ЗА НАС

Ние сме Global Web Design BG, професионален технически екип за разработване и интегриране, основани сме 2008 година и сме се регистрирали 2009 година, когато е направен и съществуващият ни сега уеб сайт. Дейността ни премина през много фази и съдружия преди да успеем да съберем изключително добрият ни екип. Гордеем се със екипа който имаме и разполагаме в момента. Френски, Немски и Италиански специалисти с висока степен и квалификация, ние постигаме това, което другите само ви обещават.

Обичаме да следим новостите на пазара и да се оптимизираме, за да можем да предложим на нашите клиенти това, което търсят по подходящ, модерен и гъвкав начин. Не спираме пред нищо за да направим вас, нашите клиенти щастливи.
Както всички знаем българите имат много голяма дарба, но предлагат на сънародниците си толкова малко, ние решихме, че няма да мислим като българи и за това се организирахме с Италия, Германия и Франция.

СЪДРУЖИЕ КЪМ НАС

Отворени сме за нови съдружници, бордови спонсори, фирми с иновации и много други. Имаме няколко бизнеса и направата на уеб сайтове е една малка част от нашата структура. Желаем да се разраснем в обществена полза за народа по начин по който да съумеем да покажем и дадем това, което другите се провалят поради – корупция, его и др.
Ние вярваме, че заедно с обща мисъл за постигане на успехите, можем всичко.
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА   –   Закон номер едно на българия, имаме си всичко а го унищожаваме, нека това спре сега и да започне едно, ново начало с едни истински българи.

Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com

Facebook Коментари
Сподели