изграждане на уеб сайт цена

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА

Всички обявени от нас цени не са съобразени с пазара, а с вашите възможности за изграждане на уеб сайт. Защото ние знаем колко е важно днес всеки бизнес да бъде онлайн.

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА – УЕБ МОНО

изграждане на уеб сайт ценаСпестявате много пари с нашите горещи оферти !
“ УЕБ МОНО „ включва:

Изграждане на уеб сайт;
Антиспам защита;
Оформление на Логото;
Попълване на Категориите;
Вграждане на видео;
Качване на Снимки;
Ежедневни Ъпдейти;
Качване на статии;
Писане на постове;
Писане на новини;
SEO оптимизация за всеки пост, статия и новина;
Изграждане на вътрешен линк билдинг до 300 линка;
Писане на SEO контент при нужда;

Изграждане на уеб сайт цена – УЕБ МОНО
ЦЕНА: ТУК

АДМИН ПАНЕЛ – лесно достъпен от вас 24/7
Превод на един допълнителен език (английски);
Видимост на уеб сайта ви от всяка точка на земята;
Домейн по ваш избор (включен в цената + 41,75 лв.- .com);
Обучения за администриране на сайта ви безплатно (1 час)
Възможност за онлайн банкиране през сайта ви (не е включено в цената) !

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ – УЕБ МОНО

Годишна промоция за поддръжка на уеб сайт – уеб моно пакета след първият месец – 60 лева спестявате 20 лева ,хиляди нерви и тонове време в това да го поддържате. Оставете поддръжката на нас и се насладете на получените резултати. Гарантираме цялостно дългогодишно обслужване за вашият уеб сайт.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО ЗА УЕБ САЙТ – УЕБ МОНО

Ние сме професионалисти и се стараем да дадем на вас, нашите клиенти, най-високо качество на конкурентна цена, при това и с гаранция.
Какво включва гаранцията – тя покрива хакерски атаки и възстановяване от копие на вашият уеб сайт, дори той да е напълно унищожен ! ! !
Правят се всекидневни архиви от които можем да възстановим даден уеб сайт само с няколко клика в рамките до 20 минути.
Вашият уеб сайт е вашето дигитално представяне пред вашите клиенти и ние няма да позволим нищо да пречи на вашият онлайн бизнес и представяне. Всички важни стъпки се залагат още при изграждане на уеб сайт платформата със всички възможности за добавяне. Това дава предимства когато се започне ъпгрейд след изграждане на уеб сайт и пести време, усилия и пари.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ на ВЪТРЕШНИ СТРАНИЦИ

Писане на seo контент за всяка статия, пост и новина е закон за нас. Това води след себе си резултати, които извеждат уеб сайта ви към първите позиции в Гугъл търсачката.
Колкото по-добре са описани и систематизирани в структури текстовете с включени ключови думи, толкова по-оптимизиран става вашият уеб сайт.
Професионалната seo оптимизация започва още при самото изграждане на уеб сайт платформата и се залагат всички модули, отговорни за това. Без добра seo оптимизация никой уеб сайт неможе да излезе на първа страница в Гугъл, освен ако не си плати рекламата. Изграждане на уеб сайт цена – достъпна за всеки. Тънкостите на seo оптимизацията на вътрешните страници почти не се прилагат от много уеб дизайнери поради малкото време и непознаването на детайлите. Но това е важно, защото пести време и на двете страни след това.

ЛИНК БИЛДИНГ –  ( при изграждане на уеб сайт цена )

Важно условие за seo оптимизация на дадена страница е да има добре изграден, структуриран и в същата тематика зададен линк към ключови думи.
Правилното прилагане на всички услогия от търсачката на Гугъл ще доведе дадената страница до първа позиция. Честно казано, малко са тези, които знаят точно какво правят. По-лошо от лошата seo оптимизация и зле структурираният линк билдинг най-вероятно е да ви накажат от Гугъл. Това се случва при лоша seo оптимизация или black seo.
Каквото и да правите, първо помислете добре тъй като знаем, че не ви се дават двойно пари за една и съща работа. Може дадена seo оптимизация и линк билдинг да струват скъпо, но при професионално изпълнение ще си възвърнете инвестициятав пъти и то в кратки срокове.

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА – ГАРАНЦИЯ

Няма място за страх, ние сме първите професионалисти които ще ви върнат парите, ако нашата seo оптимизация не даде резултат. Разбира се, до сега това не се е случвало при изграждане на уеб сайт ! Нашият уеб сайт е пример за нашата seo оптимизация и умения със собственото ни позициониране на първа страница в Гугъл по определени ключови думи. Гаранция след изграждане на уеб сайт цена най-вероятно няма да намерите в други уеб дизайнерски студиа. Ние първи създадохме тази услуга, като жест към нашите клиенти и в резултат на увереността ни в нашите умения и специалисти.
Качествените услуги винаги са за предпочитане пред фрилансерските услуги поради много причини. Обикновено след изграждане на уеб сайт цена дадения фрилансер става трайно неоткриваем или необслужващ сайта. Без поддръжка даден уеб сайт е свършен във времето. На практика нито можете да платите хостинг и домейн, нито да качите ново съдържание. При проблем с уеб сайта ви той просто може да изчезне.

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА – ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

Каквото и да си говорим след изграждане на уеб сайт цена най-важна си остава неговата поддръжка. За това една професионална поддръжка на уеб сайт, никога не е излишна. Ново съдържание със seo ориентиран текст ще окаже добро локално seo и качествен линк билдинг за вашето класиране в Гугъл. Администриране на уеб сайт изобщо не е просто писане на текст и качване на картинки. Професионалната администация на уеб сайт включва много писане на seo ориентиран текст. Оптимизиране на картинки, съдържание и анализиране на ключови думи и фрази за услуга или продукт. За това след изграждане на уеб сайт цена, професионализмът трябва да е на ниво, за да може вашият уеб сайт да види първа позиция в Гугъл. Изграждане на уеб сайт цена + професионална администрация на уеб сайт + seo оптимизация на уеб сайт = първа позиция в Гугъл. Разбира се само, когато се извършва от професионалисти като Нас.

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТ ЦЕНА – ПИСАНЕ НА SEO СЪДЪРЖАНИЕ

Писане на seo съдържание след изграждане на уеб сайт цена е ключов и много важен момент, които не трябва да се прескача. За да може вашия уеб сайт да се класира на първа страница в Гугъл. Ако направим сравнителна съпоставка, писане на seo съдържение за уеб сайт е толкова важно, колкото и сайта да има текст и картинки. Важното и ключово условие, което бива нормативно нарушавано най-вече от фрилансерите. Пропускайки писане на seo съдържание след изграждане на уеб сайт цена се допуска фатална грешка. Следва много лошо индексиране на новия уеб сайт от търсачката, което води и до лоша позиция – примерно на 56 страница. Ето така се случват пропуснатите ползи за вашия бизнес в особено големи размери. Затова, след изграждане на уеб сайт цена, е необходимо да се потърсят професионалисти за неговата поддръжка. Стига уеб сайта да е добре изграден и да е с правилна структура.

 

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефон и имейл, както и във Фейсбук. Попитайте и за програмата ни за лоялни клиени, с която може да получите до 35% отстъпка от цените на продуктите ни.

изграждане на уеб сайт цена Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com