Ние сме „Global Web Design BG“, професионален технически екип за разработване и изграждане на уеб сайтове, уеб софтуери, мобилни приложения, рекламни кампании и интегриране. Основани сме 2008 година и сме се регистрирали 2009 година, когато е направен и съществуващият ни сега уеб сайт. Дейността ни премина през много фази и съдружия преди да успеем да съберем изключително добрият ни екип. Гордеем се със екипа който имаме и разполагаме в момента. Френски, Немски и Индийски специалисти с висока степен и квалификация, ние постигаме това, което другите само ви обещават.

Обичаме да следим новостите на пазара и да се оптимизираме, за да можем да предложим на нашите клиенти това, което търсят по подходящ, модерен и гъвкав начин. Не спираме пред нищо за да направим вас, нашите клиенти щастливи и успешни. Развиването на вашият бизнес е важно за нас ! ! !
Методиките ни на работа е по западен стандарт, което гарантира и качеството в нашите продукти, услуги и краен резултат.


СЪДРУЖИЕ КЪМ НАС

Отворени сме за нови съдружници, бордови спонсори, фирми с иновации и  др.
Умеем и обичаме да съдействаме при преговаряне за разширяване на бизнеса, разбирайки колко важен ключов момент е това за развитието ни.
Предлагаме Афилиейт възможности за нашите продукти и услуги пакетно и индивидуално в зависимост от факторите.


РАБОТА ПРИ НАС

Ако Вие сте енергичен, трудолюбив специалист в областта на:
Уеб дизайна;
Графичен Дизайн;
Мобилен софтуер;
3D Дизайн;
Програмиране
Маркетинг Селър
Онлайн Бизнес
и др.
Работа в спокойна атмосфера, възможност за дистанционна работа от вкъщи!
Ние предлагаме възможност за професионално развитие в сферите на IT, Маркетинг, Програмиране, Графичен Дизайн, Уеб Дизайн, 3D Моделиране и Гейминг Проектиране и Дизайн.


Global Web Design BG
Работно време: Пон.-Петък от (9:30 ч.-18:00 ч.)
Телефон: +359 884 561 731
Лице за контакт: Георги Банов
Е-Поща: [email protected]