинг да струват скъпо, но при професионално изпълнение ще си възвърнете инвестицията в кратки срокове.

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА – ГАРАНЦИЯ

Няма място за страх, ние сме първите професионалисти които ще ви върнат парите, ако нашата сео оптимизация не даде резултат. Разбира се до сега това не се е случвало при изграждане на уеб сайт ! Нашия уеб сайт е пример за нашата сео оптимизация и умения със собственото ни позициониране на първа страница на гугъл по определени думи. Гаранция след изграждане на уеб сайт цена най-вероятно няма да намерите сред други уеб дизайнерски студиа. Ние първи създадохме тази услуга, като жест към нашите клиенти уверени сме в нашите умения и специалисти.
Качествените услуги винаги са за предпочитане пред фрилансерските услуги поради много причини. Обикновено сле изграждане на уеб сайт цена дадения фрилансер става трайно неоткриваем или необслужващ сайта. Без поддръжка даден уеб сайт е свършен във времето не можете да платите хостинг, домейн и да качите ново съдържание. При проблем с уеб сайта ви той може да изчезне.

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА – ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

Каквото и да си говорим след изграждане на уеб сайт цена най-важното си остава неговата поддръжка. За това една професионална поддръжка на уеб сайт, никога не е излишна. Ново съдържание с сео ориентиран текст ще окаже добро локално сео и качествен линк билдинг за вашето класиране в Гугъл. Администриране на уеб сайт изобщо не е просто писане на текст и качване на картинки. Професионалната администация на уеб сайт включва много писане на сео ориентиран текст. Оптимизиране на картинки, съдържание и анализиране на ключови думи и фрази за услуга или продукт. За това след изграждане на уеб сайт цена, професионализма трябва да е на ниво за да може вашия уеб сайт да види първа позиция в Гугъл.След изграждане на уеб сайт цена + професионална администрация на уеб сайт + сео оптимизация на уеб сайт = първа позиция в гугъл. Разбира се само, когато се извършва от професионалисти като Нас.

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА – ПИСАНЕ НА СЕО СЪДЪРЖАНИЕ

Писане на сео съдържание след изграждане на уеб сайт цена е ключов и много важен момент, които не трябва да се прескача. За да може вашия уеб сайт да се класира на първа страница в Гугъл. Писане на сео съдържение за уеб сайт е толкова важно, колкото и сайта да има текст и картинки, ако ги съпоставим сравнително. Важното и ключово условие бива нормативно нарушавано от фрилансерите най-вече. Пропускайки писане на сео съдържение след изграждане на уеб сайт цена се допуска фатална грешка. И страхотно лошо индексиране на новия уеб сайт от търсачката, което води и до лоша позиция примерно на 56 страница. Това би довело до страхотни пропуснати ползи за вашия бизнес. За това след изграждане на уеб сайт цена е необходимо да се потърсят професионалисти за неговата поддръжка. Стига уеб сайта да е добре изграден разбира се и с правилна структура.

Някой от нашите доволни клиенти – www.imusic.bg – www.ilady.bgwww.electro-portal.eu – www.upibeautyandspa.com

изграждане на уеб сайт цена Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com